Columbus – Calgary 3:1 (kon.) | New Jersey – NY Islanders 4:6 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 3:4 (po pr.)
Washington – Seattle 4:1 (kon.) | Chicago – Winnipeg 1:3 (kon.) | Edmonton – Minnesota 5:2 (kon.)
Colorado – NY Rangers 1:2 (0:2 po s.n.) | Arizona – Boston 4:3 (kon.) | Vegas – Philadelphia 2:1 (po pr.)
Anaheim – San Jose 1:6 (kon.) | Nashville – Ottawa 2:3 (kon.) | Dallas – Detroit 3:2 (po pr.)
Tampa – Florida 4:1 (kon.)
konec
New Jersey Devils
4:6 (1:2, 1:3, 2:1)
New York Islanders
Sobota 10.12.2022, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:39 Jack HUGHES - 4:6
     
    53:39
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Ďáblové korigují stav na 4:6 a ještě mají dost času na výraznější zamotání zápletky! JACK HUGHES u modré čáry objel Nelsona a Varlamov byl krátký na jedovatou střelu zápěstím. Navíc mu významně zakryl výhled clonící Mercer, který narušoval nízký blok Islanders. Asistence: Dougie Hamilton, Jonas Siegenthaler.
    42:30 Tomáš TATAR - 3:6
     
    42:30
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Siegenthaler překonal střední pásmo a hned za útočnou modrou poskytl puk TOMÁŠI TATAROVI. Slovenský útočník si připravil střelu z mezikruží a ta díky teči Aha skončila proletěla pod pravým betonem Varlamova až do brány. Asistence: Jonas Siegenthaler, Jesper Bratt.
    41:00 Cal CLUTTERBUCK - 2:6
     
    41:00
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí šance na body mizí! Jack Hughes nepočítal, že mu Mercer bude v obranném pásmu puk přenechávat. CAL CLUTTERBUCK si ho vzal pro sebe a střelou zápěstím upravil stav na 6:2 pro Islanders. Bez asistence.
    36:47 Brock NELSON - 2:5
     
    36:47
    Islanders právě vstřelili branku!
    Šestá prohra Devils je zase o něco reálnější! Barzal několik sekund stál u levého mantinelu. Pageau od něj dostal puk na úroveň brankové čáry a skrz Siegenthalera doručil křížnou přihrávku na BROCKA NELSONA. Ten pálil bez přípravy do odkryté brány a dal svůj 14. gól v sezoně. Asistence: Jean-Gabriel Pageau, Mathew Barzal.
    26:03 Dawson MERCER - 2:4
     
    26:03
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Ďáblové oživují naději! Graves rozehrál rychlý protiútok. Mayfield v něm úplně vypustil DAWSONA MERCERA a šel Ahovi pomoct s bráněním Hughese. Tomu se přes oba podařilo nahrát do levého kruhu a DAWSON MERCER pohotově zavěsil k bližší tyči předtím, než k ní Varlamov doslajdoval. Asistence: Jack Hughes, Ryan Graves.
    24:05 Oliver WAHLSTROM - 1:4
     
    24:05
    Islanders právě vstřelili branku!
    Neuběhla minuta a puk se znovu třepotá v domácí síti! Barzalovo nahození zpoza levého kruhu Vaněček vyrazil, ale pak nestihl zavřít bránu při dorážce OLIVERA WAHLSTROMA. Asistence: Mathew Barzal, Josh Bailey.
    23:31 Casey CIZIKAS - 1:3
     
    23:31
    Islanders právě vstřelili branku!
    Nejstabilnější čtvrtý útok v současné NHL zvyšuje hostující náskok na rozdíl dvou gólů! Clutterbuck převezl kotouč do útočného pásma a dloubl jej na Martina. Ten si všiml u brány volného CASEYHO CIZIKASE a Vaněček na střelu z jedné nestačil. Vůbec se mu nedostalo pomoci od obránců, kteří se zapomněli někde v dáli. Asistence: Matt Martin, Cal Clutterbuck.
    19:50 Anders LEE - 1:2
     
    19:50
    Islanders právě vstřelili branku!
    Vaněček inkasuje gól do šatny! Romanov bez přípravy sklepl puk na hůl ANDERSE LEEHO, na jehož dokonalou střelu zápěstím domácí brankář nezareagoval žádným pohybem. Puk mu spadl za levé rameno. Asistence: Alexandr Romanov, Scott Mayfield.
    15:34 Brock NELSON - 1:1
     
    15:34
    Islanders právě vstřelili branku!
    Ostrované vyrovnávají! Postavení Hamiltona přinutila BROCKA NELSONA objet branku. Provedl to tak rychle, že dokonce stihl zasunout puk kolem tyče, kam se Vaněček nedostal nohou včas. Asistence: Alexandr Romanov.
    05:32 Nico HISCHIER - 1:0
     
    05:32
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Domácí dali v přesilovce na první gól zápasu! Bratt spolupracoval s Hamiltonem a po čase se rozhodl dostat do hry NICA HISCHIERA. Švýcar sice nebyl v ideálním úhlu, ale i tak skvěle zakončil do bližšího horního rohu. Asistence: Jesper Bratt, Dougie Hamilton.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 6. Hischier (Bratt, Hamilton), 27. Mercer (J. Hughes, Graves), 43. Tatar (Siegenthaler, Bratt), 54. J. Hughes (Hamilton, Siegenthaler) – 16. Nelson (Romanov), 20. Lee (Romanov, Mayfield), 24. Cizikas (M. Martin, Clutterbuck), 25. Wahlstrom (Barzal, Bailey), 37. Nelson (Pageau, Barzal), 41. Clutterbuck


    New Jersey Devils: Vaněček (25. Schmid) – Hamilton, Siegenthaler, Marino, Graves, Severson, Br. Smith – Bratt, Hischier (C), Tatar – Mercer, J. Hughes (A), Haula – Zetterlund, M. McLeod, Wood – Holtz, J. Boqvist, Šarangovič.
    Trenér: Lindy Ruff

    New York Islanders: Varlamov (Sorokin) – Pulock, Salo, Dobson, Aho, Mayfield, Romanov – Wahlstrom, Barzal, Bailey (A) – Beauvillier, Nelson, Lee (C) – Holmström, Pageau, Parise – Clutterbuck (A), Cizikas, M. Martin.
    Trenér: Lane Lambert

    Rozhodčí: Schrader, Charron – Shewchyk, Baker

    Diváci: 16 514
    bahis siteleri