Havířov – Vyškov 4:1 (kon.) | Benátky n/J – Příbram 7:5 (kon.) | Ústí n/L – Mostečtí Lvi 5:1 (kon.)
Val. Meziříčí – Znojmo 1:8 (kon.) | Kopřivnice – Žďár n/S 4:3 (kon.) | Opava – Vel. Meziříčí 8:4 (kon.)
Letňany – Kobra 2:3 (kon.) | Hronov – Písek 0:5 (kont.) | Chomutov – Řisuty 6:4 (kon.)
Nový Jičín – Havlíčkův Brod 2:1 (3:2 po s.n.) | Jablonec n/N – Klatovy 6:3 (kon.) | Vrchlabí – Tábor 3:4 (po pr.)
Děčín – Cheb 3:4 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
6:4 (0:2, 3:2, 3:0)
HC Řisuty
Sobota 10.12.2022, 17:30 • ROCKNET ARÉNA, Chomutov • 2. liga skupina Západ • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Až v poslední dvacetiminutovce Chomutovští zabrali a otočili stav zápasu na svou stranu. Ovšem herní projev domácího celku nebyl čtyřicet minut dobrý, a tak se Piráti budou muset do příštího zápasu zlepšit. Rozhodně před samotným zápasem asi nikdo nečekal, že Řisuty favorita tolik potrápí. Svěřenci Kamila Koláčka znovu utekli z nepříjemné pozice a zapisují tři body.

    Tímto se s vámi loučím a budeme se na vás znovu těšit u severočeského derby mezi Chomutovem a Ústím nad Labem, který ROCKNET ARÉNA uvidí přesně za týden. (19:48:03)
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Roman Chlouba chtěl ještě v samotném závěru vybídnout ke skórování Tomáše Kobížka, jenž v rozhodující chvíli černou gumu bruslí nezpracoval.
     
    58:08
    Havlovo nahození přišlo ze středního pásma, a tak jej hostující brankář vyklepal z lapačky. Ovšem Řisuty toho směrem dopředu moc nenabídly.
     
    57:29
    Ve středním pásmu se puku chopil Jakub Veselý, před nímž obránci ustupovali. Chomutovský hráč mířil ke vzdálenější tyči, avšak Petr Pánek hranou lapačky vyrazil.
    56:37 František MÁLA - 6:4
     
    56:37
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov se asi definitivně uklidňuje! Nepovedenou střelu Milana Kostourka našel FRANTIŠEK MÁLA, který z levé strany dopravil puk do sítě – 6:4. Asistence: Milan Kostourek.
     
    55:55
    Už to vypadalo, že František Lukeš s Viktorem Hüblem půjdou do přečíslení. Ale před prvním jmenovaným se skvěle položil obránce, jenž hokejkou zasáhl.
     
    55:22
    Odražený kotouč mířil do pravého kruhu, kde se ho zmocnil František Mála, jehož snažení mířilo asi metr vedle pravé tyče.
     
    54:24
    Za chomutovským vyhozením spěchal Milan Kostourek, ovšem čároví rozhodčí odpískali zakázané uvolnění.
     
    53:27
    Petr Patyk přejel modrou čáru a vyslal střelu na Miroslava Hanuljaka, který puk rychle vyklepal z lapačky. Jenomže přišla chyba v rozehrávce a chomutovský brankář musel znovu zasahovat.
     
    52:46
    Zakončení od pravého mantinelu se snažil jeden z hostů tečovat, avšak kotouč zamířil do ochranné sítě.
     
    51:43
    Viktor Hübl a František Lukeš jeli sami na hostujícího brankáře. Po přihrávce vystřelil druhý jmenovaný, který mířil nad horní tyčku.
     
    51:20
    Nahození od modré čáry vyslal Pavel Řepka, jehož pokus dobře viděl domácí brankář. Rozhodčí hru přerušili, jelikož jeden z hostů zůstal ležet na ledové ploše.
     
    50:20
    Váchalovo nahození tečoval mezi kruhy Tomáš Koblížek a kotouč mířil na druhou stranu, než šel brankář. Ovšem Petr Pánek se skvěle vrátil betonem a další trefu odvrátil.
     
    Dnešní utkání sleduje 1 445 diváků.
    49:41 František MÁLA - 5:4
     
    49:41
    Piráti právě vstřelili branku!
    Až ve třetí třetině Chomutov zabral a otáčí skóre zápasu na svou stranu. Hostujícím obráncům se nepovedlo odpálit puk do bezpečí, a tak se ho zmocnil FRANTIŠEK MÁLA, který přesnou ránou mířil k pravé tyči. Asistence: Viktor Hübl a František Lukeš.
     
    48:31
    Z mezikruží trefil František Mála prvního obránce, následně z pravého kruhu nemířil přesně Milan Kostourek. Hostujícímu týmu se poté povedlo vyhodit.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 24. Seemann (Chlouba), 27. Hübl (Lukeš, Chrpa), 39. Lukeš (Hübl, Chrpa), 45. Havel (Hübl), 50. Mála (Hübl, Lukeš), 57. Mála (Kostourek) – 5. Janeček (Potěchin), 10. Pokorný (Patyk, Petráš), 26. Patyk (Janda, Petráš), 29. Janeček (Petráš)


    Piráti Chomutov: Hanuljak (Suk) – Váchal, Matai, Seemann, Havel, J. Sýkora, Poch – Chrpa, Hübl, Lukeš – Kostourek, Koblížek, Chlouba – Zajíček, Mežnar, Veselý – Svoboda, J. Ekrt, Mála – Vrhel
    Trenér: Kamil Koláček

    HC Řisuty: Pánek (Šubrt) – Zich, Janda, Řepka, Pokorný, Potěchin – Petráš, Chamrád, Rendla, Pejchal, Bláha, Patyk, Janeček, O. Sýkora, Bílek
    Trenér: Pavel Křepelka

    Rozhodčí: Hacaperka – Toman, Janíček

    Diváci: 1 445
    ocianews.com