Toronto – Los Angeles 5:0 (kon.) | Tampa – Nashville 5:2 (kon.) | Florida – Detroit 5:1 (kon.)
St. Louis – Winnipeg 2:5 (kon.) | Dallas – Ottawa 4:3 (po pr.)
konec
Florida Panthers
5:1 (1:0, 4:1, 0:0)
Detroit Red Wings
Pátek 09.12.2022, 01:30 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    35:37 Matthew TKACHUK - 5:1
     
    35:37
    Florida právě vstřelila branku!
    Nádherná akce Floridy a v přečíslení se pro střelu po pohledné kličce rozhodl MATTHEW TKACHUK. Asistence: Carter Verhaeghe a Aaron Ekblad.
    34:52 Matt KIERSTED - 4:1
     
    34:52
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácím se důraz před brankou vyplatil, díky němu se poprvé v sezoně prosazuje dobře hrající MATT KIERSTED. Asistence: Nick Cousins a Eric Staal.
    28:09 Jonatan BERGGREN - 3:1
     
    28:09
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí brankář mít čisté konto nebude, to je v tuto chvíli jasné. Raymost vypálil, Copp před brankou získal puk a posunul ho na druhou stranu, kde byl zcela volný JONATAN BERGGREN. Jeho zakončení zapadlo přesně do odkryté části branky. Asistence: Andrew Copp a Lucas Raymond.
    22:45 Josh MAHURA - 3:0
     
    22:45
    Florida právě vstřelila branku!
    V pohodě hrající domácí celek dává další branku, k odraženému puku po střele Bennetta se dostal neobsazený JOSH MAHURA. Snadno zakončoval a připsal si třetí branku v této sezoně. Asistence: Sam Bennett a Matthew Tkachuk.
    21:47 Eetu LUOSTARINEN - 2:0
     
    21:47
    Florida právě vstřelila branku!
    Z ničeho nic navyšuje domácí celek své vedení, dobrou střelou se prezentoval Barkov a jeho pokus před brankou nechytatelně tečoval hokejkou EETU LUOSTARINEN. Asistence: Aleksander Barkov a Sam Reinhart.
    18:05 Chris TIERNEY - 1:0
     
    18:05
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí celek se dostává zaslouženě do vedení, po dobré přihrávce spoluhráče se do brejku dostal CHRIS TIERNEY. Počkal si na pohyb brankáře, a pak zakončoval. Pěkná akce domácích. Asistence: Marc Staal.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 19. Tierney (M. Staal), 22. Luostarinen (Barkov, Reinhart), 23. Mahura (Bennett, M. Tkachuk), 35. Kiersted (Cousins, E. Staal), 36. M. Tkachuk (Verhaeghe, Ekblad) – 29. Berggren (Copp, Raymond)


    Florida Panthers: Bobrovskij (Knight) – Forsling, Ekblad (A), M. Staal, Montour, Kiersted, Mahura – Verhaeghe, Bennett, M. Tkachuk (A) – Luostarinen, Barkov (C), Reinhart – Cousins, E. Staal, White – Lomberg, Tierney, Dalpe.
    Trenér: Paul Maurice

    Detroit Red Wings: Nedeljkovic (Husso) – Chiarot (A), Seider, Hronek, Oesterle, Hägg, Lindström – Raymond, Larkin (C), Perron – P. Suter, Rasmussen, Kubalík – Erne, Copp (A), Sundqvist – Berggren, Veleno, Czarnik.
    Trenér: Derek Lalonde

    Rozhodčí: Rehman, Brenk, Murray, Suchánek

    Diváci: 14 961
    thejrc.org