Třinec – Motor ČB 2:3 (1:3 po s.n.) | Litvínov – Vítkovice 5:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Sparta 1:2 (kon.)
Plzeň – Olomouc 5:4 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 2:3 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
9:1 (3:0, 2:1, 4:0)
Berani Zlín
Pátek 09.12.2022, 16:30 • LOGSPEED CZ Aréna, Malá hala. • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 5. kolo
Partner:
    55:28 Adam TITLBACH - 9:1
     
    55:28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A skutečně se tomu tak děje. ADAM TITLBACH se zmocnil u levé tyče puku, bleskově s ním objel branku a následně Kowalczykovi kotouč zasunul u druhé tyče do branky. Asistence: Matyáš Úbl, Petr Kocek.
    54:00 Antonín KLATOVSKÝ - 8:1
     
    54:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni opět využívají početní výhodu a v zápase střílí již svou osmou branku. Střela Petra Makovce byla jako již tradičně jen brankářem vyražena a ANTONÍN KLATOVSKÝ byl připraven ve správný čas na správném místě puk dorazit. Asistence: Petr Makovec, Tomáš Pittr.
    47:48 Matyáš ÚBL - 7:1
     
    47:48
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ševci už mají ve své brance gólu jak Sněhurka svých trpaslíků. Beran našel v útočném pásmu MATYÁŠE ÚBLA, který se podíval, zamířil a vzápětí skóroval k pravé tyči. Hattrick pro domácího útočníka. Asistence: Matyáš Beran, Petr Kocek.
    46:55 Antonín KLATOVSKÝ - 6:1
     
    46:55
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni ale přece jen početní výhodu nakonec využívají. Hynek Prošek napřáhl na modré čáře, vyražený kotouč poté doklepl do brány ANTONÍN KLATOVSKÝ. Asistence: Hynek Prošek, Tomáš Holubec.
    33:42 MATĚJKA - 5:1
     
    33:42
    Plzeň právě vstřelila branku!
    "Pátá, pravě teď odbila..." Plzeňský vlak nezastavuje a opět se domácí prosadili po rychlém brejku. Od pravého mantinelu našel Slačík před brankou JIŘÍHO MATĚJKU, který jen lehce usměrnil kotouč mezi betony gólmana. Asistence: David Slačík, Aleš Hofrajtr.
    32:13 Matyáš BERAN - 4:1
     
    32:13
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka si bere zpět svůj tříbrankový náskok. Petr Makovec na polovině hřiště přihrál MATYÁŠOVI BERANOVI, který se poté dostal od mantinelu až před gólmana, kterému vymetl všechny pavučiny v bráně. Asistence: Petr Makovec.
     
    27:52
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté korigují a snižují na rozdíl dvou branek. MARTIN VACULÍK se opět prokličkoval až před Maříka, kterému nyní pověsil kotouč pod horní tyčku. Asistence: Adam Klimek, Jakub Heš.
    17:38 Matyáš ÚBL - 3:0
     
    17:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hezká individuální akce MATYÁŠE ÚBLA. Plzeňský útočník se zmocnil kotouče u modré čáry, poté s ním udělal dvě rychlé kličky mezi kruhy a rychlým švihem překonal brankáře Zlína potřetí. Asistence: Adam Titlbach.
    12:43 Aleš HOFRAJTR - 2:0
     
    12:43
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to bylo bleskové, domácí za deset vteřin přidávají druhou branku. Matějka našel na hraně brakoviště volného ALEŠE HOFRAJTRA, který zamířil do černého. Asistence: Jiří Matějka, David Slačík.
    12:33 Matyáš ÚBL - 1:0
     
    12:33
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka využívá početní výhodu a jde do vedení. Adam Titlbach rozjel rychlou akci u levého mantinelu, záhy oslovil mezi kruhy Matyáše Beran, jehož ránu dorazil do poloprázdné brány MATYÁŠ ÚBL. Asistence: Matyáš Beran, Adam Titlbach.

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 13. Úbl (Beran, Titlbach), 13. Hofrajtr (Matějka, Slačík), 18. Úbl (Titlbach), 33. Beran (Makovec), 34. Matějka (Slačík, Hofrajtr), 47. Klatovský (Prošek, Holubec), 48. Úbl (Beran, Kocek), 54. Klatovský (Makovec, Pittr), 56. Titlbach (Úbl, Kocek) – 28. Vaculík (Klimek, Heš)


    HC Škoda Plzeň: Mařík (Pavlis) – Holubec, Prošek, Tolar, Kocek, Skala (A), Kamas – Beran, Slačík, Klatovský, Matějka, Úbl, Pittr (C), Fábera, Makovec (A), Hofrajtr, Titlbach.
    Trenér: Jiří Hanzlík.

    Berani Zlín: Kowalczyk (Uherek) – Učičář, Mořkovský, Ruml, Sedláček, Lukaštík (A), Paták, Kotala – Pěšák, Klimek (C), Pavlík, Nersta, Heš (A), Valášek, Plšek, Vaculík, Dvořák.
    Trenér: Lubomír Vosátko.

    Rozhodčí: Turhobr – Štofa, Stacho.

    Diváci: 58
    bahis siteleri