Liberec – HC Litvínov 2:3 (kon.) | Zlín – Plzeň 5:2 (kon.) | Olomouc – Sparta 0:3 (kon.)
Mladá Boleslav – K. Vary 1:4 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 1:3 (kon.)
konec
Berani Zlín
5:2 (1:0, 1:1, 3:1)
HC Škoda Plzeň
Pondělí 02.01.2023, 17:00 • PSG aréna, Zlín • DHL Extraliga juniorů • 35. kolo
Partner:
     
    57:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Risk se hostům nevyplatil a inkasují ještě jednou! Frömel dostal kotouč až do útočného pásma, kde byl před brankou úplně samotný MARTIN VACULÍK, který už to měl opravdu jednoduché. Asistence: Šimon Frömel.
     
    55:17
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nejspíš rozhodující branku dává LUKÁŠ HEŠ, který velmi šikovně obkroužil svatyni hostů a následně zasunul kotouč podél tyče za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    46:27
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani si berou vedení zpět! Lukáš Heš se dobře zorientoval za bránou a prudce nahrál do mezikruží, kde měl volnou hůl STANISLAV SADOVIKOV, jenž z první prudce zakončil k pravé tyči. Asistence: Lukáš Heš, Matěj Zavřel.
     
    42:02
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiánu sice přesilovku nevyužili, ale vzápětí srovnávají krok! Do nahození Mazance od modré čáry šáhl ADAM TITLBACH, který tak tečoval puk do protipohybu Synka. Ten si na kus gumy sáhl, ale střelu nezastavil. Asistence: Aleš Mazanec, Ondřej Pešek.
     
    33:39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté se zničehonic vrací do hry! Postaral se o to DOMINIK SOUKUP, který již od vlastní modré čáry mířil sám na Synka. Toho překonal prudkou střelou po ledě. Asistence: Jaroslav Kreuzman.
     
    29:00
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci využívají i svou druhou přesilovku a vedou tedy o dva góly! Čechmánek vyhrál buly a kotouč hned posunul na MATĚJE ZAVŘELA, který se toho nebál a z pravé strany do toho hned práskl. Dobře udělal, protože kotouč zapadl až do sítě. Asistence: Jakub Čechmánek.
     
    11:12
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani nakonec využívají přesilovku a dostávají se do vedení! Domácí sehráli výbornou kombinaci, na jejímž konci byl v mezikruží STANISLAV SADOVIKOV, který bez problémů doklepl puk do odkryté sítě, protože se Lokajíček nestíhal přesunout. Asistence: Lukáš Chludil, Adam Burian.
    Marken.cz

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 12. Sadovikov (Chludil, Burian), 29. Zavřel (Čechmánek), 47. Sadovikov (L. Heš, Zavřel), 56. L. Heš, 58. Vaculík (Frömel) – 34. D. Soukup (Kreuzman), 43. Titlbach (Mazanec, Pešek)


    Berani Zlín: Synek (Málek) – Hamrla, Zavřel, Nábělek (C), Špaňhel, Velikovský, Šišák, Burian – Čechmánek, Chludil (A), Frömel, Matúšů, Vaculík, Laciga, Babulík, J. Heš, Pilát, L. Heš (A), Sadovikov.
    Trenér: Luboš Jenáček.

    HC Škoda Plzeň: Lokajíček (Jansa) – Jiříček, Hodinář, Skok, Buzek, Jánský, Houdek – Pešek, Kučera, Kreuzman, Hořejší, Korčák, Mazanec (A), M. Soukup (A), Kaiser, Benák, Borák, Titlbach, D. Soukup, Dáňa (C).
    Trenér: Petr Vojan.

    Rozhodčí: Vaněk, Koziol – Vašíček, Komínek
    thejrc.org