Třinec – Motor ČB 2:3 (1:3 po s.n.) | Litvínov – Vítkovice 5:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Sparta 1:2 (kon.)
Plzeň – Olomouc 5:4 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 2:3 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
9:1 (3:0, 2:1, 4:0)
Berani Zlín
Pátek 09.12.2022, 16:30 • LOGSPEED CZ Aréna, Malá hala. • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 5. kolo
Partner:
    55:28 Adam TITLBACH - 9:1
     
    55:28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A skutečně se tomu tak děje. ADAM TITLBACH se zmocnil u levé tyče puku, bleskově s ním objel branku a následně Kowalczykovi kotouč zasunul u druhé tyče do branky. Asistence: Matyáš Úbl, Petr Kocek.
    54:00 Antonín KLATOVSKÝ - 8:1
     
    54:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni opět využívají početní výhodu a v zápase střílí již svou osmou branku. Střela Petra Makovce byla jako již tradičně jen brankářem vyražena a ANTONÍN KLATOVSKÝ byl připraven ve správný čas na správném místě puk dorazit. Asistence: Petr Makovec, Tomáš Pittr.
     
    52:28
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Uřičár – 2 min., hákování.
    47:48 Matyáš ÚBL - 7:1
     
    47:48
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ševci už mají ve své brance gólu jak Sněhurka svých trpaslíků. Beran našel v útočném pásmu MATYÁŠE ÚBLA, který se podíval, zamířil a vzápětí skóroval k pravé tyči. Hattrick pro domácího útočníka. Asistence: Matyáš Beran, Petr Kocek.
    46:55 Antonín KLATOVSKÝ - 6:1
     
    46:55
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni ale přece jen početní výhodu nakonec využívají. Hynek Prošek napřáhl na modré čáře, vyražený kotouč poté doklepl do brány ANTONÍN KLATOVSKÝ. Asistence: Hynek Prošek, Tomáš Holubec.
     
    45:14
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Plšek – 2 min., nedovolené bránění.
     
    42:21
    99 vteřin přesilové hry pět na tři pro hostující mužstvo.
     
    42:21
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Makovec – 2 min., krosček.
     
    42:00
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Skala – 2 min., držení.
     
    38:00
    Na druhé straně po rychlé akci Zlína Maříka zachránila pravá tyč.
     
    37:07
    Hosté se brání velkému domácímu tlaku. Antonín Klatovský tentokrát našel od zadního mantinelu před brankou volného Adama Titlbacha, ten ale volný prostor netrefil a Kowalczyk si připisuje další těžký zákrok.
     
    36:24
    Matyáš Beran se dostal těsně před gólmanem k odraženému kotouči, ten ale nedokázal dopravit do poloodkryté branky Zlína.
    33:42 MATĚJKA - 5:1
     
    33:42
    Plzeň právě vstřelila branku!
    "Pátá, pravě teď odbila..." Plzeňský vlak nezastavuje a opět se domácí prosadili po rychlém brejku. Od pravého mantinelu našel Slačík před brankou JIŘÍHO MATĚJKU, který jen lehce usměrnil kotouč mezi betony gólmana. Asistence: David Slačík, Aleš Hofrajtr.
    32:13 Matyáš BERAN - 4:1
     
    32:13
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka si bere zpět svůj tříbrankový náskok. Petr Makovec na polovině hřiště přihrál MATYÁŠOVI BERANOVI, který se poté dostal od mantinelu až před gólmana, kterému vymetl všechny pavučiny v bráně. Asistence: Petr Makovec.
     
    27:52
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté korigují a snižují na rozdíl dvou branek. MARTIN VACULÍK se opět prokličkoval až před Maříka, kterému nyní pověsil kotouč pod horní tyčku. Asistence: Adam Klimek, Jakub Heš.
     
    26:14
    Hezká akce domácího celku. Adam Titlbach udělal krátce za modrou čárou rychlou kličku do forhendu, čímž se zbavil obránce, záhy ještě vylepšil situaci přihrávkou na Berana, ten ale poslal kotouč jen do betonu gólmana.
     
    25:57
    Nebezpečněji vypadal poté akce Vaculíka, který se domácí obranou prokličkoval až před gólmana, Mařík opět na svém místě.
     
    24:55
    Už při rovnovážném stavu měl velkou šanci Tomáš Pittr, který si sjel od pravého mantinelu až na kruh, kapitán Škody ovšem čtvrtou branku svého celku nevstřelil.
     
    22:52
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Nesrsta – 2 min., podrážení.
     
    20:34
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Prošek – 2 min., krosček.
    17:38 Matyáš ÚBL - 3:0
     
    17:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hezká individuální akce MATYÁŠE ÚBLA. Plzeňský útočník se zmocnil kotouče u modré čáry, poté s ním udělal dvě rychlé kličky mezi kruhy a rychlým švihem překonal brankáře Zlína potřetí. Asistence: Adam Titlbach.
     
    16:39
    Chyba i v domácí defenzivě, do úniku se z ničeho nic dostal Adam Klimek, kapitán hostujícího celku Maříka rozpohyboval, skrz beton ale stejně puk do brány nedostal.
     
    13:16
    Hosté jsou momentálně zralý na další gól, obrana zčista jasna zapomněla na volného Aleše Hofrajtra, který nikým neatakovaný z levého kruhu nastřelil pouze boční síť.
    12:43 Aleš HOFRAJTR - 2:0
     
    12:43
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to bylo bleskové, domácí za deset vteřin přidávají druhou branku. Matějka našel na hraně brakoviště volného ALEŠE HOFRAJTRA, který zamířil do černého. Asistence: Jiří Matějka, David Slačík.
    12:33 Matyáš ÚBL - 1:0
     
    12:33
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka využívá početní výhodu a jde do vedení. Adam Titlbach rozjel rychlou akci u levého mantinelu, záhy oslovil mezi kruhy Matyáše Beran, jehož ránu dorazil do poloprázdné brány MATYÁŠ ÚBL. Asistence: Matyáš Beran, Adam Titlbach.
     
    11:42
    První velká šance zápasu, Tomáš Holubec si udělal krátce za modrou čárou místo ke střele, jeho tvrdá rána ale jen orazítkovala břevno.
     
    11:16
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Pešák – 2 min., hákování.

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 13. Úbl (Beran, Titlbach), 13. Hofrajtr (Matějka, Slačík), 18. Úbl (Titlbach), 33. Beran (Makovec), 34. Matějka (Slačík, Hofrajtr), 47. Klatovský (Prošek, Holubec), 48. Úbl (Beran, Kocek), 54. Klatovský (Makovec, Pittr), 56. Titlbach (Úbl, Kocek) – 28. Vaculík (Klimek, Heš)


    HC Škoda Plzeň: Mařík (Pavlis) – Holubec, Prošek, Tolar, Kocek, Skala (A), Kamas – Beran, Slačík, Klatovský, Matějka, Úbl, Pittr (C), Fábera, Makovec (A), Hofrajtr, Titlbach.
    Trenér: Jiří Hanzlík.

    Berani Zlín: Kowalczyk (Uherek) – Učičář, Mořkovský, Ruml, Sedláček, Lukaštík (A), Paták, Kotala – Pěšák, Klimek (C), Pavlík, Nersta, Heš (A), Valášek, Plšek, Vaculík, Dvořák.
    Trenér: Lubomír Vosátko.

    Rozhodčí: Turhobr – Štofa, Stacho.

    Diváci: 58
    thejrc.org