Philadelphia – Columbus 5:3 (kon.) | Pittsburgh – NY Rangers 3:2 (kon.) | Carolina – New Jersey 4:1 (kon.)
Toronto – Tampa 4:1 (kon.) | Winnipeg – Ottawa 5:1 (kon.) | Seattle – St. Louis 5:2 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 4:1 (kon.) | San Jose – Calgary 3:7 (kon.)
konec
San Jose Sharks
3:7 (1:2, 1:1, 1:4)
Calgary Flames
Středa 21.12.2022, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:42 Nazem KADRI - 3:7
     
    58:42
    Calgary právě vstřelilo branku! Ještě jedna branka pro hostující tým. Jonathan Huberdeau našel mezi kruhy NAZEMA KADRIHO, jehož pohotová střela pod horní tyčku zaskočila Jamese Reimera, který se vrátil do branky. Asistence: Jonathan Huberdeau.
    58:22 Tyler TOFFOLI - 3:6
     
    58:22
    Calgary právě vstřelilo branku! Tak teď už je o vítězi dnešního zápasu definitivně rozhodnuto! Domácí nedokázali vyhodit. Elias Lindholm zadovkou připravil střelu pro TYLERA TOFFOLIHO, který do prázdné branky přidal svou druhou branku večera. Asistence: Elias Lindholm.
    56:43 Milan LUCIC - 3:5
     
    56:43
    Calgary právě vstřelilo branku! Pátá branka Flames a je pravděpodobně rozhodnuto. Jonathan Huberdeau u mantinelu podržel kotouč a skvělou zadovkou našel ve slotu MILANA LUCICE, jehož pohotová rána k tyči skončila v síti. Asistence: Jonathan Huberdeau.
    50:04 Nazem KADRI - 3:4
     
    50:04
    Calgary právě vstřelilo branku! Hosté se znovu vrací do vedení! NAZEM KADRI zavezl kotouč do útočného pásma, kde si ho vyměnil s Milanem Lucicem, který mu ho vrátil osu a zkušený forvard a vítěz Stanley Cupu z minulé sezoně poté přesně trefil horní růžek domácí klece. Asistence: Milan Lucic.
    43:58 Timo MEIER - 3:3
     
    43:58
    San Jose právě vstřelilo branku! Máme srovnáno! Erik Karlsson připravil na střed útočného pásma kotouč pro TIMA MEIERA, jež přesnou ranou uklidil puk k levé tyči branky Flames. Šestnáct minut před koncem třetí třetiny máme srovnáno. Asistence: Erik Karlsson.
    39:24 Alexandr BARABANOV - 2:3
     
    39:24
    San Jose právě vstřelilo branku! Domácí střílí branku do šatny a opět snižují na rozdíl jediné branky. Scott Harrington dostal kotouč na střed pásmu, odkud chtěl pálit, ale po zákroku jednoho z hostů mu ujel puk. Ten ujel ale velmi dobře, a to na hůl ALEXANDRA BARABANOVA, který u tyčky byl pozorný a zasunul hrací předmět za záda Markströma. Asistence: Scott Harrington, Matt Nieto.
    30:04 Trevor LEWIS - 1:3
     
    30:04
    Calgary právě vstřelilo branku! Krátce po polovině zápasu Flames zvyšují své vedení! Adam Růžička se dostal k zajímavé střele z levého kruhu pro vhazování. Trefil jen levý beton brankáře Jamese Reimera, odkud se kotouč odrazil na osu pásmu přímo pro zakončujícího TREVORA LEWISE, jež už neměl těžký úkol dopravit kotouč do sítě. Asistence: Adam Růžička, Rasmus Andersson.
    14:58 Nico STURM - 1:2
     
    14:58
    San Jose právě vstřelilo branku! Ještě před pauzou tu máme snížení skóre Hostující obránci si vůbec nerozuměli za brankou Markströma. Tam okamžitě vybojoval kotouč Timo Meier a naservíroval ho NICO STURMOVI, jež zametl kotouč do sítě a snížil skóre. Asistence: Timo Meier.
    00:30 Dillon DUBÉ - 0:2
     
    00:30
    Calgary právě vstřelilo branku! To je opravdu těžká sprcha pro tým San Jose! Elias Lindholm našel po další chybě v postavení domácí obrany dobře postaveného DILLONA DUBÉHO, který poslal druhý puk do sítě během úvodní minuty. Asistence: Elias Lindholm, Tyler Toffoli.
    00:15 Tyler TOFFOLI - 0:1
     
    00:15
    Calgary právě vstřelilo branku! Fantastický úvod hostujícího celku do zápasu. TYLER TOFFOLI si vyměnil rychle kotouč s Dillonem Dubém a následně zakončil do odkryté branky. Asistence: Dillon Dubé, Elias Lindholm.

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 15. Sturm (Meier), 40. Barabanov (Harrington, Nieto), 44. Meier (E. Karlsson) – 1. Toffoli (Dubé, E. Lindholm), 1. Dubé (E. Lindholm, Toffoli), 31. Lewis (Ružička, R. Andersson), 51. Kadri (Lucic), 57. Lucic (Huberdeau), 59. Toffoli (E. Lindholm), 59. Kadri (Huberdeau)


    San Jose Sharks: Reimer (Kähkönen) – E. Karlsson (A), Harrington, Benning, Vlasic, Šimek, Ferraro – Labanc, Bonino, Meier – Barabanov, Couture (C), Nieto – J. Svečnikov, Sturm, Gregor – Gadjovich, Lorentz, Lindblom.
    Trenér: David Quinn

    Calgary Flames: Markström (Vladař) – R. Andersson, Hanifin, C. Tanev, Weegar, Mi. Stone, Zadorov – Toffoli, E. Lindholm (A), Dubé – Lucic, Kadri, Huberdeau (A) – Coleman, Backlund (A), Mangiapane – B. Ritchie, Lewis, Ružička.
    Trenér: Darryl Sutter

    Rozhodčí: Dwyer, Syvret – McNamara, Knorr
    bahis siteleri