Interobal Plzeň – FTZS Liberec 8:0 (kon.) | SKUP Olomouc – Sparta 5:6 (kon.)
konec
SK Interobal Plzeň
8:0 (1:0)
FTZS Liberec
Sobota 10.12.2022, 19:45 • SH Lokomotiva Plzeň • 1. Futsal liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    38:26
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Plzeňáci dali Kozárovi najevo, že je na středu sám, Kozár roztáhl hru do pravé strany a Buchta předložil centr ADAMU KNOBLOCHOVI. Ten na rozdíl od Michaela Krmenčíka projevil respekt vůči svému bývalému klubu a branku neslavil.
     
    35:09
    Marek Bína fauluje Künstnera na půli a Liberec má pět faulů!
     
    34:43
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Nástřel ONDŘEJE VAHALY z pravé strany na zadní tyč si srazil Karel Knejzlík podruhé do vlastní sítě, tentokráte je jako střelec gól označen brankář Plzně.
     
    33:56
    Plzeň zaváhala na půli a Kazda vletěl do rozhozené obrany, navedl si míč zleva na střed, Rick před ním upadl, střelu k levé tyči vykopl Vahala pravou nohou!
     
    32:03
    Holý připravil míč zprava na levou stranu na volej Seidlera, jeho pokus lízl zadní tyč.
     
    30:22
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Plzeň si pomohla hrou v pěti až se LUKÁŠ REŠETÁR otočil na středu a Vogt si srazil jeho střelu k levé tyči.
     
    27:20
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    MICHAL SEIDLER koukl na Knoblocha, ten mu poslal balón do běhu na pravou stranu, Seidler si přehodil míč na svou slabší levačkou a mezi nohama gólmana skóroval na vzdálenější tyč.
     
    25:30
    Seidler zpracoval míč na pravé straně, měl proti sobě soupeře a potom přišel Žoček do souboje jako třetí hráč, dohrál Seidlera u liberecké lavičky, ani nechtěl hrát balón, ale jen protihráče, dostává žlutou kartu.
     
    22:13
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Holý rozehrál roh zprava na střed a MICHAL SEIDLER prostřelil z první mezi nohama Vogta.
     
    22:00
    Künstner posouval zleva pod sebe, místo prázdné brány trefil Holý tělo Žampy.
     
    21:04
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Künstner poslal míč z levé strany mezi nohama Vogta před prázdnou branku pro MICHALA HOLÉHO.
     
    20:46
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Nedáš-dostaneš. Křižný balón Holého z levé strany si srazil KAREL KNEJZLÍK doprostřed brány, Vogt se přesouval ke své levé tyčce.
     
    20:40
    Marek Bína důrazně, ale čistě obral Seidlera a pádil zprava sám na Vahalu, tlačil míč na vzdálenější tyč, Vahala vykopával.
     
    20:01
    Stejně jako v prvním kole odchytá každý z plzeňských gólmanů poločas.
     
    18:20
    Marek Bína sebral balón plzeňskému hráči na posledním, ten jej držel, zkrátka fauloval. Jednalo se o šestý faul, ale sudí Miroslav Vlašič nechal výhodu, což se Liberci nelíbilo. Liberec chtěl desítku za šestý akumovaný faul a hned liberecká lavička dávala najevo, že ohledně výkladu pravidel momentálně s rozhodčím prostě neshodne.
     
    17:20
    Lukáš Rešetár dostává zákrokem na půli na Daňka domácí tým pod hrozbu desítky!
     
    15:29
    Němec zrychlil pasem na pravou stranu, Holý shazoval na Rešetára, ten poslal míč do Marka Bíny, jenž zaskočil za již bezmocného Vogta!
     
    14:39
    Marek Bína obral předposledního, nebo posledního plzeňského hráče a najednou byl sám před Němcem, ten podržel Plzeň na šestce.
     
    14:08
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Moc nechybělo, aby Liberečtí ve skluzu vypíchli nahrávku na levou stranu na Knoblocha, ten připravil míč k zadní tyči pro LUKÁŠE KŘIVÁNKA před prázdnou bránu.
     
    12:45
    Z plzeňské strany je to s prominutím bída. Liberec dost možná vede ve statistice střel na bránu, teď pěkně roztáhl hru na levou stranu na Šorsáka, ale Němec byl na šestce, potom si Janouš si narazil, dostal se tělem před obránce a jeho pokusu vedle levé tyčky moc nechybělo, vzápětí rozvlnil Daněk zleva boční síť, kdy byl v úhlu, ale pozice to nebyla zlá!
     
    11:37
    Zřejmě Janouš prohazoval mezi dvěma Plzeňáky hezky do běhu na Zounka, jeho střelu do bližší šibenice vyrážel Němec rukama!
     
    06:14
    Po fatálu Plzně na půli běžel Knejzlík dva na nikoho s Daňkem a tomu servíroval míč na levou stranu před prázdnou branku. Nicméně skvělý Rešetár zakončil svůj bazén odpálením balónu před očima účastníka pořadu Tiki-taka.
     
    05:37
    Němec se zapojil do hry na polovině hřiště, přihrál na levou stranu odkud poslal Seidler centr Kozárovi před prázdnou bránu, jenže kapitán slovenské reprezentace selhal levačkou vedle pravé tyče z pohledu gólmana!

    Vít Muzikář

    Branky: 15. Křivánek (Knobloch), 21. Knejzlík (vla.), 22. Holý (Künstner), 23. Seidler (Holý), 28. Seidler (Knobloch), 31. Rešetár (Seidler), 35. Vahala (Seidler), 39. Knobloch (Buchta)

    Karty:   26. Žoček (ZSL)


    SK Interobal Plzeň: Němec (21. Vahala) – Rešetár (C), Holý, Seidler, Kozár – Křivánek, Knobloch, Künstner, Buchta – Štrajt, Rick, Maur.
    Trenér: Marek Kopecký

    FTZS Liberec: Vogt (Plechatý) – M. Bína, Žoček (C), Daněk, Knejzlík – Zounek, Žampa, Janouš, Kazda – Šorsák.
    Trenér: Karel Vrabec

    Rozhodčí: M. Vlašič, Kresta – Mollinger
    ocianews.com