Třinec – K. Vary 4:2 (kon.) | Plzeň – Pardubice 0:2 (kon.) | Litvínov – Liberec 3:2 (2:1 po s.n.)
Mladá Boleslav – Motor ČB 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Kladno 3:2 (po pr.) | Mountfield HK – Vítkovice 4:3 (po pr.)
Olomouc – Sparta 0:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:2 (1:0, 2:0, 1:2)
HC Energie Karlovy Vary
Úterý 20.12.2022, 17:20 • Werk arena, Třinec • Tipsport extraliga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:02 Ondřej BERÁNEK - 4:2
     
    54:02
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí s úvodem přesilovky naložili ale velice nerozvážně. Hosté získali na modré čáře puk, ten od Černocha putoval k ONDŘEJI BERÁNKOVI a jeho pokus z vrcholu levého kruhu zamířil přesně do růžku Mazancovy branky. Asistence: Jiří Černoch. Stav utkání 4:2.
     
    51:09
    Třinec právě vstřelil branku!
    Čukste s Voženílkem ubránili modrou čáru a dali základ pohledné kombinaci Ocelářů vedoucí ke čtvrté brance. MARTIN RŮŽIČKA posunul volný puk do útočné třetiny Voženílkovi, který dal na vrchol Marcinkovi, ten mu vrátil a Voženílek poslal před brankoviště na prvně jmenovaného třineckého střelce. Jeho věšák pod horní tyč byl nad Lukešovy síly. Asistence: Daniel Voženílek, Tomáš Marcinko. Stav utkání 4:1.
    41:45 Tomáš REDLICH - 3:1
     
    41:45
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté na druhé straně se rychle dostali do útočné třetiny. Zde putoval puk na modrou čáru a odtud nahozený a dvakrát – třineckým a karlovarským hráčem – tečovaný puk vyplaval před odkrytou brankou přímo na hůl TOMÁŠ REDLICH, který se nemohl mýlit. Asistence: Dávid Gríger, Tomáš Havlín. Stav utkání 3:1.
    26:06 Libor HUDÁČEK - 3:0
     
    26:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    Marinčin zastavil Kohoutovo proklepnutí puku do útočného pásma a založil tím rychlou akci domácích. Nestrašil od pravého hrazení našel křížně Daňa, který obratem poslal puk do slotu před karlovarskou branku, kde LIBOR HUDÁČEK umně vložil hůl do trajektorie rychlé přihrávky. Asistence: Marko Daňo, Andrej Nestrašil. Stav utkání 3:0.
    22:50 Libor HUDÁČEK - 2:0
     
    22:50
    Třinec právě vstřelil branku!
    LIBOR HUDÁČEK získal puk na hůl ihned po vyhraném buly v útočném pásmu a podobně jako před chvílí jeho spoluhráč volil střelecký pokus z hranice levého kruhu. Hudáček si puk ale potáhl trochu blíž k ose útočného pásma a trefil se přesně k pravé tyči Lukešovy branky. Asistence: Andrej Nestrašil. Stav utkání 2:0.
    18:41 Marko DAŇO - 1:0
     
    18:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Daňo vyvezl puk z útočného rohu a u modré čáry ho předal Karlisi Čukstemu. Ten předvedl rozhodně nejpohlednější krasojízdu dosavadního průběhu utkání, když vyřadil ze hry rychlými kličkami dva soupeře a poslal křížně puk před odkrytou branku MARKO DAŇOVI, který otevřel skóre. Asistence: Karlis Čukste. Stav utkání 1:0.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 19. Daňo (Čukste), 23. Hudáček (Nestrašil), 27. Hudáček (Daňo, Nestrašil), 52. M. Růžička (Voženílek, Marcinko) – 42. Redlich (Gríger, Havlín), 55. O. Beránek (Černoch)


    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Kacetl) – Havránek, Marinčin, Zahradníček, M. Doudera, Čukste, J. Jeřábek – M. Růžička (C), Marcinko (A), Voženílek – Daňo, Hudáček, Nestrašil – Hrehorčák, Roman, Chmielewski – Kurovský, Dravecký (A), Buček.
    Trenér: Zdeněk Moták

    HC Energie Karlovy Vary: Lukeš (Habal) – Huttula, Pulpán (A), Bartejs, Stříteský, Rulík, Havlín, Rohan – Rachůnek (A), Gríger, Koffer – Koblasa, Černoch (C), Kohout – Redlich, Jiskra, O. Beránek – Kofroň, Hladonik, Kružík.
    Trenér: David Bruk

    Rozhodčí: Hribik, Jaroš – Ondráček, Špůr

    Diváci: 3 309
    thejrc.org