Slavia – Šumperk 7:2 (kon.) | Prostějov – Sokolov 2:1 (kon.) | Litoměřice – Vsetín 3:0 (kon.)
Přerov – Zlín 3:4 (po pr.) | Kolín – Poruba 2011 4:3 (po pr.) | Frýdek-M. – Pardubice B 2:4 (kon.)
Třebíč – Jihlava 3:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
2:6 (1:2, 1:2, 0:2)
HC Škoda Plzeň
Sobota 07.01.2023, 11:15 • Zimní stadion Eden, Praha • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 10. kolo
Partner:
     
    58:05
    Plzeň právě vstřelila branku! Škoda definitivně stvrzuje vítězství! Černý našel svou přihrávkou PETRA MAKOVCE, který prostřelil Baštu nad beton a dává svůj druhý gól v zápase. Asistence: Martin Černý.
     
    42:27
    Plzeň právě vstřelila branku! Využitá přesilovka na straně Plzně! Kombinace v útočném pásmu skončila na holi Makovce, který perfektně viděl před bránou stojícího JIŘÍHO MATĚJKU, který z první prostřelil Baštu. Asistence: Petr Makovec a Tomáš Pittr.
     
    39:41
    Slavia právě vstřelila branku! Sešívaní nakonec přesilovku využívají a snižují! Za modrou čáru si sjel TOMÁŠ POLETÍN, který po nahrávce Matějovského tvrdou ranou mířil přesně. Brankář Mařík byl bez šance. Asistence: Artur Matějovský a Maxmilian Curran.
     
    32:25
    Plzeň právě vstřelila branku! Plzeň krátce po svém gólu přidává další. U mantinelu se k puku dostal Beran, který ho poté zpoza branky poslal do mezikruží na PETRA MAKOVCE, který se trefil nad Baštovo rameno. Asistence: Matyáš Beran a Vojtěch Tolar.
     
    31:45
    Plzeň právě vstřelila branku! Plzeň zvyšuje svůj náskok! Hofrajtr si na levé straně všiml volného MATYÁŠE ÚBLA, jenž tvrdou střelou propálil Baštu. Asistence: Aleš Hofrajtr.
     
    17:14
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté se nakonec v početní výhodě prosazují!Byl to jejich kapitán DANNY CHLUDIL, který si šikovně najel pro nahrávku zpoza branky a uklidil puk do sítě. Asistence: Denis Hlavička a Matouš Jan Kucharčík.
     
    03:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Uběhlo jen 35 vteřin a Západočeši odskakují sešívaným do dvoubrankového náskoku. Hosté se tentokrát prosadili střelou z dálky, kterou od levého mantinelu vyslal TOMÁŠ SKALA. Bašta puk přes clonu hráčů neviděl. Asistence: Jiří Matějka.
     
    03:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka využívá přesilovou hru a otevírá skóre zápasu! Z dorážky před brankou se prosadil nikým nehlídaný ANTONÍN KLATOVSKÝ, brankář Bašta neměl proti jeho prudké střele šanci. Asistence: Matyáš Beran a Matyáš Úbl.

    Mateo

    Branky a nahrávky: 18. Chludil (Hlavička, Kucharčík), 40. Poletín (Matějovský, Curran) – 4. Klatovský (Beran, Úbl), 4. Skala (Matějka), 32. Úbl (Hofrajtr), 33. Makovec (Beran, Tolar), 43. Matějka (Makovec, Pittr), 59. Makovec (Černý)


    HC Slavia Praha: Bašta (F. Poletín) – Hubinka, Lorenz, Labuzík, Kubánek (A), Ciolek, Marek – Hlavička, Němeček, Tittl, T. Poletín (A), Matějovský, Chludil (C), Filip, Kucharčík, Curran, Grebeníček
    Trenér: Ladislav Slížek

    HC Škoda Plzeň: Mařík (Pavlis) – Kocek, Tolar, Prošek, Holubec, Černý, Skala (A), Kamas – Pittr (C), Makovec (A), Matějka, Pavlák, Úbl, Klatovský, Fábera, Beran, Hofrajtr, Slačík
    Trenér: Jiří Hanzlík

    Rozhodčí: Žižka – M. Janíček, J. Janíček
    bahis siteleri