Litvínov – Kladno 2:3 (kon.) | Mountfield HK – Motor ČB 1:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 3:7 (kon.)
Plzeň – K. Vary 1:0 (kon.) | Třinec – Kometa Brno 7:2 (kon.) | Olomouc – Pardubice 3:2 (po pr.)
konec
HC VERVA Litvínov
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
Rytíři Kladno
Pondělí 26.12.2022, 15:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Hezké sváteční odpoledne přeji všem příznivcům hokeje. Na druhý svátek vánoční je na programu extraliga a její jednatřicáté kolo. V jeho rámci přivítají na svém ledě hokejisté Litvínova soupeře z Kladna.
     
    HC VERVA Litvínov

    Litvínovským hráčům se dlouho nedařilo, porážka střídala porážku a Verva se krčila i na posledním místě v tabulce. Ovšem po výměně trenérů to zafungovalo a už to začíná sklízet ovoce. Litvínov je nyní na jedenácté příčce s devětatřiceti body a pomalu stoupá. Nyní má za sebou šňůru čtyř výher v řadě, kdy postupně porazil Vítkovice, Spartu, Liberec. Naposledy formu Severočechů pocítili na jihu Čech, kde doma českobudějovický Motor s chemiky prohrál 2:5. Ve svém teritoriu budou domácí hokejisté proti poslednímu Kladnu usilovat o pátou výhru a rádi by tak sérii prodloužili.

    Nejproduktivnější hráči

    Šimon Stránský 7+19
    Giorgio Estephan 9+16
    Andrej Kudrna 16+3
     
    Rytíři Kladno

    Jak už bylo zmíněno, kladenský celek se v současné době nachází na posledním čtrnáctém místě s devětadvaceti body, které by po základní části znamelo baráž o udržení se v elitní soutěži. Přitom po loňské úspěšné baráži nad Jihlavou Kladenští hlásali, že v další sezóně by rádi hráli v klidu a zápasům o udržení se chtěli vyhnout. Zatím to ale se Středočechy dobře nevypadá. Ale samozřejmě ještě je k mání spousty zápasů a Rytíři mají šanci se od ligového dna odlepit. V Litvínově se pokusí zastavit rozjetou Vervu a rádi by utnuli sérii tří proher po sobě.

    Nejproduktivnější hráči

    Tomáš Plekanec 6+17
    Adam Brodecki 8+7
    Adam Kubík 9+5
     
    Vzájemná utkání

    V probíhající sezóně se oba celky utkaly už dvakrát a zatím si lépe vede Kladno. To vyhrálo dvakrát v prodloužení a Litvínov tak obralo o čtyři body. Chemici tak dnes mají svému soupeři rozhodně co vracet.
    Bude se dnes Rytířům dařit?
     
    Úvodní sestavy:

    HC VERVA Litvínov: Zajíček (Godla) – D. Zeman, Zile, Šalda, Freibergs, Jaks, Demel (A), Wesley – Abdul, Sukeľ (C), Kudrna – Zdráhal (A), Estephan, Š. Stránský – Chalupa, Gut, Hlava – Zygmunt, Jurčík, Havelka.
    Trenér: Karel Mlejnek

    Rytíři Kladno: Brízgala (Bow) – Kehar, Dotchin (A), Sotnieks, Slováček, Cibulskis, Babka – Brodecki, Plekanec (C), Kubík – O. Bláha II, Indrák, Pytlík – M. Procházka, Filip, Jágr – Michnáč, Zikmund (A), Melka – Beran.
    Trenér: Otakar Vejvoda

    Rozhodčí: Hribik, Horák – Frodl, Gerát.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Hned po úvodním vhazování se do útočného pásma dostali Rytíři a hned se v něm usadili. Keharova rána od modré, na kterou se chystal Plekanec, byla obranou Litvínova sražena mimo.
     
    00:57
    Ondřej Bláha se šikovně uvolnil a zblízka se snažil ohrozit Zajíčka, ale dobrý zákrok Wesleyho znamenal pro Kladno ztrátu puku.
     
    01:33
    Po nepovedené útočné akci Vervy se znovu dostali před Zajíčka hosté a tam se zjevil matador Kladna Jaromír Jágr, ale v rohu ho o kotouč obral jeden z domácích obránců a Verva otáčí hru.
     
    02:07
    A hned z toho byla rána Denise Zemana, jenž pálil z hrany pravého kruhu a poprvé šel do akce Adam Brízgala. Hned také brankář hostů přerušuje hru.
     
    02:30
    Kristaps Zile naznačil střelu, ale byl před ním hostující hráč, následně pak jeho lehká střela končí na obraně Kladna a Rytíři velmi rychle míří opačným směrem.
     
    02:52
    Branka Šimona Zajíčka je vychýlena a hra je přerušena. Nyní ji už sudí usazuje zpět, aby se co nejdříve mohlo opět vhazovat.
     
    03:06
    Matúš Sukeľ se dostal na kotouč a pronikal do útoku, ale byl čistým hitem poslán k zemi. Nicméně akce Litvínova pokračuje dále.
     
    03:47
    Nenápadná střela hostů skončila na Šimonu Zajíčkovi, jenž poté puk vyklepal z výstroje. Na druhé straně nebezpečně střílel Patrik Zdráhal, ale jeho pokus nekončí za Brízgalou.
     
    04:51
    Velká šance Litvínova! Michal Gut nabil Nicolasi Hlavovi, který z vrcholu levého kruhu okamžitě vystřelil. Jeho tvrdou ránu ale kryje Adam Brízgala a okamžitě zastavuje hru!
     
    05:02
    Další buly před Brízgalou. Litvínov si tak může pobyt v pásmu Kladna ještě o něco prodloužit.
     
    05:20
    Jake Dotchin od zadního hrazení dostal pas od Matěje Berana a z první vyslal od modré čáry pokus směrem na Šimona Zajíčka, jenž byl ve svém brankovišti připraven a kotouč má v lapačce.
     
    05:45
    Matúš Sukeľ vyhrál vhazování nad Tomášem Plekancem a drží kotouč. Posléze se s ním domácí chemici dostávají znovu před klec Adama Brízgaly.
     
    06:23
    Ovšem do šance se před ním nedostali a toho využili po zisku puku hosté, kteří se rychle ženou opět před gólmana Šimona Zajíčka.
     
    07:13
    Antonín Melka nahodil kotouč před domácí brankoviště, kde ho z otočky chtěl tečovat Kristaps Sotnieks, ale tohle mu nevyšlo. Avšak nadále se hosté drží před domácí klecí a kombinují.
     
    07:48
    Bláhova střela končí na pozorném Šimonu Zajíčkovi a ten raději zklidňuje hru a zastavuje ji. Po první komerční přestávce se tak bude vhazovat před jeho brankou.
     
    08:09
    Litvínovští se vymanili z menšího tlaku soupeře a dostávají kotouč až před Adama Brízgalu.
     
    08:55
    Vyhození do středního pásma se chemikům nepovedlo a obrana domácích tak musela spěchat za pukem, aby ho dostala opět ven z pásma Litvínova.
     
    09:40
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno:
    Miroslav Indrák – 2 min., podrážení.
     
    09:50
    Domácí mají jako první k dispozici přesilovou hru a už se uhnízdili v teritoriu Kladna. Giorgio Estephan pak z nápřahu střílel z pravého kruhu a Brízgala mu ukazuje lapačku.
     
    10:12
    Hned po vhazování na nic nečekal Patrik Zdráhal a z levého kruhu vyslal nepříjemný projektil, ovšem znovu si s ním Brízgala poradil.
     
    10:20
    Nyní se dostali na kotouč hosté a hned ho posílají až před Šimona Zajíčka. Šetří tak cenné vteřiny z oslabení.
     
    10:47
    Šimon Stránský už mohl střílet, ale celou akci ještě chtěl vyšperkovat další přihrávkou, ale to se mu nepovedlo. Následně pak šel do samostatného úniku hostující Matyáš Filip, ale proti němu vytasil zákrok Šimon Zajíček!
     
    11:40
    Kladno první oslabení zvládlo a už je v plném počtu.
     
    12:13
    Jágr objel branku soupeře a nasměroval puk na hůl Tomáše Plekance, ale toho ubránila obrana Litvínova.
     
    12:53
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení. Ondřej Jurčík šikovně poslal zadovkou přihrávku na najíždějícího MATĚJE CHALUPU, který si stáhl puk blíže brance soupeře a bekhendovou střelou pak načapal Adama Brízgalu – 1:0. Asistence: Ondřej Jurčík a Pawel Zygmunt.
    12:53 Matěj CHALUPA - 1:0
     
    13:29
    Další buly před Brízgalou, domácí po úvodním gólu více ožili a znovu se natlačili před soupeřovu klec. Tam po Jaksově střele zakročil brankář Rytířů a hru zastavil. Buly po jeho pravé ruce.
     
    14:05
    Jaromír Pytlík si stáhl puk na hokejku, ale nepodařilo se mu vystřelit.
     
    14:19
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté vyrovnávají a začíná se tak znovu od začátku. Z pravého kruhu táhlou střelou pálil MIROSLAV INDRÁK, kotouč se pak od domácího hráče odrazil a skončil v odkryté síti – 1:1. Asistence: Jake Dotchin.
    14:19 Miroslav INDRÁK - 1:1
     
    14:54
    Následuje další komerční přestávka.
     
    15:40
    Pozor si nyní domácí hráči museli dávat na Tomáše Plekance, který se zjevil před Šimonem Zajíčkem, ale ten natáhl beton a kotouč vykopl do bezpečí.
     
    17:03
    Hra se nyní trochu uklidnila, k vidění byly nepřesnosti na obou stranách. Nyní už ale mají kotouč domácí a opět kombinují před Brízgalou. Následně střílel z úhlu Andrej Kudrna, ale na Brízgalu nevyzrál.
     
    17:49
    Martin Procházka podržel puk na hokejce, poté ho dostal na spoluhráčovu hůl, ale na Šimona Zajíčka nakonec nešla žádná střela.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:10
    Brodecki dorážel Plekancovu střelu těsně před Zajíčkem, ale ten si znovu připsal pozorný zákrok a po něm kotouč ukrývá pod svojí lapačku.
     
    19:26
    Adam Kubík přenechal puk Brodeckimu, ale ten na něj nedosáhl. Na druhé straně se rodilo přečíslení dva na jednoho, v něm ale selhal Šimon Stránský.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je minulostí. V ní se skóre měnilo až ve třinácté minutě, kdy se z bekhendu po zadovce Jurčíka trefil Matěj Chalupa a Verva šla do jednobrankového náskoku. Ovšem Litvínov o něj brzy přišel. V patnácté minutě střílel Miroslav Indrák z pravého kruhu a kotouč se pak odrazil od brusle domácího hráče a skončil v síti. Hosté tedy díky tomu vyrovnali a začínalo se od začátku. Uvidíme, co nám nabídne další průběh hry. Druhá třetina začne přibližně v 16:24.
     
    Střely na branku: 10 – 9
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:21
    Jindřich Abdul si sjížděl do blízkosti Adama Brízgaly, ale dobrou práci odvedl Jake Dotchin, jenž obranným zákrokem nepustil domácího hráče do střely.
     
    20:50
    Vhazovalo se před Brízgalou, po chvilce se z prostoru mezi kruhy chtěl prosadit Šimon Stránský, ale pohledná jeho akce se neujala.
     
    21:34
    Další velká šance domácích. Patrik Zdráhal nasměroval puk na Nicolase Hlavu, jenž ale z pohotového zakončení trefil připraveného Adama Brízgalu.
     
    21:41
    Michnáč zachytil puk v obranném pásmu a hosté se rychle dostali do pásma Litvínova. Tam však Jaromír Jágr neusměrnil touš mezi tři tyče skrze obranu Vervy.
     
    22:05
    Na ledě to jiskřilo, hráči obou celků se do sebe pustili a vznikla z toho mela. Ovšem sudí vše zvládli a nemuselo se ani vylučovat. Buly ve středním pásmu blíže domácí kleci.
     
    22:41
    Menší tlak před Brízgalou, Jaksovo nahození pak skončilo před jeho brankou a Indrák už kotouč vyváží opačným směrem.
     
    23:06
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva se opět ujímá vedení. Pawel Zygmunt poslal kotouč na JINDŘICHA ABDULA, který ho sklepl před Brízgalou. Ten ho ale srazil před sebe a na následnou dorážku stejného hráče u tyče už nestihl zareagovat – 2:1. Asistence: Pawel Zygmunt.
    23:06 Jindřich ABDUL - 2:1
     
    24:17
    Hosté se hned dostali do útočného pásma, kde si na pravou stranu sjížděl Adam Brodecki, ale u kotouče byli dříve domácí hráči a získali ho na svou stranu.
     
    24:41
    Ladislav Zikmund střílel, Matěj Beran dorážel. Tahle akce poté končí na Šimonu Zajíčkovi, který před dotěrným soupeřem raději zastavuje hru.
     
    25:05
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno:
    Matěj Beran – 2 min., napadení.
     
    25:33
    Andrej Kudrna dostal nabito do jízdy, jeho rána pak končí mimo. Na druhé straně pak pálil ještě Ralfs Freibergs, ale pokus vyrazil Brízgala do bezpečí.
     
    26:03
    Kladno získalo kotouč a vyhazuje ho až před Šimona Zajíčka.
     
    26:42
    Nicolas Hlava si sjel až před Brízgalu, ale nedokázal ho překonat. Následoval další výhoz puku hosty a ti šetří další vteřiny.
     
    27:05
    Beran je na ledové ploše a Kladno je tedy kompletní.
     
    28:29
    Rána hostů byla sražena do ochranné sítě a hra je zastavena. Následuje další komerční přestávka a po ní se bude vhazovat před brankou Šimona Zajíčka.
     
    28:40
    Jindřich Abdul vypíchl kotouč soupeři a dostal se na levou stranu, nadvakrát ale nedokázal propasírovat touš za záda Adama Brízgaly.
     
    29:44
    Závar před hostující brankou, domácí poté přestali hrát, protože si mysleli, že už bylo přerušeno, ale nebylo. Nakonec se pak nepovedlo dotlačit kotouč za brankovou čáru.
     
    29:44
    Pokračovat se ale ještě nebude, branka hostů je vychýlena ze svého postavení a bude muset být usazena zase zpátky.
     
    30:01
    Jsme za polovinou základní hrací doby a Litvínov stále drže nejtěsnější možný náskok nad Kladnem, které se zatím marně snaží o vyrovnání.
     
    30:11
    Litvínovští se sami vykázali z útočné třetiny, nakonec se ale rychle vrátili zase zpátky, ale před Adamem Brízgalou nic nevymysleli.
     
    30:31
    Nyní proti Miroslavu Indrákovi zakročil Šimon Zajíček a raději přerušuje hru. Buly bude vhozeno po jeho pravé ruce.
     
    30:40
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov:
    Martin Havelka – 2 min., nedovolené bránění.
     
    30:57
    Vůbec první přesilovku má nyní k dispozici Kladno a má tak velkou šanci na srovnání nepříznivého stavu skóre.
     
    31:20
    Jágr byl zaparkovaný před Zajíčkem, odraženu puk ale našel jeden z domácích beků a bez čekání ho poslal až před branku Kladna.
     
    32:10
    A další výhoz Litvínova, který opět šetří cenné vteřiny z početní nevýhody.
     
    32:40
    Litvínov zvládl své první oslabení a už je v plném počtu.
     
    32:48
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    33:11
    Antonín Melka se natahoval po puku na pravém kruhu, ale nakonec na něj nedosáhl. Hned na to šli dopředu domácí, ale ti nedokázali Brízgalu ohrozit.
     
    33:52
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno:
    Ladislav Zikmund – 2 min., hákování.
     
    34:10
    Kristaps Zile posunul puk na Freibergse a ten celou akci ještě vyšperkoval přihrávkou na Andreje Kudrnu, jenž tečí nedostal puk za záda Adama Brízgaly.
     
    35:10
    Šimon Stránský se dostal do úniku, v těsné blízkosti však Brízgalu nepřekonal. Na druhé straně pak v oslabení zahrozil Matyáš Filip, ale také Zajíček byl na místě.
     
    35:50
    Nicolas Hlava z pravého kruhu netrefil zařízení a už to vypadá, že se hosté ubrání další přesilové hře soupeře.
     
    35:52
    Kladno je v plném počtu.
     
    36:48
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A je znovu vyrovnáno. Na pravé straně střílel Miroslav Indrák a velký důraz u domácího brankoviště předvedl MARTIN PROCHÁZKA, jenž došťoural kotouč za brankovou čáru – 2:2. Asistence: Miroslav Indrák.
    36:48 Martin PROCHÁZKA - 2:2
     
    37:30
    Matúš Sukeľ poslal střelu po zemi, která se dostal jen vedle tyče Brízgalovy branky. Následně pak šli dopředu Rytíři, ale Zajíček mohl být v klidu.
     
    38:19
    Vhazovalo se před Šimonem Zajíčkem a puk získali Litvínovští, ale záhy ho zase ztratili. Čelili tak dalšímu ataku ze strany Kladna.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:03
    Šimon Stránský si nabruslil na levou stranu a pokusil se švihem překonat Adama Brízgalu, ale ten bezpečně kotouč kryje a hra je zastavena. Buly po jeho pravé ruce.
     
    39:31
    Hra byla nyní kouskována, vhazovat se bude ve středovém kruhu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá část hry je u konce. A shodně v ní padly dvě branky, zase na každé straně jedna. Jindřich Abdul poslal Vervu opět do vedení, ale na jeho pokus dokázal zareagovat Martin Procházka, jenž zasunul kotouč za brankovou čáru a opět se začínalo od nuly. Závěr pak přinesl dvě šance na obou stranách, ale brankáři byli pozorní. Čeká nás tak ještě hodně zajímavá třetí třetina, která začne přibližně v 17:27.
     
    Střely na branku: 22 – 18
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:28
    Zajíček si povyjel z branky, aby pomohl s rozehrávkou a Verva se už tlačí před klec Adama Brízgaly.
     
    41:27
    Patrik Demel nahodil puk před branku Brízgaly, ale neměl tam nikoho ze spoluhráčů, kdo by nasměroval touš za záda hostujícího brankáře.
     
    42:25
    Do koncovky se tlačil Jaromír Pytlík, ale obrana Litvínova mu nedovolila jakkoli ohrozit brankáře Šimona Zajíčka.
     
    43:20
    Tomáš Plekanec se zjevil mezi kruhy, ale nedočkal se přihrávky. Následně pak už dorážel před Zajíčkem, ale neúspěšně. Puk má litvínovský brankář a hra je zastavena.
     
    44:25
    Matěj Chalupa málem sebral Filipovi kotouč, ale druhý jmenovaný ho nakonec dostal ven z obranné třetiny a ulevil tak svému brankáři.
     
    44:54
    Nicolas Hlava na pravé straně střílel na odkrytou branku soupeře, ale Adam Brízgala fantastickým zákrokem nedovolil, aby šel Litvínov opět do vedení!
     
    46:20
    Takřka z poloviny hrací plochy napřáhl Tomáš Plekanec, ale jeho dalekonosný projektil končí mimo. Hra je zastavena a následuje další komerční přestávka.
     
    46:39
    Zeman nahodil puk před branku hostů, tam se k němu řítil Patrik Zdráhal, ale nedosáhl na něj.
     
    46:59
    Kladno se sice dostalo do pásma Litvínova, ale samo se hned připravilo o kotouč. Poté na druhé straně střílel Estephan, ale trefil jen boční síť kladenské klece.
     
    47:29
    Ondřej Slováček nepříjemnou střelou ohrozil Šimona Zajíčka, jenž ale natáhl svůj beton a kotouč zastavil.
     
    48:00
    Šimon Zajíček vytasil další přesný zákrok a má kotouč v lapačce. Následně pak nechává hru zastavit a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    48:17
    Kladno vycítilo šanci a čím dál více se tlačí před Zajíčka, domácí jsou tak nyní pod menším tlakem svého soupeře.
     
    49:03
    Indráka nahazoval puk před domácí klec, trefil ale brusli Martina Procházky. Akce Kladna tak skončila neúspěchem, nicméně hosté se stále drží před Zajíčkem.
     
    50:09
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté se poprvé v utkání ujímají vedení. TOMÁŠ PLEKANEC vystřelil před Zajíčkem a po jeho střele se kotouč nejprve odrazil od horní tyče a nakonec zapadl za brankovou čáru – 2:3. Asistence: Kristaps Sotnieks a Adam Kubík.
    50:09 Tomáš PLEKANEC - 2:3
     
    50:38
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno:
    Antonín Melka – 2 min., podrážení.
     
    51:17
    Šimon Stránský se probíjel do útočného pásma, ale byl tam dříve než puk a je z toho jen postavení mimo hru.
     
    51:41
    Hosté šetří čas, dostali puk až před Zajíčka a odešli vystřídat unavenou čtveřici hráčů.
     
    52:15
    Kristaps Zile napřáhl ke střele, ale jeho rána nekončí za zády Brízgaly. Hosté se poté osvobozují a znovu šetří cenné vteřiny z oslabení.
     
    52:38
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    53:10
    Další komerční přestávka.
     
    53:57
    Domácí se vrhli do útočení, rádi by vyrovnali, ovšem hosté své těsné vedení brání doslova zuby-nehty.
     
    54:33
    Pawel Zygmunt skrze obranu soupeře vystřelil směrem na Adama Brízgalu, ale tomu notně pomohla obrana, která srazila touš do bezpečí.
     
    55:01
    Janis Jaks to zkusil ze střední vzdálenosti a do akce musel jít Brízgala.
     
    55:49
    Na pravé straně střílel Šimon Stránský, ale jeho přízemní pokus srazil bruslí jeden z hostujících beků mimo ohrožení Brízgalovy branky.
     
    56:46
    Za vyhozeným pukem šel Kristaps Zile a dostal ho na svoji hůl. Ale po chvilce se pak na levé straně zjevil Jaromír Pytlík, jeho švih ale končí mimo.
     
    57:40
    Jágr vypíchl puk a dostal ho ven z obranné třetiny.
     
    57:51
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov:
    Giorgio Estephan – 2 min., podrážení.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:09
    Domácí zbytečně faulovali a připravili se tak asi o poslední možnost, jak se dostat k vyrovnání.
     
    58:27
    Andrej Kudrna v oslabení střílel na Brízgalu, jenž vytasil další zákrok a hodně svůj tým nyní podržel!
     
    59:30
    Litvínovská klec je prázdná, domácí to zkoušejí s pěti hráči proti pěti hostujícím.
     
    59:49
    Oddechový čas pro tým HC VERVA Litvínov.
     
    59:51
    Domácí v plném počtu.
     
    59:58
    Giorgio Estephan pálil z pravé strany a Brízgala opět zakročil! V obrovské šanci tak není vyrovnáno a tohle už Kladno zvládne.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Kladno nakonec ve třetí třetině strhlo poprvé vedení na svou stranu a to si i přes závěrečný tlak soupeře udrželo až do konce. Rozjetou Vervu tak soupeř zabrzdil a připisuje důležité tři body do tabulky. Litvínov tak po čtyřech výhrách v řadě za sebou tentokráte prohrál.
     
    Střely na branku: 27 – 26
     
    Dnešní utkání sledovalo 5944 diváků.
     
    Díky za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (18:07:05)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 13. Chalupa (Jurčík, Zygmunt), 24. Abdul (Zygmunt) – 15. Indrák (Dotchin), 37. M. Procházka (Indrák), 51. Plekanec (Sotnieks, Kubík)


    HC VERVA Litvínov: Zajíček (Godla) – D. Zeman, Zile, Šalda, Freibergs, Jaks, Demel (A), Wesley – Abdul, Sukeľ (C), Kudrna – Zdráhal (A), Estephan, Š. Stránský – Chalupa, Gut, Hlava – Zygmunt, Jurčík, Havelka.
    Trenér: Karel Mlejnek

    Rytíři Kladno: Brízgala (Bow) – Kehar, Dotchin (A), Sotnieks, Slováček, Cibulskis, Babka – Brodecki, Plekanec (C), Kubík – O. Bláha II, Indrák, Pytlík – M. Procházka, Filip, Jágr – Michnáč, Zikmund (A), Melka – Beran.
    Trenér: Otakar Vejvoda

    Rozhodčí: Hribik, Horák – Frodl, Gerát

    Diváci: 5944
    thejrc.org