Mountfield HK – Vítkovice 5:2 (kon.) | Zlín – Sparta 4:1 (kon.) | Olomouc – Plzeň 1:5 (kon.)
Liberec – K. Vary 0:2 (kon.) | Mladá Boleslav – HC Litvínov 4:1 (kon.) | Pardubice – Třinec 0:1 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
HC Litvínov
Úterý 03.01.2023, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna, Mladá Boleslav • DHL Extraliga juniorů • 36. kolo
Partner:
     
    54:03
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A ŠTĚPÁN VIMMER zapisuje hattrick. Tentokrát si boleslavský střelec Kliku rozhýbal a poslal mu puk mezi betony.
     
    47:55
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Rychlý útok Bruslařů končí gólem. Po skvělé přihrávce Hrušky na útočnou modrou vyrazil do úniku ŠTĚPÁN VIMMER. Ten si Kliku rozhýbal a podél ležícího gólmana zastrčil puk do branky. Dvougólový střelec se pak srazil z pravou tyčkou, ale zdá se, že bude v pořádku. Asistence: Hruška a Sypecký.
     
    42:40
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Na podruhé už to Vervě vyšlo. Po přechodu do pásma vypálil od modré čáry JAN EKRT a jeho rána se otřela o jednu z mladoboleslavských hokejek a touš zaplaval do sítě – 2:1. Asistence: Danielčák a Maštalířský.
     
    39:20
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Uběhlo dvacet vteřin a Ekrtův faul je potrestán. Polák na modré oklamal bránícího hráče a vypálil. Klika kotouč neudržel a u pravé tyčky tak MAREK VLASÁK mohl v klidu dorážet. Asistence: Polák.
     
    11:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři se dostávají do vedení po nenápadné akci. Půček protáhl kotouč do útočného pásma, ale ke střele se nedostal. Touš poté vypadl před ŠTĚPÁNA VIMMERA, který z pravého kruhu zamířil přesně. Asistence: Půček.

    Tomáš Taybner

    Branky a nahrávky: 12. Vimmer (Půček), 40. Vlasák M. (Polák), 48. Vimmer (Hruška, Sypecký), 55. Vimmer (TS) – 43. Ekrt (Danielčák, Maštalířský)


    BK Mladá Boleslav: Hora D. (Stuchlík) – Vlasák A., Rajgl "A", Sypecký, Vochvest, Němec, Moravec "C", Hlinský – Moyseyev, Polák, Král, Zvagulis, Půček "A", Gardoň, Hruška, Vlasák M., Vítek, Vimmer, Vyroubal, Hrouda
    Trenér: Václav Pletka

    HC Litvínov: Klika (Kubík) – Beran, Vyhlídal, Bystřický, Werner, Hocelík, Hynek, Hora M. – Dudáček, Maštalířský, Svoboda, Slavík "A", Čech, Vopat "C", Postl, Dej, Danielčák, Špaček, Ekrt, Ščislák
    Trenér: Martin Tvrzník

    Rozhodčí: Micka, Kosnar – Beneš, Kotlík

    Diváci: 101
    bahis siteleri