Mountfield HK – Vítkovice 5:2 (kon.) | Zlín – Sparta 4:1 (kon.) | Olomouc – Plzeň 1:5 (kon.)
Liberec – K. Vary 0:2 (kon.) | Mladá Boleslav – HC Litvínov 4:1 (kon.) | Pardubice – Třinec 0:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
4:1 (0:1, 3:0, 1:0)
HC Sparta Praha
Úterý 03.01.2023, 16:00 • Zimní stadion Luďka Čajky - Zlín • DHL Extraliga juniorů • 36. kolo
Partner:
     
    59:05
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hotovo! LUKÁŠ CHLUDIL se na pravém křídle dostal do pohodového úniku a naprosto v klidu zakončuje don prázdné klece. Bod zapisuje i Tobiáš Synek. Asistence: Martin Vaculík a Tobiáš Synek.
     
    30:23
    Zlín právě vstřelil branku!
    Odměna za aktivitu je tu a Berani vedou o dva góly! Ševci nyní skutečně zamkli soupeře v pásmu, už jednou tam byl nebezpečný pokus z úhlu, který zapříčinil pořádnou skrumáž, obránce Adam Hamrla si sjel a do rozhozené obrany nahodil kotouč do brankoviště, kde jej podle zvláštního zavlnění ještě tečoval pohotový JAKUB HEŠ – 3:1, druhá třetina patří Zlínu! Asistence: Adam Hamrla a Matěj Zavřel.
     
    27:00
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci vedou! MAREK ŠIŠÁK si udělal prostor na modré čáře, otevřela se před ním dálnice a mladý obránce přesně trefuje, je možné, že tam ještě byla teč, nicméně branka je oficiálně přiznána právě obránci z číslem "5". Asistence: Jakub Čechmánek a Šimon Frömel.
     
    23:19
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak se podívejme, je vyrovnáno! RICHARD BABULÍK dobře pracoval na brankovišti a nakonec se mu podařilo dostat puk za brankáře soupeře, jenž už v rozkleku mírně odklouzal z brány – 1:1 a začínáme odznovu! Asistence: Adam Hamrla a Adam Burian.
     
    19:42
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tomuto se říká gól do šatny! Asistent hostujícího kapitána JAKUB ČERVENKA poslal svůj do té doby nepříliš aktivní celek do vedení. Pro sparťanského obránce s číslem "15" se jedná o čtvrtý gól v sezoně – 0:1.

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 24. Babulík (Hamrla, Burian), 27. Šišák (Čechmánek, Frömel), 31. Heš (Hamrla, Zavřel), 60. Chludil (Vaculík, Synek) – 20. Červenka


    Berani Zlín: Synek (Málek) – Šišák, Burian, Nábělek (C) , Hamrla, Špaňhel, Zavřel, Velikovský – Vaculík, Babulík, Pilát, Klimek, Frömel, Marek, Matúšů, Chludil (A), Laciga, Sadovikov, Čechmánek, J. Heš
    Trenér: Luboš Jenáček

    HC Sparta Praha: Artsatbanov (Liemann) – Pavlák, Šindelek, David, Červenka (A), Ducháč (C), Bartoň – Vašíček, Mácha, Novák, Hrrabík, Senčák, Fábry, Stepanchuk, Krupička, Höll, Theimer, Hamršmíd, Žmola
    Trenér: Richard Žemlička

    Rozhodčí: Cabák, Rapák – Bartoň, Tvrdý
    bahis siteleri