Tiradores Ústí n/L – FC Brazil Kladno 3:3 (kon.)
konec
FC NY Tiradores Ústí nad Labem
3:3 (2:0)
FC Brazil Kladno
Pátek 09.12.2022, 20:30 • SH Krásné Březno, Ústí nad Labem • Divize A • 8. kolo
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.
     
    Zdravím vás z ústecké haly v Krásném Březně u 8. kola futsalové Divize A. K vidění bude duel mezi domácími FC NY Tiradores Ústí nad Labem a hosty FC Brazil Kladno. Přeji příjemné počtení.
     
    Domácím Tiradores v současné době patří v tabulce čtvrtá příčka s třinácti body na kontě. Jejich dosavadní bilance pak činí čtyři výhry, jednu remízu a dvě porážky. Kladenský Brazil pak drží šesté místo, k čemuž mu stačilo deset výher. Výhry zatím ale Kladenští čítají jen dvě, čtyřikrát odešli se soupeřem smírně, jen jednou pak na svého soupeře nestačili.
     
    Nejlepší střelec Tiradores:
    Dominik Dvořák – 7 gólů

    Nejlepší nahrávač Tiradores:
    Michal Vondráček – 6 nahrávek
     
    Nejlepší střelec i nahrávače Brazilu:
    Robin Havlíček (10 gólů a sedm nahrávek)
     
    Úvodní sestavy:

    FC NY Tiradores Ústí nad Labem: Skála (Lotz) – M. Seidl (C), Guth, Štengel, P. Seidl – D. Dvořák, Šmejkal, Vondráček, M. Dvořák – Mankoš, Novák.
    Trenér: Dušan Stibal

    FC Brazil Kladno: Doležal – Neumann (C), Danylych, Čampulka, Čicmanec, Zelenka, Dlouhý, Havlíček, Havlena.
    Trenér: Pavel Dlouhý

    Rozhodčí: Hanzlík, Lutka.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Úvodního výkopu se chopili kladenští futsalisté. Dostat se do pokutového území soupeře se jim ale nepodařilo.
     
    00:37
    Ze středu zakončoval Pavel Dlouhý. Ústeckému gólmanovi Skálovi se ale povedlo míč vykopnout mimo hrací prostor.
     
    00:55
    FC Tiradores Ústí nad Labem právě vstřelil branku!
    Do vedení jde hned zkraje ústecký tým! ZDENĚK ŠTENGEL si naběhl po pravé straně a po zemi přesně zavěsil k bližší tyči Doležalovy klece.
     
    01:27
    Na míči jsou ale Kladenští, kteří se postupnými přihrávkami snaží přiblížit k brance Tiradores.
     
    01:56
    Ústečtí ale dokázali celou situaci zachránit a sami v klidu rozehrávají od vlastní branky.
     
    02:37
    Míč na svých kopačkách opět drží Kladenští. Po nějaké době se dostal k zakončení zprava Radislav Neumann, gólman Skála ale dokázal včas reagovat svýma rukama.
     
    03:23
    A tým Brazil rozehrává od vlastní branky.
     
    03:46
    Moc dlouhá nahrávka mířila dopředu na Martina Dvořáka. Bez větších obtíží tak míč připadl do rukou Jana Doležala.
     
    04:20
    Dominik Dvořák se zjevil před Doležalem a z těsné blízkosti se chystal zakončovat. Jeho ránu ale nakonec kladenský gólman pokryl.
     
    04:51
    Ústečtí mohou zahrozit z rohu. Po centru poslal míč na branku Dominik Dvořák. Jeho skákavou střelu ale Doležal pokryl.
     
    05:25
    Teč placírkou mířila od Tomáše Havleny přímo do rukou Dušana Skály.
     
    05:49
    Martin Dvořák si nadějně obehrál protihráče v kladenském dresu. Křižný pas dopředu na Dominika Dvořáka mu už ale úplně nevyšel a balonu se opět chopil Brazil.
     
    06:16
    Příliš vysoké zakončení Dominika Dvořáka po centru.
     
    06:30
    Poměrně dlouho vyčkával Robin Havlíček na možnost zakončení na branku a přecházel s míčem na hranici pokutového území. Až nakonec se mu otevřela volná skulina na zakončení, které ovšem poslal přímo do náručí připraveného Skály.
     
    07:20
    U míče jsou znovu Kladenští. Z půlky hřiště poslal pozemní střelu na gólmana Radislav Neumann. Skála ale bez obtíží podržel.
     
    08:07
    Rychlý Štengelův výběh zprvu úspěšný nebyl. Tiradores to tedy zkouší z druhé vlny, avšak kladenský obranný val je nekompromisní.
     
    08:37
    Po uklidnění situace rozehrává kladenský tým. Ke křižnému zakončení od postranní čáry zprava se odhodlal David Čampulka. I tentokrát byl ale jako první u míče gólman ústeckého týmu.
     
    09:12
    Další Čampulkovo zakončení, které tentokrát dokonce položilo Skálu na zem. Naopak jeho rychlý výhoz míče přenesl bleskově hru k opačné brance.
     
    09:47
    Rychlé přiklepnutí z rohu, po němž následovala daleká střela Pavla Dlouhého. Skála ale dokázal z první míč odkopnout do bezpečí.
     
    10:19
    Kladenští se snaží o přiblížení se k ústecké brance souhrou na polovině hřiště a občasnými výkopy dopředu.
     
    10:53
    Po nějaké době se opět dostal míč na nohy hráčů domácího týmu. Těm se ale nyní nepodařilo překročit středovou čáru.
     
    11:37
    Nadějně myšlené, avšak nepřesné zakončení Robina Havlíčka. Ústečtí následně dokázali hned míč odkopnout až k Janu Doležalovi.
     
    12:07
    FC Tiradores Ústí nad Labem právě vstřelil branku!
    Tohle byla hodně povedená akce ze strany ústeckého týmu! Patrik Šmejkal posunul míč doleva na rozběhnutého DOMINIKA DVOŘÁKA, který se ve velké rychlosti řítil sám na branku a důrazně umístil míč do odkrytého prostoru u levé tyče Doležalovy svatyně. Asistence: Patrik Šmejkal
     
    12:51
    Zadovku od Martina Dvořáka tvrdě napasoval dopředu Patrik Šmejkal. V zakončení mu ale chyběla přesnost, tedy míč letěl dost daleko od brankové konstrukce.
     
    13:21
    O další ústecké zakončení se z pravé strany postaral Martin Dvořák. I jemu ale chyběla střelecká muška.
     
    13:58
    Zakrytého gólmanova výhledu se pokusil využít Lukáš Čičmanec, který na něj poslal poměrně dalekou střelu. Míč ale poslal přesně do kolen ústeckého brankáře, který kvůli tomu padl na zem, avšak balon vyrazil.
     
    14:23
    Zblokované Dlouhého zakončení takřka v první možné chvíli Zdeňkem Štenglem. I tak se ale hráči Brazilu drží poblíž ústecké branky.
     
    14:52
    Rychlý výběh Petra Gutha, avšak následně nepřesná nahrávka na Jakuba Seidla, která dostala do šance Kladenské.
     
    15:28
    Od vlastní branky vykopává Pavel Dlouhý. Brazil se celkem rychle dostal ke svatyni domácího týmu.
     
    16:13
    Přes stínícího hráče vystřelil Lukáš Čičmanec. Míč se mu podařilo poslat na branku, avšak Skála proti němu vyskočil a vyrazil ho.
     
    17:08
    Dominik Dvořák narušil dlouhou kladenskou souhru před domácí brankou a vystartoval s míčem na opačný konec hrací plochy. Sám se dostal i k zakončení, které ale nebylo příliš důrazné a jeho zachycení nedělalo Doležalovi žádné problémy.
     
    18:02
    Míč znovu patří Kladenským, kteří se s ním drží na soupeřově polovině.
     
    18:57
    Před pokutovým územím poslal míč prudce na branku Lukáš Čičmanec. Cestu míči ale zkřížil bránící hráč Tiradores, který ránu tělem zablokoval.
     
    19:32
    Žlutá karta pro tým FC Brazil Kladno (Lukáš Čičmanec).
     
    19:46
    Dlouhý ústecký nákop přímo do rukou gólmana Doležala.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    První půle dnešního utkání je u konce. Herně se dařilo o poznání lépe kladenskému týmu, nicméně jediné dva góly padly z nohou hráčů Tiradores. Ti díky tomu drží před druhým poločasem nadějný náskok.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    20:03
    Ústečtí se jako první dostali k rozehrávce a s míčem se drží u vlastní branky.
     
    20:28
    Míč ale docela rychle odevzdali do moci kladenského týmu. Zakončit se chystal Lukáš Čičmanec, který nabíhal k brance z levé strany. Zablokoval ho ale hned první stojící hráč Tiradores.
     
    21:07
    Příliš přetažené zakončení centrem z nohou Zdeňka Štengla. Pro míč si zaběhl gólman Doležal, který ho dlouhým nákopem poslal na opačný konec hrací plochy.
     
    21:53
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenským se povedlo snížit! Po rychlé kombinaci poslal vyšší střelu na branku LUKÁŠ ČIČMANEC, který vymetl pavučiny ve střední výšce ústecké branky.
     
    22:00
    FC Tiradores Ústí nad Labem právě vstřelil branku!
    Ihned po rozehrávce ale přišla rychlá ústecká odpověď! Po úspěšné souhře se napřáhl k zakončení MICHAL VONDRÁČEK, který tak již po sedmi vteřinách vrátil Ústeckým dvoubrankový náskok. Asistence: Martin Dvořák
     
    23:54
    Přetlačovaná o míč ve středu hřiště dlouho nebrala konce.
     
    24:01
    Žlutá karta pro tým FC Brazil Kladno (Radislav Neumann).
     
    24:04
    Hráči Kladna si přihrávají po obvodu útočné poloviny. Následně se k zakončení po zemi dostal David Čampulka, míč ale neletěl příliš rychle a ústecký gólman ho ihned vyrazil.
     
    24:51
    Rychlá rozehrávka Ústeckých a následné křižné zakončení Petra Gutha. Ten ale nedokázal nasměrovat míč přesně, tedy se pouze prolétl vedle vzdálenější tyče.
     
    25:29
    Kladenským do kombinace pomohl i gólman ,který se stáhl do hřiště. Proti nim ale stojí připravená obrana Tiradores, která blokuje jakýkoliv kladenský pokus o zakončení.
     
    26:04
    Rychlá křižná souhra Kladna vyústila v prudké zakončení Radislava Neumanna. Ten ale umístil míč příliš vysoko nad ústeckou branku.
     
    26:52
    Z náběhu poslal míč na branku Lukáš Čičmanec. I on ale namířil přesně do ústeckého gólmana, který tentokrát vyrazil míč svýma nohama.
     
    27:54
    Kladenští jsou stále na míči a opětovně se snaží probít do útoku.
     
    28:22
    Dva hráči v ústeckém dresu byli těžkým oříškem pro Martina Zelenku. Ústeckým se navíc povedlo poslat míč do outu a Kladno znovu muselo rozehrát.
     
    29:00
    Dlouhý nákop z levého rohu sklepl Martin Dvořák na nabíhajícího Patrika Šmejkala. Ten do svého zakončení vložil potřebnou razanci, avšak míč poslal přesně do rukou brankáře Doležala.
     
    29:37
    Tečovaný míč po střele gólmana Doležala napasoval do předbrankového prostoru Lukáš Čičmanec, Míč ovšem poslal těsně vedle ústecké branky.
     
    30:30
    I nadále patří míč kladenskému týmu, který si nahrává do trojúhelníku přes vrchol na středu hřiště. K samotnému zakončení se ale přes bránící hráče Tiradores dostat nemůžou.
     
    31:33
    Zastavení míče po Neumannově střele nedělalo Zdeňku Štenglovi žádné problémy. Ústečtí se díky tomu na malou chvíli dostali k míči a přerušili tlak na vlastní branku.
     
    32:25
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenští ale záhy opětovně obsadili pozice, výsledkem čehož je přesné zakončení DENYSE DANYLYCHA z levé strany a Brazil se dostal na dostřel jediné branky.
     
    32:57
    Kladno pokračuje stále v přesilovkové souhře v útoku a bez gólmana vzadu.
     
    33:40
    Příliš vysoký centr Martina Dvořáka, který nenašel jinak dobře postaveného Dominika Dvořáka. K volnému míči se tedy dostal kladenský gólman.
     
    34:01
    Červená karta pro tým FC Brazil Kladno (Jan Doležal).
     
    34:01
    Zbytek utkání v kladenské brance stráví Radislav Neumann.
     
    34:05
    Pokutový kop Ústeckých a zakončení Dominika Dvořáka zprava bezprostředně po centru. Strážce kladenské branky ale míč dokázal vyrazit.
     
    34:52
    Ústečtí pokračují v souhře na útočné polovině. Ke střele se dostal Jakub Seidl, který byl ale vůči brance pod velkým úhlem a míč poslal příliš vysoko nad ní.
     
    35:35
    Při pokusu o průnik dopředu narazil Pavel Dlouhý v kličce na Milana Seidla, který mu míč vypíchl a přenesl hru zpět k brance Neumanna.
     
    36:24
    Kladenští se díky tomu opět dostali do útoku, kam naběhli i s náhradním gólmanem a prostor brankoviště nechali zcela odkrytý.
     
    37:03
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Po nepřesném Vondráčkově pokusu o rozehrávku se míč dostal na nohy ROBINA HAVLÍČKA, ten se zjevil sám proti gólmanu Skálovi, jehož překonal přesným zakončením na vzdálenější tyč.
     
    37:42
    Tým z Kladna se ani za vyrovnaného stavu nevzdává a nadále se drží v útočné souhře na polovině Tiradores.
     
    38:35
    Dlouhotrvající souhra Kladenských byla narušena rukou Lukáše Čičmance. Díky tomu se k míči a k rozehrávce dostali Tiradores.
     
    39:46
    Příliš dlouhá rozehrávka v podání Lukáše Neumanna si to namířila až na opačnou stranu hřiště ke gólmanu Skálovi.
     
    39:57
    Kladno se ještě v posledních vteřinách snaží útočit.
     
    Konec zápasu.
     
    V Ústí nad Labem je dobojováno! V druhé půli využili Kladenští svou aktivitu a dokázali smáznout soupeřův úvodní náskok. Díky tomu odjíždějí odsud z Krásného Března alespoň s jedním bodem.
     
    Já se s vámi loučím a přeji hezký zbytek pátečního večera. (21:57:48)

    Vít Trubička

    Branky: 1. Štengel, 13. D.Dvořák (Šmejkal), 22. Vondráček (M.Dvořák) – 22. Čičmanec, 33. Danylych, 38. Havlíček

    Karty:   20. Čičmanec (BKL), 25. Neumann (BKL)   35. Doležal (BKL)


    FC NY Tiradores Ústí nad Labem: Skála (Lotz) – M. Seidl (C), Guth, Štengel, P. Seidl – D. Dvořák, Šmejkal, Vondráček, M. Dvořák – Mankoš, Novák.
    Trenér: Dušan Stibal

    FC Brazil Kladno: Doležal – Neumann (C), Danylych, Čampulka, Čicmanec, Zelenka, Dlouhý, Havlíček, Havlena.
    Trenér: Pavel Dlouhý

    Rozhodčí: Hanzlík, Lutka
    thejrc.org