Philadelphia – Columbus 5:3 (kon.) | Pittsburgh – NY Rangers 3:2 (kon.) | Carolina – New Jersey 4:1 (kon.)
Toronto – Tampa 4:1 (kon.) | Winnipeg – Ottawa 5:1 (kon.) | Seattle – St. Louis 5:2 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 4:1 (kon.) | San Jose – Calgary 3:7 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
5:3 (1:0, 2:2, 2:1)
Columbus Blue Jackets
Středa 21.12.2022, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:41 Owen TIPPETT - 5:3
     
    58:41
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí celek tento zápas vyhraje, kotouč do prázdné branky poslal OWEN TIPPETT.
    51:11 Andrew PEEKE - 4:3
     
    51:11
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak pozor, máme sníženo na rozdíl jediné branky. Poněkud překvapivě se nyní prosazuje střelou prakticky od modré čáry ANDREW PEEKE. Puk poslal do horního rohu branky, pro brankáře nechytatelné. Asistence: Jack Roslovic a Gustav Nyquist.
    42:45 Travis KONECNY - 4:2
     
    42:45
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Nádherná individuální akce a domácí celek navyšuje své vedení. Jako nůž máslem prošel obranou Columbusu TRAVIS KONECNY. Dostal se na kruh a bekhendovou střelou nedal brankáři šanci.
    34:18 Owen TIPPETT - 3:2
     
    34:18
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    V přesilovce to už domácí nestihli, ale tlak v útočném pásmu pokračoval dál a po šikovném pasu spoluhráče se střelou mezi betony z bezprostřední blízkosti prosazuje OWEN TIPPETT. Asistence: Joel Farabee a Cameron York.
    30:04 Morgan FROST - 2:2
     
    30:04
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Náskok hostujícího celku netrval vůbec dlouho. Kotouč po rychlé akci spoluhráčů dostal do branky střelou z kruhu MORGAN FROST. Asistence: Cameron York a James van Riemsdyk.
    28:41 Kent JOHNSON - 1:2
     
    28:41
    Columbus právě vstřelil branku!
    Netrvalo dlouho a hostující celek otáčí vývoj zápasu, po rychlém přenesení hry a přihrávce spoluhráče se prosazuje ránou ke vzdálenější tyči KENT JOHNSON. Asistence: Johnny Gaudreau a Patrik Laine.
    25:58 Kirill MARČENKO - 1:1
     
    25:58
    Columbus právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Ránu od modré čáry vyslal Jacob Christiansen a před branko nechytatelně tečoval kotouč obranou neobsazený KIRILL MARČENKO. Asistence: Jacob Christiansen a Eric Robinson.
    13:48 Travis KONECNY - 1:0
     
    13:48
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí celek se prosazuje jako první, při vlastním oslabení. Scott Laughton vyhodil puk šikovně do jízdy spoluhráči, kterým byl TRAVIS KONECNY. Ten oklamal obránce, dostal se před branku a rychlou střelou skóruje. Asistence: Scott Laughton.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 14. Konecny (Laughton), 31. Frost (York, J. van Riemsdyk), 35. Tippett (Farabee, York), 43. Konecny, 59. Tippett – 26. Marčenko (Christiansen, E. Robinson), 29. K. Johnson (J. Gaudreau, Laine), 52. Peeke (Roslovic, Nyquist)


    Philadelphia Flyers: Hart (Sandström) – Provorov, Ristolainen, York, Braun, Sanheim, DeAngelo – J. van Riemsdyk, Frost, Tippett – Farabee, N. Cates, Konecny – Hayes, Laughton (A), MacEwen – Deslauriers, P. Brown, Allison.
    Trenér: John Tortorella

    Columbus Blue Jackets: Tarasov (Greaves) – Gavrikov, M. Bjork, Berni, Gudbranson, Christiansen, Peeke – J. Gaudreau (A), K. Johnson, Laine – Marčenko, Roslovic, Nyquist (A) – E. Robinson, Kuraly, Olivier – L. Foudy, Meyer, Dunne.
    Trenér: Brad Larsen

    Rozhodčí: Lee, Anderson – Shewchyk, Deschamps

    Diváci: 19 432
    ocianews.com