Mountfield HK – Kometa Brno 5:1 (kon.) | Vítkovice – Plzeň 2:7 (kon.) | Zlín – HC Litvínov 0:0 (odl.)
Olomouc – K. Vary 0:3 (kon.) | Třinec – Sparta 4:3 (2:1 po s.n.) | Pardubice – Jihlava 3:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
5:1 (2:1, 2:0, 1:0)
HC Kometa Brno
Úterý 13.12.2022, 13:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • 31. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Krásné odpoledne z východočeské metropole! Třináctým prosincovým dnem začne juniorům další dvojduel, přičemž tentokrát budou moci využít domácího prostředí. Svůj dvojboj zahájí netradičně od 13:00 proti brněnské Kometě.

    Ta o tom není o moc lépe než Hradec a případná výhra by Východočechy posunula na dostřel celku z jihomoravské metropole. Kometa má i shodnou formu z posledních pěti utkání (tři výhry a dvě prohry), přičemž z posledních čtyř utkání, které odehrála všechny na domácím ledě, měla tři výhry.

    Stejně jsou na tom i hradečtí Lvi, kteří sice nehráli takovou porci duelů v ČPP Aréně, avšak na malé hale rozstříleli 7:0 Zlín, na což navázali důležitou výhrou v derby a z tripu pod Krušnými horami dokonce dovezli výhru z Karlových Varů, které se přetahují s Vítkovicemi o průběžné vedení extraligy.

    Utkání začíná v ČPP Aréně ve 13:00, příjemnou zábavu!
     
    -15
    Úvodní sestavy:

    Mountfield HK: Kasal (Mrázek) – Havlíček (C), Hušek, Hrbek, Pavič, Pelda, Táborský, Žaba – Novotný, Leden, Král – Klíma Giesl, Moravec – Vencl, Beneš (A), Hora – Pavlík
    Trenér: Jiří Janoušek ml.

    HC Kometa Brno: Kavan (Maleček) – Fajmon (A), Svoboda, Bůžek, Eich, Němec (A), Ulbricht, Řehák (C) – Sedláček, Nesvadba, Bárta – Masař, Cakl, Rakus – Bělohlav, Zembol, Boltvan – Otava, Horváth, Šantora
    Trenér: Marek Moskal

    Rozhodčí: Pilný, Bernat – Hájková, Jiruška.
     
    Na start duelu zatím čekáme, oba týmy krouží po ledě a rozhodčí zůstávají ve svém půlkruhu, těžko říci, jaký je vlastně důvod. Napadá mě pouze jenom problém s ledovou plochou, ale z tribuny nevypadá, že by byly na ledě louže vody.
     
    Hlavní rozhodčí teď konzultují problém s oběma trenéry a hostující hráči už dokonce chtěli zamířit do kabin, setrvávají ale nadále na ledě.
     
    A pozor, hostující hráči nakonec odjíždí do kabin, stejně tak jako domácí!
     
    Začíná to být až trochu komické. Oba týmy zmizely do útrob haly, stejně jako rozhodčí. Po necelé půlminutě se ale všichni vrací, teď se znovu čeká na čtveřici sudích.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:02
    Berme to tak, že se vlastně nic nestalo a s 11minutovým zpožděním konečně začíná dnešní utkání. Úvodní buly vyhráli hosté a hned to hráli dopředu.
     
    00:20
    A také hezky zatlačili, Otava zůstal rázem sám před Kasalem a nadvakrát tlačil puk pod jeho beton, domácí gólman ale udržel kotouč před brankovou čárou!
     
    01:24
    Po delší době se dostali dopředu i domácí hráči, bylo to ale jenom skrze nahození. Kometa následně přesunula hru znovu před Kasala, který se musel opět činit. Pavič totiž za brankou ztratil kotouč a Šantora zakončoval z levého kruhu, hradecký gólman podržel.
     
    02:15
    Prudký odraz nahozeného puku od mantinelu sice přihrál šikovně kotouč Brňanům, ale Horváth už byl poté v ofsajdu. Proto přichází přerušení hry.
     
    02:45
    I nadále mají hosté výrazně navrch a zkoušeli sehrávat kombinaci na jeden dotek. Přihrávka pro Fajmona na pravý kruh vyšachovala ze hry Krále, Fajmon ale poté nebyl schopen tlačit puk na branku.
     
    03:22
    Pavič byl v tvrdém souboji Masařem odstaven od puku a Kometa už se znovu chystala zaútočit, všechno ale překazila nepřesná nahrávka zpět na modrou.
     
    04:03
    Lvům ale stačilo málo a mohli jít do vedení! Moravec po Venclově přihrávce potáhl puk na levém křídle a přihrával jej před branku na volného Hrbka, tomu ale v situaci 2 na 1 chyběl krok na zakončení do odkryté kasy!
     
    04:38
    Opět další přerušení, kterých už tak je zatím dost. Po souboji s Fajmonem vletěl do branky Moravec a z postavení ji vyhodil, proto je potřeba zpět Kavanovu branku navrtat.
     
    04:59
    Klíma ustál souboj u mantinelu a nahrál před sebe na Havlíčka, který to zkoušel z modré. Jenže pokus zastavil Svoboda a jenom vyhodil do středního pásma.
     
    05:44
    Novotný dojel další vyhození hostů, tady se o zakázaném uvolnění mluvit nedalo. Rozehrávka však Hradci trochu vázla a Kometa díky ztrátě mohla útočit.
     
    06:45
    Leden nadvakrát u mantinelu za Kavanovou klecí odstavil Němce a servíroval puk na pravý kruh pro Moravce, ale ten nebyl v takové rychlosti, aby obešel rozjetého Horvátha.
     
    07:26
    Po vyhraném buly u vlastní branky vyhodili Hradečtí obloukem až na útočnou modrou. Puk tam propadnul až za obránce na Klímu, který z pravého křídla sjížděl na branku, Kavan pokus na bližší tyč pohlídal.
     
    07:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši se po matném nástupu zvedli a jdou do vedení! Opět u toho byl JIŘÍ KLÍMA, pro nějž to bylo povedené střídání. Pavlík mu přistrčil puk z modré a Klíma individuálně prošel přes dva obránce. Přestože mu pak Svoboda v poslední chvíli seknul do hole a byl signalizován trest, Klíma nadvakrát procpal puk pod Kavanovým betonem – 1:0! Asistence: Dominik Pavlík.
     
    08:54
    Hosté kontrovali rychlým brejkem 3 na 2 a Otava měl na pravém křídle ohromného prostoru, ke smůle hostí byl ale v pásmu dříve než puk, a tak je z toho jenom ofsajdové postavení.
     
    09:37
    Další vyhrané buly v obranném pásmu a bleskový přechod Hradce dopředu. Tentokrát to vzal na zakončení z mezikruží Michal Beneš, jenže Kavan byl připraven.
     
    10:19
    Zembol nahazoval z vlastního pásma, vystupující Hušek proti němu srazil puk rukavicí přímo do boxu časoměřičů. Proto se přerušuje.
     
    10:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté se trápí a Hradec odskakuje na dvě branky! Výbornou práci v tomhle případě odvedl Giesl, který vybojoval puk a nechal se na mantinelu tvrdě dohrát. Právě proto se uvolnilo místo pro Horu, který převzal kotouč, objel branku a přiklepl na pravý kruh pro ŠIMONA TÁBORSKÉHO. Domácí bek na nic nečekal a Kavana propálil nad betonem – 2:0! Asistence: Tomáš Hora, Matěj Giesl.
     
    12:23
    Klíma si udržel na distanc Němce, čímž se protlačil až za branku hostí, poté byl ale zdvojen a puk ztratil. Kometa je ale směrem dopředu poněkud nevýrazná.
     
    13:24
    Zembol držel kotouč na mantinelu po vyhraném souboji za Kasalovou brankou, jenže neměl komu nahrát. Toho využili domácí a snadno Zembola od puku odstavili.
     
    14:16
    Král zpoza branky hrál puk nouzově pod sebe na Vencla, který se tlačil do zakončení, přes Bůžka ale na puk ani nedosáhl.
     
    15:16
    Z mála si ale Kometa vytvořila velkou šanci! Němec podržel puk na modré, udělal si dva kroky a našel na zadní tyč zcela nepokrytého Masaře, který už se jal zakončovat do odkryté branky. Jednak mu to ale nesedlo, tudíž puk šel zcela mimo. A i kdyby, tak už tam byl připraven Kasal s betonem!
     
    15:32
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Klíma – 2 min., napadení.
     
    16:12
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přesilovku po vyloučení Klímy za napadení využila Kometa poměrně rychle! Na pravém kruhu měl prostor Zembol a nahrál zpět na modrou, kde byl připraven PATRIK FAJMON. Ten využil toho, že Kasal nemohl přes několikačlennou clonu nic vidět, proto se rozhodl ke střele a snižuje na jednu branku – 2:1! Asistence: Jakub Zembol.
     
    17:02
    Pětice Hradce se už pomalu dostávala pod tlak a měla dlouhé střídání, Havlíček tak toho využil na vyhození kotouče do útočného pásma a dal spoluhráčům čas prostřídat.
     
    17:45
    Nová formace měla větší drajv a hned se dostala do útočného pásma. Giesl navíc zůstal sám na vrcholku levého kruhu a rozhodl se střílet, tečovaný pokus skoro propadl Kavanovi do branky, nakonec šel mimo.
     
    18:50
    Rakus udržel na zádech dva obránce a pustil puk Masařovi, hra se ale přesunula fakticky jenom do rohu, kde se bojuje o puk.
     
    19:25
    Chybná rozehrávka Komety od vlastní branky a mohlo to být klidně 3:1! Michal Beneš připravil na levém kruhu palebnou pozici pro Giesla a Kavan reagoval relativně na poslední chvíli, ale puk na teploměru podržel!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Poměrně svižná třetina se překlápěla na obě strany. Přestože se začalo o 12 minut později kvůli pozdnímu příchodu zdravotnické služby, tak první minuty byly jednoznačně v režii Komety, která tlačila a přehrávala Hradec, ten se držel na bezbrankovém stavu jenom díky skvělému Kasalovi. Poté se ale začalo hrát i na druhou stranu, přičemž Hradec si během necelých tří minut vypracoval vedení 2:0. Kometa se ale vrátila do hry využitou přesilovkou a třetina odehraná za 31 minut značí těsné vedení Lvů.
     
    Další třetina začne přibližně za 14 minut.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:16
    Na začátku druhé třetiny vyhráli buly domácí a Hrbek se snažil hrát puk dopředu na rozjetého Moravce, který byl ale tísněn.
     
    20:51
    Král si zpracoval dlouhou přihrávku křížem od Havlíčka a snažil se jít do střely, nakonec ale musel zvolit nahrávku na spoluhráče, což ale již bylo nepřesné.
     
    21:39
    Ivo Sedláček objel celé pásmo a na levém kruhu zůstal zcela volný Němec, kterému i přihrávka od Sedláčka šla. Ale Němce zradilo zpracování, jinak by to byl pravděpodobně gól!
     
    22:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí to nakonec v útočném výpadu do branky „domlátili“ a jdou zpět na dvoubrankový náskok! Všechno začalo u Paviče, který nahodil kotouč do útočného pásma, dojel si jej a nahrál na levý kruh spoluhráči. Jeho střela z úhlu propadla Kavanovi do brankoviště a vypadalo to, že zvládnou hosté kotouč odklidit, jenže se tam pak zjevil MATĚJ GIESL a dotlačil puk za brankovou čáru – 3:1! Bez asistence.
     
    24:16
    Michal Beneš zajel za branku Kavana a snažil se najít spoluhráče, jenže byl zdvojen a k ničemu dalšímu se nedostal. Hosté tak jeli dopředu, jejich snaha ale skončila na modré.
     
    25:23
    Přehazování puků mezi oběma týmy nakonec skončilo zakázaným uvolněním ze strany Komety, která je teď v lehkém útlumu.
     
    26:00
    Moravec sice nevytlačil hru z vlastního pásma do prostřední třetiny, povedlo se to však jeho spoluhráčům. Navíc se bude na straně Komety vylučovat.
     
    26:38
    Vyloučeným je Roman Otava (KOM), který naložil u mantinelu Peldovi a dostává za to dvě minuty, klasifikace napadení.
     
    27:16
    Rychlá kombinace za brankou a domácí byli blízko tříbrankovému náskoku! Giesl dostal předložen puk po parádní nahrávce napříč kruhy a byl sám před brankou, jenže mu zakončení vůbec nesedlo a nezamířilo ani mezi tři tyče!
     
    28:18
    Táborský se snažil ještě zachraňovat puk na modré, hrál to ale již do signalizovaného ofsajdu, Kometa tak vyhazuje. A pravděpodobně přečká i tohle oslabení.
     
    29:19
    Vencl vyhrál souboj ve středním pásmu a vzniklo přečíslení 3 na 2, které nejprve z mezikruží zakončoval Havlíček, Kavan vyrazil jenom na pravý kruh, kde byl právě Vencl. Z ostrého úhlu ale trefil jenom brněnského gólmana.
     
    29:59
    Jan Vencl (MHK) se poté navíc dopustil podrážení a míří na trestnou lavici. Kometa bude mít druhou přesilovku, využije jí i napodruhé?
     
    30:59
    Polovina početní výhody pryč a Kometa se až nyní rozestavila v útočném pásmu na kombinaci.
     
    31:21
    Opět to vzal na sebe z modré Fajmon, ale puk letěl výrazně mimo. Domácím se ale nadvakrát nepovedlo vyhodit a tlak hostů pokračuje.
     
    31:43
    Pokus Sedláčka má ale v moci Kasal a přerušuje hru. Do nástupu Vencla zpátky na led zbývá 16 sekund.
     
    32:00
    Domácí jsou v plném počtu a hned se museli bránit hostujícímu útoku, Horváth ale netrefil zády k brance tečovaný kotouč a Kasal tak nemusel ani zasahovat.
     
    33:03
    Pavič držel kotouč ve středním pásmu a přímočarým nahozením rozjížděl akci, ta ale skončila ofsajdem hned záhy.
     
    33:22
    Boltvan dosáhl na nahozený kotouč, stáhl si jej a dostal se tím přes dva hráče. Jeho střela z mezikruží ale nebyla nijak výrazná a Kasal ji zcela v poklidu lapil.
     
    34:19
    Vyhozením z vlastního pásma dlouho vypadalo na icing pro domácí barvy, nakonec se ale kotouč stočil do brankoviště a Kavan jej musel hrát. Hradečtí však ani za pukem příliš nešli, měli dlouhé střídání.
     
    35:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec odskakuje na tři branky, nutno ale říci, že to bylo po více než diskutabilním zákroku na Fajmona u mantinelu. Obránci hostí přesto zapomněli na LUKÁŠE KRÁLE samotného ve středním pásmu, kterého přesně našel Hora. A Král si to v úniku nijak nekomplikoval, Kavana prostřelil nad betonem a domácí míří pomalu za třemi body – 4:1! Asistence: Tomáš Hora, Matěj Havlíček.
     
    36:11
    Hradec vyhodil rovnou na tři zakázané uvolnění v řadě a nemůže střídat, zatímco Kometa poslala na led druhou formaci během této pasáže.
     
    36:39
    Další vyloučení a potřetí za stejný prohřešek. Kevin Horváth (KOM) sroloval pod sebe u hostující střídačky Táborského a dostává dvojku za napadení.
     
    37:02
    Přesilovka se ale Hradci v samotném úvodu zatím příliš nedaří. Kometa dvakrát za sebou vyhodila.
     
    37:40
    Dvě rychlé střely na branku z levého kruhu, Kavan obě vyrazil a Kometa vyhazuje na druhou stranu. Hradec se celkem v této početní výhodě trápí.
     
    38:07
    Brňané jdou vlastní nešikovností do tří a Hradec má 32 sekund 5 na 3! František Němec (KOM) poslal bekhendem kotouč přímo na tribuny a míří už na trestnou.
     
    38:39
    Jenže tahle herní situace se domácím tak úplně nepovedla. Ti si nedokázali připsat ani přímou střelu na branku a Kometa je z nejhoršího venku.
     
    39:40
    Hradec však dohrává ještě klasickou přesilovku, ale pro hosty to nepředstavuje žádné větší nebezpečí.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ještě osm sekund budou hosté v početní nevýhodě, Hradec ale směřuje za třemi body. Domácí byli směrem dopředu nebezpečnější a na konci 23. minuty šli na dvě branky náskoku, když se prosadil Matěj Giesl. Právě on nebyl daleko od toho, aby svoje konto ještě navýšil, v přesilovce ale neproměnil další šanci. Kometa byla směrem dopředu malátná a Hradec toho využil ke čtvrtému zásahu v 36. minutě, jenže také nevyužil přesilovku 5 na 3.
     
    Další třetina začne přibližně za devět minut.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:25
    Zbylých osm sekund Kometa dohrála zcela v pohodě, navíc v útočném pásmu Hradce.
     
    40:59
    Michal Beneš protáhl puk středem hrací plochy až ke Kavanovi, který ale jeho střílené nahození v poklidu vykryl a rozehrál na svoje spoluhráče.
     
    42:07
    Otava nabral na levém křídle velkou rychlost, dostal se až za obránce a z bekhendu vyslal střelu Kasalovi na bližší tyč k masce. Domácí brankář měl hodně co dělat, aby to zvládnul, ale zadařilo se.
     
    42:59
    Král neudržel kotouč v útočném pásmu, avšak Kometa vyhodila jenom na zakázané uvolnění, což značí, že Hradec před Kavanem zůstane.
     
    43:45
    Kometě ukončil dlouhé střídání až Němec, který se zmocnil puku mezi kruhy a dotáhl jej až na útočnou modrou. Hosté se ale nedokázali před Kasalem nijak usadit.
     
    44:33
    Hora vyhrál silový souboj o puk ve středním pásmu a dostal se až před Kavana. Byl však proti dvěma hráčům a zakončení už měl velmi složité.
     
    45:01
    Hosté zahrozili díky Jaroslavu Řehákovi, který si nabruslil na modré do zakončení a vypálil. Pokus byl ještě mezi kruhy navíc tečován a za Kasalem zazvonila tyčka!
     
    45:43
    Rozhodčí dnes příliš neholdují nějakým tvrdým hitům a dohrávkám soubojů. Ivo Sedláček (KOM) sice v útočném pásmu předvedl důrazný hit, avšak dostává dvojku za napadení.
     
    46:21
    Zdánlivě klasická signalizace ofsajdu skončila první vážnější potyčkou zápasu. Petr Moravec (MHK) dal najevo, že se mu dohrání od Kevina Horvátha (KOM) nelíbilo a nasadil mu kravatu. Poté už to logicky přešlo do vzájemné šťouchanice a Moravec dostává za iniciaci potyčky dvě minuty navrch (ohodnoceno jako držení), proto se hraje dále 4 na 4.
     
    47:44
    Ještě na konci hry 4 na 4 vyhodili domácí na zakázané uvolnění, Kometa má teď 36 sekund početní výhody 5 na 4.
     
    47:55
    Snížit chtěl tvrdým pokusem Sedláček, šlo to ale přímo na střed branky, což pro Kasala nebyl vůbec žádný problém.
     
    48:29
    Havlíček u mantinelu bodyčekem dohrál Rakuse, díky tomu získali domácí puk a už letí dopředu. Duel mají relativně pod kontrolou a směřují za důležitými třemi body.
     
    49:25
    Střela Řeháka z modré byla sražena mezi kruhy do ledu, jenom o pár chvil později si ale Kasal připsal další důležitý zákrok! Puk po dalším nahození propadl za obránce a Otava zůstal zcela sám před domácím brankářem, ale ten si jeho tvrdé zakončení pohlídal!
     
    50:23
    Giesl dojel do středního pásma a nahodil kotouč do útočného, následně odjel se svými spoluhráči střídat. Domácí si to nijak nekomplikují.
     
    51:17
    Němec nedosáhl na přihrávku do středního pásma, proto musel rychle couvat a čelit situaci 2 na 2. Tu i poté zachránil, Klímovu přihrávku mezi kruhy srazil bruslí mimo.
     
    51:50
    V dalším přerušení hry opět hostující hráči trochu zajeli do Kasala a vznikla tak logicky další strkanice, ta ale měla jepičí život.
     
    52:42
    Tímhle vyloučením pravděpodobně hosté přicházejí i o ty poslední naděje. Ivo Sedláček (KOM) dohrál Havlíčka v útočném pásmu a dostává dvojku za nedovolené bránění.
     
    52:56
    Hru v početní výhodě si užili Hradečtí jenom 14 sekund. Matěj Havlíček (MHK) jde ven za nedovolené bránění a hrát se tak bude 4 na 4.
     
    53:51
    Přestože drží kotouč hosté, ohrozit Kasala pořádně nedokáží. Střely mají sice razanci, jenže míří doprostřed a domácímu gólmanovi to nedělá problém.
     
    54:25
    Leden čekal na Zembolovu přihrávku podél modré a získal ji. Následně se snažil tlačit do úniku, avšak bezúspěšně, proto hra zůstala jenom ve středním pásmu.
     
    54:47
    Kometa má krátkou přesilovku 5 na 4, aktuálně bude trvat jenom devět sekund.
     
    55:03
    Hradec už byl v plném počtu a čelil velkému závaru před Kasalovou brankou, aktivní Zembol ale nedokázal dotlačit puk za brankovou čáru!
     
    55:30
    Poslední možnost pro Kometu, jak to ještě zkusit celé uhrát. Šimon Táborský (MHK) dostává za krosček dvě minuty a trenér Moskal si bere oddechový čas.
     
    55:49
    Hosté vyhráli buly a kombinují. Poprvé to šlo na zakončení pro Fajmona, podruhé na Sedláčka z mezikruží. Ani jeden ale neprostřelil bloky.
     
    56:22
    Rakus si stáhl puk na pravém křídle a z kruhu pálil, Kasal vyrazil před sebe, kde byl připraven Hrbek. Jeho vyhození pomohlo domácím prostřídat.
     
    56:58
    Ani tentokrát se to Brňanům nepovedlo. Král zachytil nahrávku mezi kruhy a vyhodil až na druhou stranu.
     
    57:16
    Hradec právě vstřelil branku!
    V oslabení navíc domácí definitivně pečetí tři body! Havlíček vyslal přímočarým nahozením dopředu PETRA MORAVCE, který si kotouč dojel sice až mezi kruhy, na Kavana i tak vyzrál. Zvolil zakončení podobně jako Lukáš Král a do prostoru mezi beton a lapačku rozhoduje o tomhle utkání – 5:1! Asistence: Matěj Havlíček.
     
    58:56
    Domácí nepolevují a dohrávají utkání v naprosté pohodě. Moravec táhl situaci 2 na 1, kterou z levého kruhu zakončoval, Kavan si zakončení na betony pohlídal.
     
    59:35
    Hradec navíc má signalizovanou výhodu, otázka, zda k udělení trestu navíc dojde.
     
    59:46
    Ještě ano. Ivo Sedláček (KOM) jde potřetí na trestnou, tentokrát za faul kolenem.
     
    59:56
    A bude ještě jedno vyloučení, které však na zápase už nic nezmění. Unikajícího Šantoru stáhl k ledu Matěj Novotný (MHK) a inkasuje dvojku za držení.
     
    Konec zápasu.
     
    Pro Hradec důležité tři body, které mu pomohou v boji o záchranu. Ve třetí třetině odehrál zodpovědný výkon a nepustil Kometu k ničemu vážnějšímu, naopak ještě přidal pátou branku z hole Petra Moravce, který v čase 57:18 navyšoval na 5:1. Domácí tak ukázali, že teď prožívají velmi podařené období a navýšili náskok na poslední Olomouc už na devět bodů.

    Z mé strany je to dnes vše, hezký zbytek dne! (15:19:12)
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 8. Klíma (Pavlík), 11. Táborský (Hora, Giesl), 23. Giesl, 36. Král (Hora, Havlíček), 58. Moravec (Havlíček) – 17. Fajmon (Zembol)


    Mountfield HK: Kasal (Mrázek) – Havlíček (C), Hušek, Hrbek, Pavič, Pelda, Táborský, Žaba – Novotný, Leden, Král, Klíma, Giesl, Moravec, Vencl, Beneš, Hora, Pavlík
    Trenér: Jiří Janoušek ml.

    HC Kometa Brno: Kavan (Maleček) – Fajmon (A), Svoboda, Bůžek, Eich, Němec (A), Ulbricht, Řehák (C) – Sedláček, Nesvadba, Bárta, Masař, Cakl, Rakus, Bělohlav, Zembol, Boltvan, Otava, Horváth, Šantora
    Trenér: Marek Moskal

    Rozhodčí: Pilný, Bernat – Hájková, Jiruška
    thejrc.org