USA – Švýcarsko 5:1 (kon.) | Rakousko – Kanada 0:11 (kon.) | Slovensko – Lotyšsko 3:0 (kon.)
Německo – Rakousko 4:2 (kon.)
konec
Rakousko
0:11 (0:3, 0:4, 0:4)
Kanada
Pátek 30.12.2022, 00:30 • Scotiabank Centre, Halifax • Mistrovství světa do 20 let • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro dnešek z Halifaxu vše. Budeme se u vás těšit u dalších přenosu, na počtenou! (03:10:38)
     
    Je konec! Kanada rozstřílela i druhý německy mluvící celek ze skupiny A, a bere tak další body do tabulky. Skvělý zápas prožil především Logan Stankoven, kterého byl plný led a zaznamenal 4 kanadských bodů. Opomenout nesmíme ani Connora Bedarda, který svým gólem, kterým upravil na 10:0, dorovnal rekord Jordana Eberleho v počtu vstřelených gólů na MSJ. Rakousko hrálo sympaticky – nevzdávalo se, ale na Kanada jednoduše nestačilo.

    Nejlepší hráči utkání: Lukas Hörl (AUT) – Logan Stankoven (CAN)
     
    Konec zápasu.
     
    59:33
    Soubor se dohrává na hokejkách Rakouska. Kanadští hokejisté si užívají ovace místního publika.
     
    58:48
    Kanada ví, že zápas vyhraje. Šetřit síly ale nehodlá. Stále vyvíjí nepříjemný tlak, který stále dělá rakouským hráčům problémy.
    58:07 Tyson HINDS - 0:11
     
    58:07
    Kanada právě vstřelila branku!
    Neskutečné! Bedard předal puk Clarkovi, který napálil gólmana. Od něj se puk odrazil Stankovenovi, jenž napálil potřetí v utkání břevno. Následně ale pálil TYSON HINDS, který už puk dopravil za záda Oschgana. Asistence: Logan Stankoven, Brandt Clarke.
     
    57:07
    Kanadští hokejisté nahodilé do pásma. Shane Wright se dostal za bránou do klene s jedním rakouským obráncem, takže nezvládl zabojovat o puk. Rakušané ho následně jenom odevzdali.
     
    56:13
    Rakušané hráli chvíli v šesti, ale rozhodčí už vylučovat nechtějí. Kanada se nastěhovala do pásma. Střela Zellwegera šla mimo.
     
    54:40
    David Reinbacher opět pálil od modré, jenže tentokrát ani netrefil zařízení. Kanada posléze uzmula kotouč a vyhodila puk do bezpečí.
     
    54:23
    David Reinbacher po buly nic nevymýšlel a po úvodním naznačení rychle vypálil. Milic dobře viděl a zakročil.
     
    54:12
    Vyloučení v týmu Kanada:
    Brandt Clarke – 2 min., hrubost.
    53:16 Connor BEDARD - 0:10
     
    53:16
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kniha rekordů v dozná pár změn! CONNOR BEDARD dopravil puk do prázdné brány po famózní nahrávce od Stankovena. Mladý supertalent tak dorovnal rekord Jordana Eberleho, který doposud držel sám titul nejlepšího střelce na MSJ (14 gólů). Asistence: Logan Stankoven.
     
    53:14
    čeká nástroje buly po levici Oschgana, který bude čelit dalšímu útoku nepříjemných protihráčů.
    51:58 Nathan GAUCHER - 0:9
     
    51:58
    Kanada právě vstřelila branku!
    Dach zavezl kotouč za bránu, zpoza níž našel dobře postaveného NATHANA GAUCHERA, který pohotovou střelou propálil Oschgana. Asistence: Colton Dach.
     
    51:23
    Schaefer hledal hezkou žabičkou najíždějícího spoluhráči, na nějž byl pas dlouhý.
     
    50:41
    Velká šance na straně Kanada! Bedard sám před Oschganem mířil do betonu. Royovu dorážku takže zneškodnil rakouský fantom.
     
    49:49
    Roy nyní předvedl famózní sólo, na jehož konci volil asi chybně přihrávku na Stankovena, který vypálit nedokázal.
     
    47:55
    Luca Erne mohl alespoň jeden gól do sítě kanadského mužstva přidat, jenomže jeho tři pokusy zvládl Milic pohlídat.
     
    46:40
    Rakušané museli začít opět od vlastní brány, ale ani další přechod nezvládl uskutečnit podle představ. Kanada bez větších potíží zvládá i defenzivní fázi hry.
     
    46:07
    Kanadská čtveřice získala puk a vyhodila ho přes všechny lajny. Rakousko se při následném přechodu do útoku dostalo do ofsajdu.
     
    46:01
    Vyloučení v týmu Kanada:
    Tyson Hinds – 2 min., podrážení.
     
    46:01
    Rakušané mají přece jen jednu obrovskou šanci! Lukas Hörl se prosmýkl ke střele, při níž byl podražen. V pádu to ale nevzdal a zkusil brankáře domácích propálit.. Sice se mu to nepovedlo, ale jeho celek bude hrát přesilovku.
     
    44:49
    Vhazování po levici kanadského brankáře vyhráli jeho spoluhráči, kteří následně kotouč dopravili daleko od vlastní brány. Následně Bedard ve spolupráci se Sankovenem hledal neúspěšně možnost ke střele.
     
    43:02
    Rakušané rozehráli příliš prudce, a i přes to, že se snažil Finn van Ee dlouhý pas dojet, rozhodčí odpískal k jeho nevoli icing.
    42:15 Adam FANTILLI - 0:8
     
    42:15
    Kanada právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté si přesilovkou kombinací tentokrát neztěžovali život. Gaucher se postavil před bránou, čímž zakryl výhled brankáři. Ten následně neviděl na střelu ADAMA FANTILLIHO, jenž puk umístil do horní poloviny brány. Asistence: Joshua Roy, Nathan Gaucher.
     
    41:28
    Kanaďané v klidu kombinují a číhají na ideální možnost ke střele. Nakonec jedla vyšla, ale mezi tři tyče nemířila. Soupeři nakonec vyhodili.
     
    40:37
    Vyloučení v týmu Rakousko:
    Stefan Klassek – 2 min., hákování.
     
    40:26
    Clarka opět podnikl, jak je v jeho zvyku útočný výlet, který zakončil po objetí brány rychlým zasunutím. Puk ale do brány neprošel.
     
    40:14
    Krátce po prvním buly se bude vhazovat v obranném pásmu Kanady.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    V prostředním dějství se roztrhl pytel s kanadskými góly, kterých na kostce přibylo hned čtyři. Postupně se prosadili Roy, Bedard, Ostapchuk a Stankoven, kteří dovedli svůj celek do sedmimílového náskoku. Rakousko sice nepůsobí odevzdaně, ale na kanadský tank jednoduše nestačí.
     
    Další třetina začne přibližně v 2:30.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:30
    Překvapit rakouského brankáře zkusil Wright, který atypicky bekhendem najel holí, ale Oschgan to ustál.
     
    38:58
    Střelu od modré čáry vyrazil brankář Rakouska betonem. Následně akce pokračovala a po nahození z levé strany hru zastavil přidržením puku Oschgan.
     
    38:08
    Po buly před bránou javorových listů se hned vrátili před tu rakouskou domácí hráči s pukem v hrsti.
     
    36:49
    Kanada v pásmu hledala další možnost ke vstřelení branky. Nakonec to zkusil individuálně Reid Schaefer, který se vytočil ke střele, kterou umístil do horního rohu. Oschgan zvládl vyrazit ramenem.
     
    36:17
    Dean dostal přesně před bránu dobrý pas a bez rozmyslů do něj plácl, čímž ho poslal na bránu. Oschgan byl v rozklenu, a betony tak pokus vyrazil.
     
    35:18
    Rakušané zkusili po dlouhé době zase zahrozit, ale nakonec nic zásadního nevytvořili.
    34:32 Logan STANKOVEN - 0:7
     
    34:32
    Kanada právě vstřelila branku!
    Vše je nakonec jinak a bude se muset vracet časomíra. Rozhodčí dlouho onu akci zkoumal a nakonec došel k závěru, že byl kotouč celým objemem za brankovou čarou. LOGAN STANKOVEN tak přidává ke dvěma asistencím i trefu. Asistence: Connor Bedard, Ethan Del Mastro.
     
    34:26
    Stankoven hraje v druhé periodě jako král! Několik šancí, dvě asistence, břevno a nyní ho milimetry dělily od sedmé trefy Kanady. Tentokrát si roztáhl brankáře a zkusil pod ním posunou puk. Dokonce už zdvihal ruce, když to vypadalo, že puk poslal přesně do horního růžku klece, jenže předčasně, protože rozhodčí viděli zásah spojnice.
     
    34:04
    Ostapchuk postavil před puk sloup v podobě vlastního těla, kterým si dělal prostor před dotírajícími obránci. Nakonec puk nepřesně rozehrál.
     
    33:28
    Kanada pracovala s pukem za bránou soupeře. Nakonec puk Bankier natlačil na bránu, ale přes brankovou čáru se kotouč nedostal.
     
    32:13
    Hosté nyní zatlačili na chvíli domácí, ale po chvíli jim došel dech. Následně Kanada dostala puk do útočného pásma, nicméně po momentu jej ztratila.
     
    31:35
    Chvílemi to vypadá, jako by si Bedard hrál na pískovišti a plastovým bagrem projížděl mezi postavenými bábovkami. Rakušané jeho rychlosti absolutně nestačí.
     
    30:48
    Domácí prošli do útoku a puk si vzal Stankoven, který po přechodu do pásma napálil břevno brány!
     
    29:29
    Tvrdá rána Clarka narazila jen na zadní mantinel. útok domácích pokračoval, nicméně ti museli po nepřesném pasu vyklidit útočnou třetinu.
     
    28:40
    Kanada si rozestavěla pětici a hledala mezírky v hostující obraně. Nakonec to z rychlé otočky zkoušel Reid Schaefer, jehož pokus dojel do brankoviště, kde puk přikryl brankář.
     
    28:02
    Kanadské nahození od modré čáry v bráně neskončilo, následný protiútok rakouských hráčů se taky nesetkal s úspěchem.
     
    27:11
    Dobrou střelu vyslal Finn van Ee, ale brankář si na ni počkal a zvládl ji vytěsnit.
     
    26:33
    Je vidět, že Rakušanům začínají docházet síly. Kanada zaplatí neuvěřitelný papinák a nepouští soupeře ani na krok z pásma.
    25:35 Zack OSTAPCHUK - 0:6
     
    25:35
    Kanada právě vstřelila branku!
    Nahození z modré lajny tečoval těsně před bránou ZACK OSTAPCHUK. Ten kotouč namířil přímo mezi betony gólmana. Ten neměl šanci zasáhnout. Asistence: Nolan Allan, Reid Schaefer.
     
    24:06
    Kanadě tento náskok nestačí a nepolevuje v útočných snahách. Tentokrát štěstí zkoušel Adam Fantilli, jehož pokus vyrazil brankář ramenem.
    23:08 Connor BEDARD - 0:5
     
    23:08
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kdo umí, ten umí, a kdo neumí, ten čumí. Klasické pořekadlo se opět potvrdilo. Bezmocný Oschlgan pouze sledoval CONNORA BEDARD, jenž na neskutečně přesnou střelou rozvlnil rakouskou síť. Puk ihned vyletěl zpět do hřiště, a rozhodčí si tak akci nechali posvětit u videa, kde zjistili, že puk opravdu skončil v bráně. Asistence:
    22:37 Joshua ROY - 0:4
     
    22:37
    Kanada právě vstřelila branku!
    Clrake našel stříleným pasem čepel JOHUY ROYE, který špičkou hole letící puk usměrnil nechytatelně mezi betony přesouvajícího se brankáře. Kanada tak odskakuje na rozdíl čtyř branek. Asistence: Brandt Clarke, Bedard.
     
    22:14
    Caedan Bankier podobně jako Stankoven prokroužil kolem brány a připíchl puk k tyči. Jeho střela projela gólmanovi mezi betony na levou tyč, kde při smůle domácích nebyl nikdo připraven na dorážku.
     
    21:47
    Adam Fantilli dostal přesnou žabičku na čepel do mezikruží.Kotouč trefil přesně a mířil mezi tři tyče. Oschagan byl v protipohybu a setrvačností se dostával mimo směr střely, ale nakonec zvládl vyrazit betonem.
     
    21:01
    Po buly přišlo nahození od modré čáry. To ukořistila lapačka rakouského brankáře, který podruhé v krátkém časovém sledu zastavil časomíru.
     
    20:34
    Stankoven vybojoval puk za bránou a bleskově se vytočil před bránu, ovšem překonat brankáře svižnou zatočením puku ke vzdálenější tyči nezvládl dotáhnou do zdárného konce.
     
    20:08
    Rakušané získali puk a procházejí s ním do pásma. Prvně se jim to sice nepovedlo, ale napodruhé alespoň prošli dok modré lajně.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Rakousko se v první třetině drželo a dlouho dokonce vedlo na střely, nicméně kouzlo jejich defenzivy skončilo v 15. minutě, kdy skóre otevřel Dylan Guenther. Následně se ještě prosadili Zach Dean a kapitán Shane Wright, kteří stanovili aktuální třígólový rozdíl. Do kabin se tedy odchází za vedení domácích javorových listů.
     
    Další třetina začne přibližně v 01:31.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:17
    Kanada se i v samém závěru drží v útočném pásmu. Rakousku se daří bránit a nechce inkasovat branku do šatny.
    18:19 Shane WRIGHT - 0:3
     
    18:19
    Kanada právě vstřelila branku! Bedard opět ukázal v čem čpí jeho um. Protáhl se snad přes půlku kluziště a ukázkově předložil puk svém kapitánovi SHANU WRIGHTOVI, který umístil kotouč přesně k tyči. Asistence: Connor Bedard, Olen Zellweger.
     
    18:03
    Vyloučení v týmu Rakousko:
    Lukas Hörl – 2 min., krosček.
     
    16:51
    Brennan Othmann nyní ztratil stabilitu okolo středového kruhu a upadl. Naštěstí pro něj puk sebrali jeho spoluhráči. Kanada nyní pokračuje v útoku.
    15:53 Zach DEAN - 0:2
     
    15:53
    Kanada právě vstřelila branku!
    Rakouská defenzíva začíná slábnout. Poměrně nenápadná akce, kdy dostal ZACH DEAN kotouč mezi kruhy, a posléze vystřelil. Jeho střela propadla brankáři hostů do brány. Asistence: Nathan Gaucher, Adam Fantilli.
     
    14:39
    Velkém šance Kanady. Nejprve po příklepu pálil Bedard vedle. Posléze si vzal kotouč Brandt Clarke, který se obtočil kolem brány a zkusil zasunou puk bleskově k tyči, což se nepovedlo. Ještě jednu ránu přidal Bedard, jenž Oschgana nepropálil.
    14:07 Dylan GUENTHER - 0:1
     
    14:07
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak tohle bylo prostě nádherné. Bedard našel na úrovni brány Othmannna, který ukázkovou zadovkou mezi bruslemi našel DYLANA GUENTHERA, který puk pouze povinně dopravil za záda bezmocného Oschgana. Asistence: Brennan Othmann, Connor Bedard.
     
    13:25
    Brankář Rakouska neviděl dobře, ale i přesto zasáhl proti dobrému nahození Zellwegera. Jeho hráči následně puk odpravili daleko od vlastní klece.
     
    13:18
    Vyloučení v týmu Rakousko:
    Tobias Sablattnig – 2 min., nedovolené bránění.
     
    12:58
    Rakušané prohodili puk vzduchem až k Milicovi, nicméně v akci nepokračovali a odjeli vystřídat.
     
    12:37
    Brandt Clarke nahodil puk ze strany do brankoviště, kde jej zastavila lapačka brankáře. Do ní mu píchl projíždějící Othmann, který byl následně u mantinelu zpracován hostujícími ochránci. Vylučovat se ale nebude.
     
    11:39
    Rakušané prozatím odolávají kanadské síle, která prozatím ovšem nenaplnila stejný pohár jako včera v souboji s Němci, kdy hrozili za každé akce. Jenom čas ale ukáže, jak dlouho hostující defenzíva vydrží.
     
    11:07
    Bedard chtěl hledat volného spoluhráče, ale jeho pas byl zblokován nepříjemně pro brankáře hostů, který musel na náhlou změnu okamžitě reagovat rychlým rozštěpem.
     
    10:50
    Joshua Roy se díky bekhendové kličce natáhl ke střele, jejíž osud zpečetili holenní chránič jednoho z hostů, který pokus zablokoval.
     
    09:59
    Rakousko nyní na chvíli zastavilo hru za bránou Milice, kde puk na moment usnul pod bruslemi několika hokejistů. Nakonec se probral a vypadl za pomocí kanadských hokejek ve středním pásmu.
     
    09:03
    Zach Dean hledal šikovnou zadovkou zpoza brány najíždějícího spoluhráče, který ale zakončit nemohl, protože mu jeden z Rakušanů kotouč v pravou chvíli sebral.
     
    08:47
    Rakušané se svižně prokombinovali přes střed hřiště, avšak přes bílou hradbu na hranici útočného pásma neprošli.
     
    08:01
    Nyní už má Benedikt Oschgan první zákrok! Po nahození od modré čáry se kotouč od klubka těl odrazil před Joshuu Roye, jenž bekhendem mezírku ve výstroji brankáře nenašel.
     
    07:19
    Rakousko prozatím překvapivě vede na střely. Kanada zatím bránu soupeře neohrozila, zatímco hosté tak učinili hned dvakrát.
     
    06:34
    V Halifaxu to před chvíli jenom zadunělo! Adam Fantilli vybídl ke skórování Zacha Deana přesným pasem na čepel před prázdnou bránu, jenže jeho spoluhráč trefil jen boční oblouk.
     
    05:49
    Hráči Kanady se zatím nezvládají prokousat ke střele. Soupeř je dobře dostupuje, čímž jim znepříjemňují herní projev.
     
    05:45
    Rakousko se potřebovalo vysvobodit, což učinilo za cenu icingu. Jeho pětice nesmí vystřídat.
     
    05:12
    Domácí buly vyhráli a točili rakouské obránce v obranném boxu, jenže jenom chvíli. Jeden z hostů zachytil nepřesný pas a posunul puk do střední zóny.
     
    05:06
    Rakousko vyhodilo puk na zakázané uvolnění, a hra se tak stěhuje před jeho brankáře.
     
    04:20
    Kanada zvyšuje forčeking, což dělá hostům problémy. Dylan Guenther pálil neúspěšně z hranice brankoviště.
     
    03:12
    Rakušané vyhodili kotouč vysokým lobem do středního pásma. Kanada si kotouč vzala a dostal před Benedikta Oschgana, kde nyní domácí pětice rotuje.
     
    02:43
    Domácí hokejisté vyhráli vhazování po levici svého brankáře. Soupeř ale následně puk získal a chvíli s ním pracoval. Ale ne dlouho, Kanada má puk a vyváží ho ven.
     
    01:49
    Domácí prošli do pásma po straně, avšak rozhodčí jejich akci zastavil hvizdem, protože se hráči Kanady dostali do ofsajdu.
     
    01:37
    Kanada pracovala s pukem u vlastní brány. Nathan Gaucher po průchodu do pásma pálil z osy kluziště, jenomže puk netrefil ideálně.
     
    01:15
    Domácí nahodili kotouč do útočného pásma. Soupeř se ho snažil vytlačit z pásma ometáním o mantinel, což se nakonec povedlo, ovšem pouze za cenu přerušení, protože puk vypadl na hostující hráčskou lavici.
     
    00:47
    Rakousko mohlo mít první střelu utkání, jenomže Lucovi Auerovi puk mezi kruhy sjel z čepele.
     
    00:26
    První průchod domácích do pásma se vyvedl, nicméně po chvíli se k puku dostali hostující hráči, kteří ho vyvezli daleko od své svatyně.
     
    00:10
    Úvodní buly bylo vhozeno, utkání zahájeno. Domácí se ujímají kotouče a zakládají první akci dnešního souboje.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Rozhodčí jsou na ledové ploše. Vzápětí za nimi přijíždějí Rakušané a domácí Kanaďané, jejichž nástup na ledovou plochu je podpořen bujarým potleskem místního publika. Souboj za moment začne.
     
    Rozbruslení je v plném proudu. Týmy se připravují na zápas, jehož jasným favoritem bude domácí Kanada. Rakousko nemá, co ztratit, ale bod by potřebovalo jako sůl.
     
    Úvodní sestavy:

    Rakousko: Oschgan (Pfarrmaier) – Reinbacher (A), Sablattnig, Tialler, Söllinger, Hörl, Summer, Lindner – Tschurnig, Rohrer (C), Scherzer – van Ee, Dobnig, Klassek – Erne, Auer (A), Engelhart – Cernik, Geifes, Linton – Stiegler.
    Trenér: K. Furey

    Kanada: Milic (Gaudreau) – Zellweger, Del Mastro (A), Hinds, Clarke, Allan, Korchinski, Matier – Othmann, Guenther (A), Wright (C) – Roy, Stankoven, Bedard – Dean, Fantilli, Gaucher – Bankier, Ostapchuk, Schaefer.
    Trenér: D. Williams

    Rozhodčí: Iwert, Šindel – Oliver, Waleski.
     
    Kanada

    Kanaďané v úvodní souboji proti Čechům zaváhali a prohráli třígólovým rozdílem 2:5. Druhý zápas už ale byla jiná písnička. Javorové listy utkaly s německým týmem, který den předtím dlouho trápil švédské mužstvo. Domácí hokejisté však nenechali nic náhodě a drželi kormidlo duelu od první do poslední minuty, takže nakonec zvítězili jednoznačně 11:2.

    Skvělé výkony zatím předvádí mladičký megatalent Connor Bedard, jenž v posledním klání získal do svých statistik neskutečných 7 kanadských bodů za hattrick a čtyři asistence. Hattrick ve střetnutí s Rakušany zaznamenal i Dylan Guenther.

    Sestava Kanady v posledním utkání:
    Milic (Gaudreau) – Allan, Zellweger, Hinds, Clarke, Del Mastro, Korchinski, Matier – Roy, Stankoven (A), Guenther – Schaefer, Dean, Wright (C) – Bedard, Dach, Bankier – Fantilli, Ostapchuk, Gaucher (A) – Othmann.
     
    Rakousko

    Náš jižní soused prozatím patří k outsiderům turnaje. Po dvou zápasech má skóre 0:20, což ho řadí na poslední místo skupiny A. V prvním souboji nestačili Rakušané na Švédsko 0:11 a ve druhém utkání prohráli s našimi reprezentanty taktéž vysoko 0:9.

    Rakouský výběr potřebuje nutně bodovat v každém zápase a především ve střetnutí s Němci, protože jinak se nevyhnou bojům o záchranu. Trenér celku Kirk Furey by chtěl vytěžit co nejvíc z Vinzenze Rohrera. 18 letý útočník je prozatím jediným draftovaným hráčem z rakouského výběru, práva na něj získal výběrem na draftu z třetího kola Montreal.

    Sestava Rakouska v posledním utkání:
    Sicher – Reinbacher (A), Sablattnig, Tialler, Söllinger, Hörl, Summer, Lindner – Tschurnig, Rohrer (C), Scherzer – van Ee, Dobnig, Klassek – Erne, Auer (A), Engelhart – Stiegler, Geifes, Cernik – Linton.
     
    Srdečně vítám všechny fanoušky juniorského hokeje. Společně dnes budeme sledovat vývoj souboje mezi domácí Kanadou a Rakušany. Javorové listy jsou po drtivé výhře na Německem při chuti a budou chít zatřást i s další německy mluvící zemí. Povede se jim to? Zápas startuje v 00:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:30.
    Marken.cz

    Martin Rambousek

    Branky a nahrávky: 15. Guenther (Othmann, Bedard), 16. Dean (Gaucher, Fantilli), 19. Wright (Bedard, Zellweger), 23. Roy (Clarke, Stankoven), 24. Bedard (Stankoven), 26. Ostapchuk (Allan, Schaefer), 35. Stankoven (Bedard, Del Mastro), 43. Fantilli (Roy, Gaucher), 52. Gaucher (Dach), 54. Bedard (Stankoven), 59. Hinds (Stankoven, Clarke)


    Rakousko: Oschgan (Pfarrmaier) – Reinbacher (A), Sablattnig, Tialler, Söllinger, Hörl, Summer, Lindner – Tschurnig, Rohrer (C), Scherzer – van Ee, Dobnig, Klassek – Erne, Auer (A), Engelhart – Cernik, Geifes, Linton – Stiegler.
    Trenér: K. Furey

    Kanada: Milic (Gaudreau) – Zellweger, Del Mastro (A), Hinds, Clarke, Allan, Korchinski, Matier – Othmann, Guenther (A), Wright (C) – Roy, Stankoven, Bedard – Dean, Fantilli, Gaucher – Bankier, Ostapchuk, Schaefer – Dach.
    Trenér: D. Williams

    Rozhodčí: Iwert, Šindel – Oliver, Waleski
    thejrc.org