Sokolov – Kolín 0:5 (kon.)
konec
HC Baník Sokolov
0:5 (0:0, 0:0, 0:5)
SC Marimex Kolín
Pondělí 12.12.2022, 18:00 • Zimní stadion Sokolov • Chance liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    42:14 Denis ZEMAN - 6:0
     
    42:14
    Baník právě vstřelil branku!
    Navyšování už tak výrazného náskoku pokračuje. Do střílené přihrávky Pohla vložil hokejku Jurčík. Gólman Sajdl vyrazil kotouč pouze k připravenému DENISI ZEMANOVI, ofenzivu podpořivší zadák měl se střelou do prázdné brány snadnou práci. Asistence: Ondřej Jurčík a Jan Pohl.
    33:14 Marek ŠVEC - 5:0
     
    33:14
    Baník právě vstřelil branku!
    Máme tu hattrick! Nepřesnou Veselého nahrávku vystihl u obranné modré čáry Rohan a bleskově vyslal do úniku MARTINA ŠVECE, který si Sajdla vychutnal forhendovým blafákem, po němž s klidem zakončoval do volné pravé poloviny brány. Na led přiletěla alespoň jedna kšiltovka. Asistence: Tomáš Rohan.
    15:42 Marek ŠVEC - 4:0
     
    15:42
    Baník právě vstřelil branku!
    Dohrávka zavání debaklem. Tomek na sebe v levém kruhu navázal dva protihráče, aby posléze poslal touš mezi kruhy osamocenému MARKOVI ŠVECOVI, jemuž nedělalo žádné potíže napálit puk do odkryté části brány a zaznamenat tak svůj druhý gól v utkání. Asistence: Tomáš Tomek a Ondřej Jurčík.
    12:51 Marek ŠVEC - 3:0
     
    12:51
    Baník právě vstřelil branku!
    Druhý gól v rozmezí jedné minuty a s Kolínem už to nevypadá vůbec dobře. Sražená nahrávka z pravého kruhu se vrátila na hokejku . přihrávajícího MARKA ŠVECE a ten z ostrého úhlu skóroval s pomocí levého betonu překvapeného gólmana. Asistence: Marek Berka.
    12:11 Daniel KRUŽÍK - 2:0
     
    12:11
    Baník právě vstřelil branku!
    Elitní útočná lajna orlů opět udeřila! Kofroň vypíchl puk obránci na Kverku, který vyslal tváři v tvář brankáři DANIELA KRUŽÍKA, šestadvacetiletý forvard uspěl ránou nad Soukupovu vyrážečku. Asistence: Jaromír Kverka a David Kofroň.
    06:23 David KOFROŇ - 1:0
     
    06:23
    Baník právě vstřelil branku!
    Povedená přesilovková kombinace znamená vedoucí gól domácího favorita. Kverka po nahrávce Pohla naznačil střelu, aby nakonec ještě vylepšil palebnou pozici pro DAVIDA KOFRONĚ, na jehož dělovku z první do pravé šibenice byl Soukup krátký. Asistence: Jaromír Kverka a Jan Pohl.
    Marken.cz

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 7. Kofroň (Kverka, Pohl), 13. Kružík (Kverka, Kofroň), 13. Švec (Berka), 16. Švec (Tomek, Jurčík), 34. Švec (Rohan), 43. D. Zeman (Jurčík, Pohl)


    HC Baník Sokolov: Michajlov (Horák) – Tomek, Jan Novák, Pohl, Rulík, Weinhold, Klejna, Zeman – Kružík, Kverka (A), Kofroň – Hrabík, Zadražil, Osmík – Berka, Jurčík (A), Švec – Hajný, Rohan (C), Kysela.
    Trenér: Martin Štrba

    SC Marimex Kolín: Soukup (16. Sajdl) – Niko (A), Aubrecht, T. Jelínek, Zajíc, Křepelka, Cibák, Naar – Zd. Král (C), Morong, Veselý – Polák, Sklenář (A), Dlouhý – Jenčovský, Matějček, Síla – Lang, D. Šedivý.
    Trenér: Jan Šťastný

    Rozhodčí: Wagner, Jaroš – Horažďovský, Štěpánek

    Diváci: 401
    bahis siteleri