HC MUNI – VUT Cavaliers Brno 9:2 (kon.) | Akademici Plzeň – Engineers Prague 2:5 (kon.)
konec
Akademici Plzeň
2:5 (0:1, 1:3, 1:1)
ČVUT Engineers Prague
Středa 07.12.2022, 19:30Univerzitní liga ledního hokeje • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:39
    Engineers právě vstřelili branku! VÁCLAV BURDA završuje "bůro", když vystihl chybnou rozehrávku domácího týmu a zavěsil do prázdné branky Akademiků. Bez asistence.
     
    41:18
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku! No vida, možná máme zaděláno na drama! ŠTĚPÁN HANZLÍK se prosadil po přihrávce Soukupa. Asistence: Soukup, Vavřička.
     
    29:50
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku! Tak toto jsou gólové hody na plzeňském ledě. Marek Princl krásně našel VÍTA REITSPIESE, kterému už zbývalo jediné – zasunout kotouč do poloodkryté branky.. Asistence: Marek Princl.
     
    28:10
    Engineers právě vstřelili branku! Tak toto již zavání debaklem! VÁCLAV BURDA ujel sám na domácího brankáře a skvělou forhendovou kličkou jej vymíchal a dává svému týmu ještě větší náskok.
     
    24:16
    Engineers právě vstřelili branku! Tak tohle už začíná být pro domácí celek velmi nepříjemné. Střelcem tohoto gólu je nakonec VOJTĚCH MATĚJKA.
     
    21:50
    Engineers právě vstřelili branku! A je to tady! Dvoubrankové vedení pro Engineers Prague. Od modré čáry vystřelil Vobořil, kterou před brankářem tečoval TOMÁŠ ŠÍMA. Asistence: David Vobořil.
     
    07:30
    Engineers právě vstřelili branku! Hosté jdou do vedení, přesilová hra Pražanů se povedlo. Po přihrávce Kadlece se do puku opřel PAVEL VAŇOUS, který rozvlnil síť za zády domácího brankáře. Asistence: Tomáš Kadlec.
    Marken.cz

    Branky a nahrávky: 30. Reitspies (Princl), 42. Hanzlík (Soukup, Vavřička) – 8. Vaňous, 22. Šíma (Vobořil), 25. Matějka, 29. Burda, 60. Burda


    Akademici Plzeň:
    ČVUT Engineers Prague:
    thejrc.org