Nitra – Košice 1:3 (kon.) | Michalovce – Spišská N. Ves 3:2 (po pr.) | Prešov – Poprad 2:4 (kon.)
Zvolen – Nové Zámky 6:3 (kon.) | HC Slovan – Banská Bystrica 1:2 (kon.) | Trenčín – Lipt. Mikuláš 5:2 (kon.)
konec
HKM Zvolen
6:3 (0:0, 2:2, 4:1)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Neděle 11.12.2022, 17:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tak predsa ešte nie je absolútny koniec, nemali sme tu dnes ešte bitku a tá práve prišla. Johnson sa pustil do bitky s o hlavu vyšším Sládokom a dostal veľmi rýchlu nakladačku. Bitka ale dlho netrvala a rýchlo bolo po nej. Sládok bol jej jasným víťazom.
     
    58:03
    Zvolen dal gól! Myslím, že je rozhodnuté. MAROŠ JEDLIČKA strelou od modrej strieľa do prázdnej brány šiesty domáci gól – 6:3.
    Asistoval Radovan Bondra.
     
    56:09
    Kantor odchádza z brány. Hostia v šestici. Buly po pravici Trenčana.
     
    52:00
    Zvolen dal gól! Zvolen druhý krát v zápase vedie o dva góly. Domáci dostali Hannom puk z vlastného pásma ponad dvoch protihráčov. Na modrej si ho spracoval Kolenič a HKM šiel do prečíslenia troch na jedného. Kolenič prihral nakoniec do druhej vlny MIKOVI HUNTEBRINKEROVI, ktorý zo stredu pásma opäť švihom prestrelil Kantora – 5:3.
    Asistovali: Jakub Kolenič a Shane Hanna.
     
    51:06
    Hanna prihrávkou trafil buď protihráča alebo rozhodcu, to je úplne jedno. Puk sa však odrazil na opačnú stranu tretiny rovno na hokejku Tomáša Klempu. Ten vypálil príklepom, ale vyrovnanie to neprinieslo.
     
    48:58
    Opäť úradovali Johnson a Jackson. Prvý menovaný naznačil strelu a prihrával na krídle Jacksonovi, ten ale poloprázdnu bránu minul.
     
    44:10
    Zvolen dal gól! Tak vo Zvolene sa nám akoby roztrhlo vrece s gólmi a verte neverte zase sa do čierneho trafil domáci obranca. Tentokrát Kantora prestrelil z medzikružia JOZEF SLÁDOK – 4:3. Opäť to bolo švihom, tentokrát na vyrážačku. Domáci opäť o jeden gól vedú.
    Asistncie Peter Hraško, Václav Stupka.
     
    43:10
    HC Nové Zámky dali gól! AUSTIN FARLEY na modrej vzal puk zamotal Rauhausera, ktorý spadol na ľad a následne bekhendom pekne prestrelil Trenčana na lapačku – 3:3.
     
    41:18
    Zvolen dal gól! Za domácich dnes strieľajú presne iba obrancovia. Marcinek zadovkou našiel Viedenského, ktorý poslal puk medzi kruhy na PETRA HRAŠKA, ktorý opäť švihom prepálil Kantora. Domáci opäť vedú – 3:2.
    Asistovali Marek Viedenský a Patrik Marcinek.
     
    39:22
    HC Nové Zámky dali gól! Veľmi šťastným zakončením MATTEO GENNARO od seba iba odpaľoval puk a ten Trenčanovi prepadol popod betón popri ľavej tyčke a je rázom vyrovnané – 2:2.
    Asistoval Patrik Števuliak.
     
    38:51
    HC Nové Zámky dali gól! Druhá kombinácia ale hosťom vyšla. Krásna kombinácia Johnsona a zakončujúceho ROBERTA JACSKONA znamená zníženie – 2:1. Jackson zakončoval už do odkrytej brány.
    Asistoval Ben Johnson.
     
    36:36
    Obrovská šanca Zvolena. Jakúbek zostal za obranou hostí a z ničoho nič sa k nemu dostal puk. Jakúbek sa mohol Kantora spýtať, kam to chce, ale jeho bekhendové zakončenie mu Kantor vyráža.
     
    35:22
    Zvolen dal gól! Ako sa hovorí, keď nevieš čo s pukom, vystreľ. Presne to teraz predviedol opäť obranca SHANE HANNA. Vystrelil z pravého kruhu a opäť prestrelil Kantora – 2:0.
    Asistovali Václav Stupka a Karol Csányi.
     
    33:08
    Vylúčenie v tíme HC MIKRON Nové Zámky:
    Kantor – 2 min., úmyselné posunutie brány.
     
    32:16
    Výborný hokej a kopec šancí. Najprv Jedlička stroskotal v druhej svojej šanci a následne korčuľoval na Trenčana sám Juraj Mikúš, ale jeho blafák na domáceho gólmana neplatil. Stále tak zostáva stav 1:0.
     
    30:59
    Domáci kolektív HKM Zvolen v obrovskej šanci. Maroš Jedlička korčuľoval úplne sám na Kantora. Ako zakončenie zvolil strelu, ktorú mu ale český gólman chytá.
     
    25:06
    Vylúčenie v tíme HC MIKRON Nové Zámky:
    Števuliak – 2 min., hákovanie.
     
    24:37
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen:
    Rauhauser – 2 min., nedovolené bránenie.
     
    23:52
    Zvolen dal gól! Domáci obranca SHANE HANNA otvára po prečíslení troch na dvoch dnešné skóre. Dostal puk od Adama Barcíka a prestrelil švihom Kantora. Inak pre Adama Barcíka je to prvý extraligový bod – 1:0.
    Asistovali Adam Barcík a Viktor Fekiač.
     
    16:36
    Prečíslenie hostí dvoch na jedného. Ben Johnson ale triafa iba vzdialenejšiu Trenčanovu tyčku! Na konštrukcie teda 1:1.
     
    12:07
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen:
    Kolenič – 2 min., nedovolené bránenie.

    Vylúčenie v tíme HC MIKRON Nové Zámky:
    Farlay – 2+2, hrubosť.
     
    03:15
    Zvolen v obrovskej šanci, Jedlička poslal puk pred bránu voľnému Bondrovi a ten opečiatkoval Kantorovi ľavú spojnicu!

    Števo Lasab

    Branky a nahrávky: 24. Hanna (A. Barcík, V. Fekiač), 36. Hanna (Stupka, Csányi), 42. Hraško (Viedenský, Marcinek), 45. Sládok (Hraško, Stupka), 52. Huntebrinker (Kolenič, Hanna), 59. Jedlička (R. Bondra) – 39. Jackson (Johnson, Lee), 40. Gennaro (Števuliak, T. Mikúš), 44. Farley (Lee, Mišiak)


    HKM Zvolen: Trenčan (Paterson) – Rauhauser, Messner, Hanna, Mudrák, Sládok (A), Hraško, S. Barcík – R. Bondra, Langkow, Jedlička – Kolenič, Huntebrinker, Stupka (A) – Csányi, Viedenský (C), Marcinek – A. Barcík, V. Fekiač, Jakúbek
    Trenér: P. Oremus

    HC MIKRON Nové Zámky: Kantor (Ovečka) – Kozák, M. Roman, Lee, Hatala, Mamčics, Mar. Chovan (A), Laurenčík – Farley, Johnson (A), Jackson – T. Mikúš, Gennaro, Števuliak – Klempa, J. Mikúš (C), Faith – Barto, Ondrušek, Hajnik – Mišiak
    Trenér: G. Majoross

    Rozhodčí: Baluška, Fridrich – M. Orolin, Durmis (video – Číž)

    Diváci: 1395
    bahis siteleri