Litvínov – Kladno 2:3 (kon.) | Mountfield HK – Motor ČB 1:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 3:7 (kon.)
Plzeň – K. Vary 1:0 (kon.) | Třinec – Kometa Brno 7:2 (kon.) | Olomouc – Pardubice 3:2 (po pr.)
konec
Mountfield HK
1:4 (0:0, 1:2, 0:2)
Banes Motor České Budějovice
Pondělí 26.12.2022, 16:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:33 Lukáš VOPELKA - 1:4
     
    59:33
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    LUKÁŠ VOPELKA svým druhým gólem potvrzuje vítězství Českých Budějovic, když se před odkrytou brankou nemýlil – 4:1. Asistence: Filip Přikryl.
    57:53 Lukáš PECH - 1:3
     
    57:53
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Je pravděpodobně rozhodnuto! Lvi se nedohodli na útočné modré a jejich přechod ukořistili hráči Motoru. LUKÁŠ PECH už se do odkryté klece nemýlil. Asistence: Martins Dzierkals.
    39:39 Lukáš VOPELKA - 1:2
     
    39:39
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor rychle využívá dvojnásobnou přesilovku! Nejprve zůstal Kiviahovi nepřekonán po ráně Hanzla, jenže kotouč se příhodně odrazil na hůl LUKÁŠE VOPELKY, který se prosadil proti svému bývalému zaměstnavateli – 2:1! Asistence: Martin Hanzl, Tomáš Čachotský.
    32:37 Radovan PAVLÍK - 1:1
     
    32:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je srovnáno! Už v klasické přesilovce se kotouč dostal k Blainovi, jenž vypálil od modré čáry. Dobře zaparkovaný byl na brankovišti RADOVAN PAVLÍK, který šikovnou tečí zapisuje gól v druhém utkání po sobě. Asistence: Jérémie Blain, Oliver Okuliar.
    22:01 Stuart PERCY - 0:1
     
    22:01
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Budějovice využívají přesilovku! THOMAS STUART PERCY byl na vrcholu rozestavěného deštníku. Využil clony před Kiviahem a střelou na lapačku poslal svůj tým do vedení. Asistence: Lukáš Pech, Tomáš Čachotský.
    Marken.cz

    Petr Koval

    Branky a nahrávky: 33. R. Pavlík (Blain, Okuliar) – 23. Percy (Pech, Čachotský), 40. Vopelka (Hanzl, Čachotský), 58. Pech (Dzierkals), 60. Vopelka (Přikryl)


    Mountfield HK: Kiviaho (J. Růžička) – Jank, McCormack, Marcel, Blain, Rosandić, F. Pavlík (C), Piegl – Doležal, Cingel, Lev (A) – R. Pavlík, Pilař, Okuliar – Perret, Lalancette, Jergl – Moravec, Štohanzl, Kel. Klíma.
    Trenér: Tomáš Martinec

    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Hrachovina) – Štencel (A), Vráblík, Šenkeřík, Percy, Bindulis, Hovorka – Dzierkals, Pech (A), Gulaš (C) – Čachotský, Hanzl, Valský – Koláček, M. Toman, Přikryl – Karabáček, Vopelka, Tomeček.
    Trenér: David Čermák

    Rozhodčí: Jeřábek, Úlehla – Komárek, Lhotský

    Diváci: 4402
    thejrc.org