Florida – New Jersey 2:4 (kon.) | Detroit – Tampa 7:4 (kon.) | Colorado – Montreal 2:1 (po pr.)
Chicago – Nashville 2:4 (kon.) | Dallas – Edmonton 3:6 (kon.) | Vegas – Arizona 5:2 (kon.)
Anaheim – Minnesota 1:4 (kon.) | Toronto – Philadelphia 4:3 (kon.)
konec
Florida Panthers
2:4 (1:1, 1:0, 0:3)
New Jersey Devils
Čtvrtek 22.12.2022, 01:00 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:20 Tomáš TATAR - 2:4
     
    59:20
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Jack Hughes prázdnou branku z obranného pásma netrefil. Díky Hischierovi to nebylo zakázané uvolnění, v rohu navíc došlo na nepřesnost mezi Reinhartem s Bennettem a toho celého vpádu využil TOMÁŠ TATAR. Bez asistence.
    50:10 Jegor ŠARANGOVIČ - 2:3
     
    50:10
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Deset minut před koncem základní hrací doby se hosté poprvé radují z vedoucího zásahu! S Kierstedem na zádech McLeod objel bránu a distribuoval puk na modrou čáru. Na střelu Siegenthalera by Bobrovskij nejspíše stačil, jenže teč JEGORA ŠARANGOVIČE mu jí odklonila do protipohybu. Asistence: Jonas Siegenthaler, Michael McLeod.
    42:44 Jesper BRATT - 2:2
     
    42:44
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Ďáblové se o krůček vzdalují sedmé porážce v řadě! Domácím se vymstila Montourova ztráta ve středním pásmu. JESPER BRATT ihned dostal od Hamiltona puk do rychlého protiútoku a z pravého kruhu se trefil do místa pod Bobrovského lapačkou. Asistence: Dougie Hamilton.
    36:12 Eetu LUOSTARINEN - 2:1
     
    36:12
    Florida právě vstřelila branku!
    Sam Bennet na modré čáře proskočil kolem Brendana Smithe do útočného pásma. Narazil si o mantinel a až potom přihrál o pár metrů doleva. EETU LUOSTARINEN kvalitně zamířil a Blackwood byl na střelu zápěstím krátký. Asistence: Sam Bennett, Anton Lundell.
    07:01 Jesper BRATT - 1:1
     
    07:01
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Devils využili přesilovku za pouhých sekund. Hischier vyhrál buly za sebe. Hamilton přihrál Hughesovi a ten křížným pasem oslovil JESPERA BRATTA, jenž se stihl srovnat na střelu k otevřené přední tyči. Asistence: Jack Hughes, Dougie Hamilton.
    04:45 Eric STAAL - 1:0
     
    04:45
    Florida právě vstřelila branku!
    Nepřehledná skrumáž u Blackwooda končí prvním gólem zápasu! Po několika pokusech důrazného Cousinse přisunul Lomberg puk k trochu volnějšímu ERICU STAALOVI a ten už věděl, jak přijít k teprve třetímu zásahu v sezoně. Asistence: Ryan Lomberg, Nick Cousins.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 5. E. Staal (Lomberg, Cousins), 37. Luostarinen (Bennett, Lundell) – 8. Bratt (J. Hughes, Hamilton), 43. Bratt (Hamilton), 51. Šarangovič (Siegenthaler, M. McLeod), 60. Tatar


    Florida Panthers: Bobrovskij (Knight) – Ekblad, Forsling, Montour, M. Staal, Mahura, Kiersted – M. Tkachuk, Bennett, Verhaeghe – Reinhart, Lundell, Luostarinen – Cousins, E. Staal, Lomberg – Coli. White, Dalpe, Děnisenko.
    Trenér: Paul Maurice

    New Jersey Devils: Blackwood (Vaněček) – Hamilton, Siegenthaler, Severson, Graves, Bahl, B. Smith – Zetterlund, Hischier, Tatar – Bratt, J. Hughes, Haula – J. Boqvist, M. McLeod, Wood – Šarangovič, Mercer, Johnsson.
    Trenér: Lindy Ruff

    Rozhodčí: Rooney, Sutherland – Suchánek, MacPherson

    Diváci: 17 073
    ocianews.com