Kometa Brno – Jihlava 5:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:1 (1:1, 3:0, 1:0)
HC Dukla Jihlava
Čtvrtek 22.12.2022, 12:00 • Winning Group Arena • DHL Extraliga juniorů • 36. kolo
Partner:
     
    42:21
    Kometa právě vstřelila branku! Domácím dnes přeje i štěstí! Roman Otava po pravém křídle nastartoval JAKUBA ZEMBOLA, jehož přízemní a slabá střela na bližší tyč Černému propadla a došourala se za brankovou čáru. Asistence: Otava.
     
    29:46
    Kometa právě vstřelila branku! Kometa odskakuje do tříbrankového trháku! Po velké šanci Broše se domácí rychle vrhli na druhou stranu a na konci tohoto protiútoku stál KEVIN HORVÁTH, jenž překonal Puldu. Asistence: Patrik Fajmon.
     
    23:35
    Kometa právě vstřelila branku! Kometa bleskurychle využívá přesilovou hru! Fajmonova pumelice od modré čáry se od nohou blokujícího hráče odrazila na pravý kruh, odkud ROBIN RAKUS z první poslal puk za rozhozeného Puldu. Asistence: Fajmon, Bárta.
     
    20:15
    Kometa právě vstřelila branku! Tak to je blesk z čistého nebe! Kometa vyhrála úvodní buly, dostala puk do útočného pásma, kde na levé straně zamířil DENIS SVOBODA, jehož střela prošla až za Puldu. Asistence: Boltvan.
     
    12:31
    Dukla právě vstřelila branku! Dlouho netrvalo a hosté využívají přesilovou hru. Ihned po buly se puk dostal na modrou čáru, kde si jej LUKÁŠ ČÍHAL srovnal a propálil vše, co mu stálo v cestě. Kavan měl zakrytý výhled. Asistence: Sojka.
     
    06:30
    Kometa právě vstřelila branku! Tak to byla paráda, kterou vystřihl JAKUB ZEMBOL. Brněnský útočník nabral vysokou rychlost, proplul až na levý kruh, a posadil puk do pravé šibenice s lehkým cinknutím o horní tyč. Asistence: Boltvan.
    Marken.cz

    Jakub Ruč

    Branky a nahrávky: 7. Zembol (Boltvan), 21. Svoboda (Boltvan), 24. Rakus (Fajmon, Bárta), 30. Horváth (Fajmon), 43. Zembol (Otava) – 13. Číhal (Sojka)


    HC Kometa Brno: Kavan (Maleček) – Řehák (C), Bůžek, Fajmon (A), Eich, Svoboda, Ulbricht, Němec (A) – Rakus, Zembol, Otava, Šantora, Horký, Cakl, Masař, Bělohlav, Linka, Boltvan, Bárta, Horváth.
    Trenér: Marek Moskal

    HC Dukla Jihlava: Pulda (31. Černý) – Vandas, Topol, Číhal, Ludvík, Vovsík (C), Löffler, Tomšík – Báťa, Modl, Klapica, Jungwirth, Kuprijanov, Kudrna, Pavelec, Rauš (A), Kravec (A), Peš, Broš, Sojka.
    Trenér: Michal Broš

    Rozhodčí: Obadal, Čech – Otáhal, Viskot
    thejrc.org