Zlín – Mountfield HK 2:3 (po pr.) | Sparta – Liberec 5:3 (kon.) | K. Vary – Jihlava 3:4 (kon.)
HC Litvínov – Kometa Brno 0:5 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 1:0 (kon.) | Vítkovice – Třinec 4:5 (kon.)
Olomouc – Pardubice 0:6 (kon.)
po prodl.
Berani Zlín
2:3 (0:0, 2:2, 0:0 - 0:1)
Mountfield HK
Sobota 07.01.2023, 12:00 • PSG aréna - Zlín • DHL Extraliga juniorů • 38. kolo
Partner:
     
    62:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JIŘÍ KLÍMA. Asistence: Lukáš Král a Jan Boukal.
     
    39:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    Rychlá přesilovková odpověď! Hradec se usadil v pásmu, přišla střela a do tré sáhl na brankovišti výborně stojící MATĚJ GIESL. Kotouč propadl Synkovi mezi betony a doklouzal až do brány. Máme opět srovnáno – 2:2. Asistence: Michal Beneš a Jan Boukal.
     
    38:55
    Zlín právě vstřelil branku!
    Fantastický start oslabení! Čechmánek zahrál buly dopředu, LUKÁŠ CHLUDIL zachytil puk před soupeřem a okamžitě šel dopředu levým křídlem, napřáhl se a vypálil. Chvilku se zdálo, že Kasal má puk, ten však nakonec propadl do sítě. Asistence: Jakub Čechmánek.
     
    31:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    Rychlá odpověď! Šimon Táborský využil clony, která se objevila před Synkem a od modré čáry vypálil. Zlínský gólman kotouč vyrazil, nicméně MATĚJ LEDEN se nenechal jen tak odtavit a doplácal kotouč až do sítě – 1:1. Asistence: Šimon Táborský a Petr Moravec.
     
    29:36
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je tad první gól! Ševci využili více prostoru na ledě, Šišák zavezl do pásma, přiklepl na STANISLAVA SADOVIKOVA, ten si na pravém křídle srovnal puk a vypálil nahoru. Kotouč ještě cinknul o tyčku a zapadl do brány, tohle nešlo trefit lépe – 1:0! Asistence: Marek Šišák a Adam Burian.
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 30. Sadovikov (Šišák, Burian), 39. Chludil (Čechmánek) – 32. Leden (Táborský, Moravec), 40. Giesl (Beneš, Boukal), 63. Klíma (Král, Boukal)


    Berani Zlín: Synek (Málek) – Šišák, Burian, Nábělek, Velikovský, Hamrla, Špaňhel, Zavřel, Stuchlík – Kaláč, Tomek, Babulík, Vaculík, Marek, Maúšů, Chludil, Laciga, Sadovikov, Čechmánek, Ramert
    Trenér: Luboš Jenáček

    Mountfield HK: Kasal (Mrázek) – Boukal, Táborský, Žaba, Hrbek, Havlíček, Paič, Hušek – Giesl, Vencl , Matěj Beneš, Novotný, Klíma, Leden, Idžan, Moravec, Král, Pavlík, Michal Beneš

    Rozhodčí: Maťašovský, Vrba – Smetková, Viskot
    thejrc.org