Sparta – Örebro HK 4:3 (kon.) | Ambri-Piotta – Davos 5:0 (kon.)
konec
HC Ambri-Piotta
5:0 (2:0, 1:0, 2:0)
HC Davos
Pátek 30.12.2022, 20:15Spengler Cup • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:42 PESTONI - 5:0
     
    57:42
    Ambri Piotta právě vstřelila branku! Hráči v modrém zvyšují na 5:0 v závěru třetí části, kdy se přes několik hráčů prokličkoval INTI PESTONI a do prázdné skóruje. Asistence: Yanik Burren, Tim Heed.
    47:12 EGGENBERGER - 4:0
     
    47:12
    Ambri Piotta právě vstřelila branku! Domácí ještě vylepšují dnešní skóre dalším zásahem, Heed poslal hru na NANDA EGGENBERGERA, který přesně vystřelil do levého horního rohu nad vyrážečku Aeschlimanna. Asistence: Tim Heed, Michael Špaček.
    36:46 CHLAPÍK - 3:0
     
    36:46
    Ambri Piotta právě vstřelila branku! Domácí zvyšují náskok ve vlastním oslabení, u modré čáry se po chybě Ambühla dostal ke kotouči FILIP CHLAPÍK a blafákem do forhandu překonal brankáře. Bez asistence.
    15:25 BURGLER - 2:0
     
    15:25
    Ambri Piotta právě vstřelila branku! Je tu využitá přesilovka pět na tři a Ambri vede už 2:0. Formenton přihrál přesně na DARIA BURGLERA a ten se tvrdou ránou do horní části klece trefil přesně. Asistence: Alex Formenton, Dominic Zwerger.
    03:03 MCMILLAN - 1:0
     
    03:03
    Ambri Piotta právě vstřelila branku! Hokejisté týmu Ambri otevírají dnešní skóre, po přesné přihrávce Kneubuehlera se dostal mezi kruhy BRANDON MCMILLAN a ránou bez přípravy se trefil do horní části klece. Asistence: Johnny Kneubuehler, Tobias Fohrler.

    Martin Dokulil

    Branky a nahrávky: 4. McMillan (Kneubuehler, Fohrler), 16. Burgler (Formenton, Zwerger), 37. Chlapík, 48. Eggenberger (Heed, Špaček), 58. Pestoni (Burren, Heed)


    HC Ambri-Piotta: Juvonen (Conz) – Burren, Heed, Špaček, Eggenberger, Chlapík, Saarijarvi, I. Dotti, Burgler "A", Heim "A", Kneubuehler, Z. Dotti, Fohrler, Pestoni "A", Jooris, Zwerger, Fischer, Formenton, McMillan, Grassi "C".
    Trenér: Luca Cereda

    HC Davos: Aeschlimann (Senn) – Fora, Dahlbeck, Corvi, Stránský, Ambühl, Barandun, Nygren, Michaelis, Schmutz, Saarela, Paschoud, Egli, Bristedt, Nordstrom, Rasmussen, Wellinger, Rowe, Wieser, Knak.
    Trenér: Christian Wohlwend
    thejrc.org