Buffalo – Detroit 6:3 (kon.) | Tampa – NY Rangers 2:1 (2:1 po s.n.) | Washington – Ottawa 3:4 (po pr.)
Florida – Montreal 7:2 (kon.) | NY Islanders – Columbus 2:1 (kon.) | St. Louis – Chicago 3:1 (kon.)
Minnesota – Dallas 1:4 (kon.) | Winnipeg – Vancouver 4:2 (kon.) | Colorado – Los Angeles 4:5 (0:2 po s.n.)
Arizona – Toronto 6:3 (kon.) | San Jose – Philadelphia 3:4 (po pr.) | Anaheim – Nashville 1:6 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
1:6 (0:1, 1:2, 0:3)
Nashville Predators
Pátek 30.12.2022, 23:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:47 Nino NIEDERREITER - 1:6
     
    59:47
    Nashville právě vstřelil branku!
    Ještě jedna rána z nemilosti od Nashvillu, respektive vlastní gól domácích. Granlund přihrával před brankoviště od zadního mantinelu, NINO NIEDERREITER přihrávku sice neusměrnil směrem na branku, ale kotouč se odrazil od Johna Klingbera do jeho vlastní sítě. Tomu se říká smůla. Asistence: Mikael Granlund, Cody Glass.
    55:43 Roman JOSI - 1:5
     
    55:43
    Nashville právě vstřelil branku!
    A nakonec se dočkal i ROMAN JOSI! Obránce Nashvillu vypálil od modré čáry a kotouč podle všeho proletěl kolem všech hráčů před brankou a zapadl za záda brankáře Gibsona bez jakékoliv teče. Asistence: Juuso Parssinen, Filip Forsberg.
    50:44 Thomas NOVAK - 1:4
     
    50:44
    Nashville právě vstřelil branku!
    Aktivita Anaheimu přichází vniveč. Domácím se nedařilo dostat puk mimo své pásmo, za vlastní brankou navíc o kotouč přišel Shattenkirk a zmatků dokázali hosté dokonale využít. A dočkal se i dnes velmi aktivní THOMAS NOVAK, který si najel mezi kruhy, dostal přihrávku na hokejku a střelou pod horní tyč zvyšuje na 4:1! Asistence: Cole Smith, Tanner Jeannot.
    33:20 Filip FORSBERG - 1:3
     
    33:20
    Nashville právě vstřelil branku!
    A je to 3:1 pro Nashville! Parssinenovo zakončení před brankovištěm sice Gibson zastavil, ale Terrymu se nepovedlo kotouč odpálit do bezpečí. Naopak se k dorážce prodral FILIP FORSBERG, který i trochu se štěstím dostal puk do sítě. Asistence: Juuso Parssinen, Colton Sissons.
    29:04 Jakov TRENIN - 1:2
     
    29:04
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté se prosadili po vyhraném buly v útočném pásmu. JAKOV TRENIN vystřelil napřed z levého kruhu, což se Gibsonovi povedlo vyrazit, ale jen před brankoviště. Tam nebyl dostatečně důrazný jeden z hráčů Anaheimu, jeho vyhození zachytil právě Trenin, který bekhendem napodruhé Gibsona už prostřelil. Bez asistence.
    22:20 Sam CARRICK - 1:1
     
    22:20
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácím se povedlo po vyhraném buly rozehrát rychlou kombinaci s přechodem do útočného pásma. Vaakanainen vypálil od modré čáry, trefil tělo SAMA CARRICKA a od něj se kotouč odrazil do protipohybu Sarose, který neměl šanci kotouč chytit. Asistence: Urho Vaakanainen, Jayson Megna.
    08:06 Colton SISSONS - 0:1
     
    08:06
    Nashville právě vstřelil branku!
    Přichází tak trochu úder z ničeho! Přestože utkání zatím postrádá nějaké tempo, přináší první gól zápasu, kterého docílil Nashville. COLTON SISSONS byl ponechán svému osudu v levém kruhu a povedlo se mu střelou na vzdálenější tyč překonat brankáře Gibsona. Asistence: Filip Forsberg.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 23. Carrick (Vaakanainen, Jays. Megna) – 9. Sissons (F. Forsberg), 30. Trenin, 34. F. Forsberg (Pärssinen, Sissons), 51. Novak (Co. Smith, Jeannot), 56. Josi (Pärssinen, F. Forsberg), 60. Niederreiter (Granlund, Glass)


    Anaheim Ducks: Gibson (Dostál) – Kulikov, Fowler (A), Klingberg, Benoit, Shattenkirk, Vaakanainen – Terry, Zegras, Henrique (A) – Silfverberg (A), R. Strome, Comtois – Leason, McTavish, Vatrano – Jays. Megna, Carrick, Kirkland.
    Trenér: Dallas Eakins

    Nashville Predators: Saros (Lankinen) – Josi (C), McDonagh, A. Carrier, Ekholm (A), Fabbro, Lauzon – Sissons, Pärssinen, F. Forsberg – Duchene, R. Johansen, Trenin – Granlund (A), Glass, Niederreiter – Jeannot, Novak, Co. Smith.
    Trenér: John Hynes

    Rozhodčí: Skilliter, Sutherland – Fournier, Flemington

    Diváci: 14890
    thejrc.org