Zvolen – Banská Bystrica 6:3 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Poprad 4:3 (kon.) | Prešov – Spišská N. Ves 2:7 (kon.)
Nitra – Nové Zámky 2:5 (kon.) | Trenčín – HC Slovan 1:2 (po pr.) | Michalovce – Košice 1:2 (kon.)
konec
HK Nitra
2:5 (2:2, 0:2, 0:1)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Pondělí 26.12.2022, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 47. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:01
    HC Nové Zámky dali gól!
    Je rozhodnuté. ROBERT JACKSON skóruje do prázdnej brány. Farley puk vybojoval v strednom pásme a posunul ho Jacksonovi, ktorý trafil presne.
    Asistencia: Austin Farley
     
    27:58
    HC Nové Zámky dali gól!
    J. Mikúš si zasekol brániaceho hráča a dlhou krížnou prihrávkou našiel Romana, ktorý strieľal na bránu, nepokrytý TOMÁŠ MIKÚŠ puk tečoval za O´Connorov chrbát. 4:2 pre N. Zámky.
    Asistencia: Michal Roman
     
    21:50
    HC Nové Zámky dali gól!
    Takmer celú robotu pri góle urobil Ligas, ktorý sa odpútal pri modrej čiare od mantinelu, potiahol puk, zbavil sa dvoch brániacich hráčov a z osi klziska vystrelil, TOMÁŠOVI MIKÚŠOVI stačilo iba nastaviť hokejku, aby puk tečoval za chrbát O´Connora.
    Asistencia: Branislav Ligas
     
    17:07
    HC Nové Zámky dali gól!
    N. Zámky vyrovnávajú! Jackson šikovne prihral spoza brány presne na hokejku AUSTINA FARLEYHO, ktorého Fatul neustrážil. Farley prestrelil O´Connora, ktorý sa dotkol puku.
    Asistencie: Robert Jackson, Benjamin Johnson
     
    12:56
    Nitra dala gól!
    Nitra si prinavrátila vedenie využitou presilovou hrou. Tvrdoňova krížna prihrávka prešla na Baláža, ktorý zakončil iba do betónov Kantora, no FILIP KRIVOŠÍK dokázal puk doraziť do siete.
    Asistencie: Jozef Baláž, Marek Tvrdoň
     
    06:14
    HC Nové Zámky dali gól!
    Nitra prepadla v útočnom pásme, Novozámčania boli v prečíslení troch proti jednému, Ondrušek neprihrával Hajnikovi, ale až na krídlo MARTINOVI BARTOVI, ktorý zblízka z prvej zakončil pod hornú žŕdku.
    Asistencia: Richard Ondrušek
     
    02:28
    Nitra dala gól!
    Nitra otvára skóre pri päťminútovom oslabení! Dvaja Nitrania sa dostali do prečíslenia, FILIPS BUNCIS to vzal na seba a trafil pod Kantorovu vyrážačku.

    Daniela Mesíková

    Branky a nahrávky: 3. Buncis, 13. Krivošík (Baláž, Tvrdoň) – 7. Barto (Ondrušek), 18. Farley (Jackson, Johnson), 22. T. Mikúš (Ligas), 28. T. Mikúš (Roman), 59. Jackson (Farley)


    HK Nitra: O´Connor (Beržinec) – Bodák, Švarný, Green, Gajdoš, Vitaloš, Pupák, Drábek, Fatul – Krivošík, Baláž, Tvrdoň – Elmer, Gill, Duke – Guman, Buncis, Hrnka – Lacka, Čederle, Knies
    HC MIKRON Nové Zámky: Kantor (Ovečka) – Chovan, Lee, Ligas, Mamčics, Hatala, Kozák, Jobek, Roman – Jackson, Johnson, Farley – Števuliak, J. Mikúš, T. Mikúš – Faith, Gennaro, Klempa – Hajnik, Ondrušek, Barto

    Rozhodčí: Baluška, Fridrich – Tvrdoň, Junek
    bahis siteleri