Litvínov – Mladá Boleslav 4:3 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 1:3 (kon.) | Liberec – Motor ČB 2:3 (po pr.)
Mountfield HK – Olomouc 5:4 (po pr.) | Sparta – Kladno 4:0 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 1:4 (kon.)
Třinec – Plzeň 6:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
1:4 (0:1, 0:2, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 08.01.2023, 17:00 • Winning Group Arena • Tipsport extraliga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:05 Tomáš ZOHORNA - 1:4
     
    59:05
    Dynamo právě vstřelilo branku! Je rozhodnuto! Puku se zmocnil TOMÁŠ ZOHORNA a po pravém křídle se dostal do útočného pásma, kde bekhendem poslal puk do odkryté branky Brna. Asistence: Peter Čerešňák.
    46:45 Jakub FLEK - 1:3
     
    46:45
    Kometa právě vstřelila branku! Brno střílí branku naděje! Kotouč si na pravém křídle převzal JAKUB FLEK, najel si až před Willa a bekhendem zasunul puk mezi betony pardubického brankáře. Asistence: Kristián Pospíšil, Radek Kučeřík.
    24:42 Jan KOLÁŘ - 0:3
     
    24:42
    Dynamo právě vstřelilo branku! Pardubice odskakují do tříbrankového trháku! Kombinaci hostů v útočném pásmu zakončil přesnou střelou pod horní tyč JAN KOLÁŘ. Asistence: Ondřej Rohlík, Daniel Herčík.
    20:43 Robert KOUSAL - 0:2
     
    20:43
    Dynamo právě vstřelilo branku! Pardubicím se povedl vstup do druhé třetiny, když se vypořádaly s napadáním Brněnských v obranném pásmu. Na levém křídle se po přihrávce Radila uvolnil ROBERT KOUSAL a střelou na vzdálenější tyč s pomocí brankové konstrukce překonal Čiliaka. Asistence: Lukáš Radil, Tomáš Zohorna.
    07:40 Lukáš SEDLÁK - 0:1
     
    07:40
    Dynamo právě vstřelilo branku! Pardubice otevírají skóre utkání! Do přečíslení dva na jednoho postupoval Cienciala, který nakonec i vystřelil, Čiliak pouze puk vyrazil, ale ze druhé vlny byl u puku jako první LUKÁŠ SEDLÁK a kličkou do bekhendu překonal brněnského brankáře. Asistence: David Cienciala, Jan Kolář.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 47. Flek (Pospíšil, Kučeřík) – 8. L. Sedlák (Cienciala, J. Kolář), 21. R. Kousal (Radil, Zohorna), 25. J. Kolář (Rohlík, Herčík), 60. Zohorna (Čerešňák)


    HC Kometa Brno: Čiliak (40. Furch) – Ščotka, Kundrátek (A), Kučeřík, Holland, Ďaloga, Hrbas, Gulaši (A) – Raška I, Zbořil, Flek – Dufek, Holík, Pospíšil – Süss, Strömberg, Koblížek – Zaťovič (C), Kollár, Kratochvíl.
    Trenér: Martinec

    HC Dynamo Pardubice: Will (Matěcha) – Čerešňák, D. Musil, J. Kolář (A), T. Dvořák, Hrádek, Vála, Bučko – Radil, Zohorna (A), R. Kousal – Hyka, L. Sedlák, Cienciala – Vondráček, Poulíček (C), A. Musil – Rohlík, Paulovič, Herčík.
    Trenér: Král

    Rozhodčí: Šír, Stano – Rampír, Synek

    Diváci: 6467
    thejrc.org