Finsko – Švýcarsko 2:3 (po pr.) | Švédsko – Rakousko 11:0 (kon.) | Lotyšsko – USA 2:5 (kon.)
konec
Lotyšsko
2:5 (0:0, 2:2, 0:3)
USA
Pondělí 26.12.2022, 22:00 • Avenir Centre, Moncton, Kanada • Mistrovství světa do 20 let • Skupina B
Partner:
    53:29 Luke HUGHES - 2:5
     
    53:29
    Spojené státy právě vstřelily branku! Američané zřejmě stvrzují své vítězství. Na modré čáře se dostal puk k Peartovi, který ho poslal na druhou stranu modré čáry na kapitána LUKEA HUGHESE, který tvrdou střelou propálil Berzinše. Ránu nikdo netečoval, a tak puk skončil za zády lotyšského brankáře. Asistence: Jack Peart a Charlie Stramel.
    46:48 Red SAVAGE - 2:4
     
    46:48
    Spojené státy právě vstřelily branku! Lotyši ztratili u mantinelu kotouč. Puku se zmocnil Duke, jenž z otočky vypálil. Jeho střelu Berzinš vyrazil betonem pouze na hůl REDA SAVAGEA, který už měl jednoduchou práci, když doklepl puk do sítě. Asistence: Dylan Duke.
    41:57 Chaz LUCIUS - 2:3
     
    41:57
    Spojené státy právě vstřelily branku! Američané na začátku třetiny odskakují do vedení. Jeden z Lotyšů ztratil kotouč ve středním pásmu. Puku se chopil Behrens, který ho posunul do jízdy CHAZU LUCIUSOVI, který ze strany jednoručným forhendem mířil přesně ke vzdálenější tyči a Berzinše překonal střelou nad lapačku. Asistence: Sean Behrens.
    34:24 Niks FENENKO - 2:2
     
    34:24
    Lotyšsko právě vstřelilo branku! Lotyši ale znovu srovnávají. Rullers poslal kotouč na modrou čáru, kde stál připravený NIKS FENENKO, který si udělal pár kroků, a poté tvrdou střelou, kterou nikdo netečoval, překonal brankáře Augustina. Asistence: Rainers Rullers.
    29:17 Sean BEHRENS - 1:2
     
    29:17
    Spojené státy právě vstřelily branku! Američané znovu odskakují do jednobrankového vedení. Savage nabil na modrou čáru SEANU BEHRENSOVI, který posléze tvrdou a nechytatelnou střelou propálil Berzinše. Asistence: Red Savage a Dylan Duke.
    24:59 Anri RAVINSKIS - 1:1
     
    24:59
    Lotyšsko právě vstřelilo branku! Lotyši se dočkali vyrovnání. Po chybě Američanů před Berzinšem vyrazili dopředu. Ozolinš poslal puk Ravinskisovi, který vjel do útočného pásma, a pak poslal puk Rullersovi, který mu následně kotouč vrátil a ANRI RAVINSKIS trefil odkrytou část branky. Asistence: Rainers Rullers a Gustavs Ozolinš
    20:24 Jimmy SNUGGERUD - 0:1
     
    20:24
    Spojené státy právě vstřelily branku! Američané na začátku třetiny dávají první gól. Nutno říct, že pro Lotyše je to trochu smolná branka. U mantinelu se dostal k puku Cooley. Následně se puk dostal k Lotyšům, kteří se snažili puk odklidit. Místo toho ale trefili rameno svého brankáře Berzinše a puk posléze zůstal volný na brankovišti, odkud ho do brány dostal JIMMY SNUGGERUD. Asistence: Logan Cooley.
    Marken.cz

    Mateo

    Branky a nahrávky: 25. Ravinskis (Rullers, Ozolinš), 35. Fenenko (Rullers) – 21. Snuggerud (Cooley), 30. Behrens (Savage, Duke), 42. Lucius, 47. Savage (Duke), 54. Hughes (Peart, Stramel)


    Lotyšsko: Mežsargs (Berzinš) – Ozolinš (C), Hodass, Simanovičs, Fenenko, Lazarenovs, Kazaks, Mackevičs – Dukurs (A), Vilmanis, Veinbergs – Lavinš (A), Ločmelis, Darzinš – Silkalns, Purmalis, Bukarts – Rullers, Cjunskis, Ravinskis.
    Trenér: Artis Abols

    USA: Augustine (Mbereko) – Peart, Hughes (C), Hutson, Chesley, Ufko, Behrens (A), Mittelstadt – Gauthier, Snuggerud, Cooley – McGroarty, Blake, Lucius – Boucher, Savage (A), Duke – Brindley, Connors, Stramel.
    Trenér: Rand Pecknold

    Rozhodčí: Iwert (GER), Menniti (CAN) – Goncaldes (FRA), Oliver (CAN)
    bahis siteleri