Motor ČB – Litvínov 2:5 (kon.) | K. Vary – Olomouc 0:3 (kon.) | Vítkovice – Třinec 1:2 (kon.)
Liberec – Kometa Brno 2:1 (kon.) | Kladno – Mountfield HK 3:6 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 2:1 (2:0 po s.n.)
Sparta – Plzeň 3:0 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
2:5 (1:2, 1:1, 0:2)
HC VERVA Litvínov
Čtvrtek 22.12.2022, 17:30 • Budvar aréna, České Budějovice • Tipsport extraliga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:16 Matúš SUKEĽ - 2:5
     
    49:16
    Litvínov právě vstřelil branku! Dvojnásobná přesilovka je proměněna. Motor se nedokázal ubránit. Nahození Šimona Stránského tečoval kapitán MATÚŠ SUKEL´. Asistence: Šimon Stránský a Ralfs Freibergs.
    46:45 Patrik DEMEL - 2:4
     
    46:45
    Litvínov právě vstřelil branku! Branka nakonec platí! Šťastným střelcem je útočník PATRIK DEMEL, který se po pasu od Patrika Zdráhala vydal přímo před Hrachovinu. Asistence: Patrik Zdráhal a Šimon Stránský.
    38:26 Milan GULAŠ - 2:3
     
    38:26
    České Budějovice právě vstřelily branku! Přesilovka Motoru je využita! Českobudějovičtí uzamkli soupeře v jeho pásmu. Trvalo dlouho, než se fanoušci dočkali střely v této početní výhodě. Na ose si našel místo MILAN GULAŠ, který se štěstím prostřelil Zajíčka. Asistence: Martin Hanzl a Lukáš Pech.
    21:53 Lukáš VÁLEK - 1:3
     
    21:53
    Litvínov právě vstřelil branku! Litvínov znovu odskakuje! Na bránu vystřelil kapitán Matúš Sukel´. K dorážce se jako první dostal LUKÁŠ VÁLEK a přidává třetí gól hostů v tomto utkání. Asistence: Matúš Sukel´ a Kristaps Zile.
    18:04 Stuart PERCY - 1:2
     
    18:04
    České Budějovice právě vstřelily branku! Motor odpovídá brankou na 1:2! Na osu si povyjel kanadský obránce STUART PERCY. Byl si vědom Čachotského clony a toho, že Zajíček tak nic nevidí. Asistence: Martin Hanzl a Lukáš Pech.
    12:49 Giorgio ESTEPHAN - 0:2
     
    12:49
    Litvínov právě vstřelil branku! A je to 2:0 pro chemiky! Těsně za modrou čárou poslal puk na Hrachovinu obránce Kristaps Zile. K vyraženému puku se nejrychleji dostal GIORGIO ESTEPHAN a rozvlnil síť podruhé. Asistence: Kristaps Zile a Denis Zeman.
    06:25 Pawel ZYGMUNT - 0:1
     
    06:25
    Litvínov právě vstřelil branku! Chemici se ujímají vedení! Domácí defenzíva chybně rozehrála ve svém pásmu. Čehož Litvínovští využili. PAWEL ZYGMUNT zakončením ze slotu prostřelil Hrachovinu. Asistence: Petr Straka a Ondřej Jurčík.
    Marken.cz

    Pavel Mádl

    Branky a nahrávky: 19. Percy (Hanzl, Pech), 39. Gulaš (Hanzl, Pech) – 7. Zygmunt (Straka, Jurčík), 13. Estephan (Zile, D. Zeman), 22. Válek (Sukeľ, Zile), 47. Demel (Zdráhal, Š. Stránský), 50. Sukeľ (Š. Stránský, Freibergs)


    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Štencel (A), Vráblík, Bindulis, Percy, Šenkeřík, Hovorka, Gazda – Strnad, Hanzl, Gulaš (C) – Dzierkals, Pech (A), Valský – Čachotský, M. Toman, Přikryl – Drančák, Vopelka, Tomeček.
    Trenér: Jaroslav Modrý

    HC VERVA Litvínov: Zajíček (Godla) – Zile, D. Zeman, Freibergs, Strejček, Demel (A), Šalda, Wesley – Kudrna, Sukeľ (C), Válek – Š. Stránský, Estephan, Zdráhal (A) – Straka, Jurčík, Zygmunt – L. Stehlík, Gut, Berka.
    Trenér: Karel Mlejnek

    Rozhodčí: Pražák, Květoň – Zíka, Svoboda

    Diváci: 6 008
    thejrc.org