Montreal – Anaheim 2:5 (kon.) | Tampa – Columbus 4:1 (kon.) | Washington – Dallas 1:2 (kon.)
Boston – Los Angeles 2:3 (2:3 po s.n.) | New Jersey – Philadelphia 1:2 (kon.) | Florida – Pittsburgh 2:4 (kon.)
NY Rangers – Toronto 3:1 (kon.) | Carolina – Seattle 3:2 (kon.) | Winnipeg – Nashville 2:1 (po pr.)
Chicago – Vegas 1:4 (kon.) | Colorado – Buffalo 2:4 (kon.) | Edmonton – St. Louis 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
HC Vítkovice Ridera
5:7 (1:1, 1:3, 3:3)
Mountfield HK
Pátek 16.12.2022, 17:00 • Ostravar aréna • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 7. kolo
Partner:
     
    57:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté se bez větších potíží protáhli do pásma, domácí se snažili ubránit jejich souhru, ale nakonec dostává svůj tým do dvoubrankového vedení kapitán JAKUB JÓN – 5:7. Asistence: Štěpán Černý, Oliver Forejtek.
     
    57:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield se dostává do vedení, po nahrávce Voděrackého posílá za Vilémova záda kotouč TOBIÁŠ VÍTEK – 5:6. Asistence: Matěj Voděracký, Matěj Hájek.
     
    54:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, je znovu vyrovnáno!! Hosté přece jen využili přesilovku, po nahrávce Aschenbrennera se s trochou štěstí trefuje JAKUB JÓN – 5:5. Asistence: Vojtěch Aschenbrenner, Štěpán Černý.
     
    47:27
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí strhávají vedení na svou stranu, po chvílích strávených v útoku našel Hofman FRANTIŠKA ČUBU, kterého střela zaplula přímo pod horní tyč – 5:4. Asistence: Marek Hofman.
     
    44:54
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno!!! Domácí se ve svém vlastním oslabení dostali k puku a VOJTĚCH MATĚJKA zblízka překonává Petříka – 4:4. Bez asistence.
     
    42:34
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí využívají přesilovku, po několika pokusech a menších zmatcích před brankou se puk znovu dostal k Matějkovi, ten posunul kotouč na JANA ZVEJŠKU, který využil zmatku před Petříkem – 3:4. Asistence: Jiří Lerch, Vojtěch Matějka.
     
    39:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté odskakují na dvoubrankový rozdíl – Jón našel dobře postaveného VOJTĚCHA ASCHENBRENNERA a ten poslal puk do odkrytého místešča ve Vilémově kleci – 2:4. Asistence: Jakub Jón.
     
    37:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté strhávají vedení na svou stranu, několikrát po sobě v rychlém sledu se jim nepodařilo vyšachovat Viléma v brance domácích, povedlo se to ale teď, a tak si po Jónově nahrávce připisuje VOJTĚCH ASCHENBRENNER čistý hattrick – 2:3. Asistence: Jakub Jón, Štěpán Černý.
     
    30:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno!!! S vypršením dlouhého oslabení našel Černý dobře najetého VOJTĚCHA ASCHENBRENNERA, který tváří v tvář Vilémovi udělal kličku a srovnává – 2:2. Asistence: Štěpán Černý, Jan Pánek.
     
    28:33
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí využívají početní výhodu, po nahrávce Matyáše Mana mohl do odkryté klece střílet VOJTĚCH MATĚJKA – 1:2. Asistence: Matyáš Man.
     
    19:39
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno!!! Do úniku se dostal vítkovický MARKUS SAXA, který poslal tvrdě puk do gólmanových betonů, odkud nakonec kotouč odskočil do branky – 1:1. Bez asistence.
     
    12:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    Druhou přesilovku využívají hosté poměrně rychle, po nahrávce Černého překonává Viléma VOJTĚCH ASCHENBRENNER – 0:1. Asistence: Štěpán Černý, Jakub Jón.

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 20. Saxa, 29. Matějka (Mat. Man), 43. Zvejška (Lerch, Matějka), 45. Matějka, 48. Čuba (Hofman) – 13. V. Aschenbrenner (Černý, Jón), 31. V. Aschenbrenner (Černý, Pánek), 38. V. Aschenbrenner (Jón, Černý), 40. V. Aschenbrenner (Jón), 55. Jón (V. Aschenbrenner, Černý), 58. Vítek (Voděracký, Hájek), 58. Jón (Černý, Forejtek)


    HC Vítkovice Ridera: Vilém (Vávra) – Vin. Glos (A), Kisza, Zvejška, Mat. Man (C), M. Fojtík, Čuba, Vít. Glos – Fasner, Hofman, Michalík – Nazad, Muroň, Lerch – Matějka, Max. Man, Saxa – V. Fojtík
    Trenér: Darek Stránský

    Mountfield HK: Petřík (Růžička) – Černý, Forejtek, Vencl, Burda, Pánek – Jón (C), Novotný, Vondruška – Frolík, V. Aschenbrenner, Brzák – Vítek, Voděracký, Hájek
    Trenér: Luboš Dvořák

    Rozhodčí: Tomeček – Bartek, Frais

    Diváci: 103
    thejrc.org