Mountfield HK – Vítkovice 5:2 (kon.) | Zlín – Sparta 4:1 (kon.) | Olomouc – Plzeň 1:5 (kon.)
Liberec – K. Vary 0:2 (kon.) | Mladá Boleslav – HC Litvínov 4:1 (kon.) | Pardubice – Třinec 0:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
5:2 (0:1, 3:1, 2:0)
HC Vítkovice Ridera
Úterý 03.01.2023, 15:00 • Malá hala ČPP Arény, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • 36. kolo
Partner:
     
    57:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Hradečtí vybojovali puk v obranném pásmu, MATĚJ BENEŠ ho vyvezl a bekhendem z poloviny hřiště rozhoduje o osudu utkání – 5:2. Asistence Michal Beneš.
     
    45:10
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš a domácí odskakují o dvě branky! Lukáš Král přihrál PETRU MORAVCOVI, který nabral rychlost, šikovnou kličkou se protáhl před gólmana a nechytatelně zavěsil do levého horního rohu – 4:2. Asistence: Lukáš Král, Martin Hrbek.
     
    35:07
    Hradec právě vstřelil branku!
    Vítkovice se úplně sesypaly a Hradec otáčí zápas! Jan Boukal přihrál Matěji Benešovi, který nahodil puk na branku, kde odražený puk uklidil do banky svým druhým gólem v zápase MICHAL BENEŠ – 2:2. Asistence: Matěj Beneš, Jan Boukal.
     
    32:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po spolupráci dvojčat máme vyrovnáno! Matěj Beneš udržel útočné pásmo a předložil puk MICHALU BENEŠOVI, který stál osamocený na pravém kruhu. Po jeho projektilu se Irgl natahoval marně a Lvi využívají přesilovku – 2:2. Asistence: Matěj Beneš, Matěj Giesl.
     
    27:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    Z nenápadné akce máme sníženo! Adam Novotný obkroužil pásmo a přihrál na modrou Adamu Huškovi, do jehož nahození sáhl DOMINIK PAVLÍK a Irgl neměl nárok – 1:2. Asistence Adam Hušek, Adam Novotný.
     
    21:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté vyšachovali domácí obranu a jdou do dvougólového vedení! Matěj Leden nejdříve zblokoval ránu Maxima Vehovského, kotouč se ale odrazil příhodně k MARTINU KUBÍKOVI a ten ho z mezikruží zametl ke vzdálenější tyči branky Kasala – 0:2. Asistence: Maxim Vehovský.
     
    03:14
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A Vítkovice otevírají skóre z nenápadné akce! Matěj Přibyl za brankou přečetl hradeckou rozehrávku a nabyl na brankoviště MICHALU BYSTROŇOVI, který ranou z první prostřelil Kasala, ten si na puk ještě nesáhl a už ho musí lovit ze své sítě – 0:1. Asistence: Matěj Přibyl.
    Marken.cz

    Tomáš Prodělal

    Branky a nahrávky: 28. Pavlík (Hušek, Novotný), 33. Michal Beneš (Matěj Beneš, Giesl), 36. Michal Beneš (Matěj Beneš, Boukal), 46. Moravec (Král, Hrbek), 58. Matěj Beneš (Michal Beneš) – 4. Bystroň (Přibyl), 22. Kubík (Vehovský)


    Mountfield HK: Kasal (Mrázek) – Pelda, Pavič, Táborský, Havlíček (C), Hrbek, Hušek, Boukal, Žaba – Giesl, Michal Beneš (A), Novotný, Klíma, Král, Leden, Matěj Beneš, Pavlík, Moravec, Jón.
    Trenér: Jiří Janoušek mladší

    HC Vítkovice Ridera: Irgl (Bartošák) – Bialy, Puchala, Fibingr, Kalandra, Chaloupka, Bystroň (A), Smolka – Kubík, Chlán, Přibyl, Macias, Milata, Pavelec, Glas, Krejsa (C), Slusarczyk, Štiak, Kotásek, Vehovský (A).
    Trenér: Pavel Trnka

    Rozhodčí: Svobodová, Jechoutek – Štěpánek, Jurak
    thejrc.org