Zlín – Litoměřice 2:3 (po pr.) | Jihlava – Sokolov 4:3 (kon.) | Vsetín – Prostějov 4:1 (kon.)
Poruba 2011 – Třebíč 2:4 (kon.) | Frýdek-M. – Slavia 1:2 (kon.) | Pardubice B – Kolín 3:5 (kon.)
Šumperk – Přerov 4:6 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:3 (1:1, 2:1, 1:1)
HC Baník Sokolov
Středa 04.01.2023, 17:30 • Zimní stadion Pelhřimov • Chance liga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:55 Jaromír KVERKA - 4:3
     
    54:55
    Baník právě vstřelil branku!
    I tak ale Sokolov rychle využívá přesilovou hru. Pohl adresoval pas na pravý kruh pro JAROMÍRA KVERKU, jenž je velmi šikovným a technickým hráčem, což nyní přesnou střelou k tyči potvrdil. Beran neměl situaci jednoduchou, byl před ním navíc hráč soupeře na teč. Asistence: Jan Pohl.
    43:20 Tomáš HARKABUS - 4:2
     
    43:20
    Dukla právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ HARKABUS posílá Duklu do dvoubrankového vedení. Jihlavští dobře zakombinovali první lajnou, kde má veterán Skořepa již druhý bod a Jonáš Jungwirth také. Právě "Jumba" nahrál v útočném pásmu "Harkymu", který se s třinácti brankami osamostatnil na čele kanonýrů Dukly. Proti jeho střele z pokleku do volné části branky neměl Michajlov šanci zasáhnout. Asistence: Jonáš Jungwirth, Josef Skořepa.
    35:36 Filip DUNDÁČEK - 3:2
     
    35:36
    Dukla právě vstřelila branku!
    Za 66 sekund už Dukla vede. Martinu Michajlovovi v brance Sokolova se zřejmě nezdál kontakt v jeho brankovišti, ale i zde rozhodčí neusoudili, že nešlo o nic proti pravidlům. FILIP DUNDÁČEK se po Miškářově pasu opřel na vrcholu levého kruhu do puku a trefil se naprosto přesně pod víko. Po Valovi se trefuje další bek z havlíčkobrodské líhně. Asistence: Patrik Miškář, Tomáš Chlubna.
    34:30 David VALA - 2:2
     
    34:30
    Dukla právě vstřelila branku!
    Vedení Sokolova trvalo sotva minutu a půl. Po velkém provozu v prostoru před Michajlovem se k puku dostal DAVID VALA a zblízka ho doslova dostrkal za brankovou čáru. Dává tak svůj první gól v Chance lize od 26. února 2022, kdy se trefil ještě v dresu Prostějova při přestřelce proti Vsetínu 6:8. Asistence: Radek Pořízek, Tomáš Křehlík.
    32:54 Jakub HAJNÝ - 1:2
     
    32:54
    Baník právě vstřelil branku!
    V rohu za brankou Michajlova došlo k zákroku, který rozhodčí neposoudili jako nedovolený. Sokolovští rychle vyvezli kotouč, čímž založili protiútok díky Balážovi. Tomáš Rohan při něm nahrál JAKUBU HAJNÉMU, jenž si sjel na pravý kruhu do střelecké pozice a trefil se mezi betony Berana. Asistence: Tomáš Rohan, Ondřej Baláž.
    13:58 Josef SKOŘEPA - 1:1
     
    13:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    Podobných branek dal JOSEF SKOŘEPA ve své bohaté kariéře kvanta a stejně tomu je i nyní, když jihlavský kapitán dorážel střelu Chvátala. JIhlavská legenda se letos trošku trápí, takže je jasné, komu bude gól věnovat – své malé dceři. Asistence: Marek Chvátal, Jonáš Jungwirth.
    00:29 Stanislav VRHEL - 0:1
     
    00:29
    Baník právě vstřelil branku!
    Po devětadvaceti sekundách se mění skóre. STANISLAV VRHEL byl mezi kruhy trestuhodně zcela neobsazený, takže po dobré přihrávce Kverky byl tváří v tvář sám Beranovi, kterému nedal šanci. Asistence: Jaromír Kverka, Jan Novák.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 14. Skořepa (Chvátal, Jungwirth), 35. Vala (Pořízek, Křehlík), 36. Dundáček (Miškář, Chlubna), 44. Harkabus (Jungwirth, Skořepa) – 1. Vrhel (Kverka, J. Novák), 33. Hajný (T. Rohan, Baláž), 55. Kverka (Pohl)


    HC Dukla Jihlava: Beran (Chaloupek) – Bilčík, Chvátal, D. Kolář, Dundáček, Mareš, Vala, F. Kočí – Chlubna, Miškář, V. Brož – Harkabus (A), Skořepa (C), Jungwirth – Křehlík, Handl, Pořízek – Cachnín, Juda, Tecl.
    Trenér: Viktor Ujčík

    HC Baník Sokolov: Michajlov (Horák) – J. Novák, Mikyska, Pohl, M. Rohan, Weinhold, Baláž, Klejna – Vracovský, Kverka (A), Vrhel – Berka, Zadražil, Csamangó – Hajný, T. Rohan (C), Osmík – Kysela, Šmajda.
    Trenér: Martin Štrba

    Rozhodčí: Zubzanda, Kosnar – Jindra, Štofa

    Diváci: 340
    bahis siteleri