Detroit – New Jersey 1:5 (kon.) | Minnesota – Tampa 5:1 (kon.) | Anaheim – Dallas 2:0 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
1:5 (0:0, 0:2, 1:3)
New Jersey Devils
Čtvrtek 05.01.2023, 01:00 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:00 Lucas RAYMOND - 1:5
     
    58:00
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tak nulu Vítek Vaněček nevychytá. Detroit se při rychlém návratu do útočného pásma dokázali dostat dokonce za většinu obrany Devils a vzniklo takové polopřečíslení. Z hodně ostrého úhlu křižně přenesl hru Larkin na pravou stranu a LUCAS RAYMOND využil toho, že se Vaněček nestihl přesunout brankovištěm. Asistence: Dylan Larkin, Moritz Seider.
    53:59 Jack HUGHES - 0:5
     
    53:59
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Naopak přichází pátý gól v síti brankáře Hussa. JACK HUGHES zůstal osamocen před brankovištěm, dostal přihrávku a po několika zamíchaních s kotoučem se mu povedlo z ostrého a prakticky nulového úhlu poslat zakončení do brankoviště. Kotouč se od hole bránícího protihráče odrazil do vzduchu a Husso si ho smolně srazil loktem do své klece. Asistence: Erik Haula, Tomáš Tatar.
    46:40 Alexander HOLTZ - 0:4
     
    46:40
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Sotva se ale Jake Walman vrátil na led, přichází další rána do rakvě domácího týmu! Už na 4:0 zvýšil střelou z hranice mezikruží ALEXANDER HOLTZ, který poslal kotouč pod horní tyč Hussovy klece. Asistence: Miles Wood, Damon Severson.
    41:51 Michael MCLEOD - 0:3
     
    41:51
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Další přerušení přichází po vstřelené brance Devils, kteří zvyšují na 3:0! Husso sice vychytal přečíslení dvou proti jednomu a vytěsnil zakončení Wooda mimo brankoviště, ale Holtz se dostal hned ke kotouči, přihrál mezi kruhy na MICHAELA MCLEODA, který využil prázdné branky soupeře, jelikož Husso byl po předchozím zákroku vedle brankoviště. Asistence: Alexander Holtz, Miles Wood.
    36:20 Nico HISCHIER - 0:2
     
    36:20
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Devils využívají i druhou přesilovku v utkání! Dougie Hamilton pálil opět od modré čáry, tentokrát před brankovištěm ovšem puk protečoval NICO HISCHIER, po jehož zásahu puk zapadl do branky za záda brankáře Hussa. Asistence: Dougie Hamilton, Jesper Bratt.
    29:17 Dougie HAMILTON - 0:1
     
    29:17
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    A je tu úvodní gól zápasu! Devils vyhráli v útočném pásmu buly, puku se ujal DOUGIE HAMILTON, který si najel na střed útočné modré a vyslal dělový projektil, který propadl brankáři Hussovi za záda. Asistence: Jack Hughes, Nico Hischier.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 58. Raymond (Larkin, Seider) – 30. Hamilton (J. Hughes, Hischier), 37. Hischier (Hamilton, Bratt), 42. M. McLeod (Holtz, Wood), 47. Holtz (Wood, Severson), 54. J. Hughes (Haula, Tatar)


    Detroit Red Wings: Husso (Hellberg) – Seider, Walman, Hronek, Chiarot, Oesterle, Määttä – Perron (A), Larkin (C), Rasmussen – Raymond, Copp (A), Berggren – Kubalík, Veleno, E. Söderblom – Sundqvist, P. Suter, Fabbri.
    Trenér: Derek Lalonde

    New Jersey Devils: Vaněček (Blackwood) – Hamilton, Siegenthaler, Severson, B. Smith, Bahl, Graves – Bratt, Hischier (C), Tatar – Mercer, J. Hughes (A), Haula – Zetterlund, J. Boqvist, Šarangovič – Holtz, M. McLeod, Wood.
    Trenér: Lindy Ruff

    Rozhodčí: Dunning, O'Rourke – Tobias, Deschamps

    Diváci: 19515
    ocianews.com