Florida – New Jersey 2:4 (kon.) | Detroit – Tampa 7:4 (kon.) | Colorado – Montreal 2:1 (po pr.)
Chicago – Nashville 2:4 (kon.) | Dallas – Edmonton 3:6 (kon.) | Vegas – Arizona 5:2 (kon.)
Anaheim – Minnesota 1:4 (kon.) | Toronto – Philadelphia 4:3 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
1:4 (0:0, 1:1, 0:3)
Minnesota Wild
Čtvrtek 22.12.2022, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:12 Ryan HARTMAN - 1:4
     
    58:12
    Minnesota právě vstřelila branku! Je hotovo, Ducks nedokázali udržet kotouč v útočném pásmu a Matthew Boldy jej posunul na útočnou modrou čáru, kde RYAN HARTMANN zpracoval a zakončil do odkryté klece. Asistence: Matthew Boldy, Frédérick Gaudreau.
    48:54 Joel Eriksson Ek - 1:3
     
    48:54
    Minnesota právě vstřelila branku! Hosté využívají přesilovou hru a jdou poprvé v zápase do dvoubrankového vedení! Calen Addison si na modré čáře srovnal kotouč a vyslal dělovku směr brána, která těsně před Dostálem přičiněním JOELA ERIKSSON EKA změnila směr a zapadla do sítě. Asistence: Calen Addison, Matthew Boldy.
    44:46 Matthew BOLDY - 1:2
     
    44:46
    Minnesota právě vstřelila branku! Smolný moment pro Anaheim. Domácí byli ve třetí třetině lepším týmem, první nebezpečný útok Wild ale končí gólem. Spoustu prostoru na pravém kruhu dostal MATTHEW BOLDY, který vypálil na Dostálovu lapačku. Domácí gólman si na puk sice sáhl, před brankovou čarou jej ale udržet nedokázal. Bez asistence.
    36:03 Connor DEWAR - 1:1
     
    36:03
    Minnesota právě vstřelila branku! Jako blesk z čistého nebe se prosadil CONNOR DEWAR, který se na modré čáře zády k brance rozhodl vypálit z otočky. Jeho nenápadná střela propadla Dostálovi a postarala se o vyrovnání na 1:1. Asistence: Ryan Reaves, Mason Shaw.
    25:48 Mason MCTAVISH - 1:0
     
    25:48
    Anaheim právě vstřelil branku! Obrovskou minelu vyrobil na útočné modré čáře Kaprizov, jenž na zlatém podnose předložil puk MASONU MCTAVISHOVI. Ten svůj samostatný únik zakončil střelou mezi betony a postaral se tak o první branku utkání. Bez asistence.

    Jakub Ruč

    Branky a nahrávky: 26. McTavish – 37. Dewar (Reaves, Shaw), 45. Boldy, 49. J. Eriksson Ek (Addison, Boldy), 59. Hartman (Boldy, F. Gaudreau)


    Anaheim Ducks: Dostál (O. Eriksson Ek) – Kulikov, Fowler (A), Klingberg, Benoit, Shattenkirk, Beaulieu – Terry, Zegras, Henrique (A) – Silfverberg (A), R. Strome, Vatrano – Leason, McTavish, Comtois – Jays. Megna, Carrick, Kirkland.
    Trenér: Dallas Eakins

    Minnesota Wild: M. Fleury (Gustavsson) – Spurgeon (C), Middleton, Dumba, Brodin, Addison, Merrill – Zuccarello, Steel, Kaprizov – Boldy, F. Gaudreau, Hartman – M. Foligno (A), J. Eriksson Ek, Greenway – Reaves, Dewar, Shaw.
    Trenér: Dean Evason

    Rozhodčí: Dwyer, Hanson – Knorr, Hughes

    Diváci: 14 961
    thejrc.org