Columbus – Carolina 4:3 (3:2 po s.n.) | Toronto – Detroit 4:1 (kon.) | Buffalo – Minnesota 6:5 (po pr.)
Ottawa – Seattle 4:8 (kon.) | Montreal – St. Louis 5:4 (kon.) | Vegas – Los Angeles 1:5 (kon.)
Edmonton – Colorado 2:3 (po pr.) | San Jose – Boston 2:4 (kon.) | Winnipeg – Vancouver 7:4 (kon.)
Dallas – Florida 5:1 (kon.) | Washington – Columbus 1:0 (kon.)
po prodl.
Edmonton Oilers
2:3 (1:0, 1:0, 0:2 - 0:1)
Colorado Avalanche
Neděle 08.01.2023, 04:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:09 Cale MAKAR - 2:3
     
    62:09
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nakonec to na sebe vzal hostující CALE MAKAR, který se rozjel už ve svém pásmu, nabral rychlost a po najetí ke kruhům v útočné třetině přesně zamířenou střelou propálil Skinnera! Bez asistence.
    48:19 Brad HUNT - 2:2
     
    48:19
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Při hře ve čtyřech na obou stranách měl BRAD HUNT spoustu prostoru, když se dostal k puku u modré čáry. Sjel si blíž ke kruhům a vyslal prudkou střelu, kterou Skinnera překonal. Pro Hunta je to první gól v této sezoně. Asistence: Evan Rodrigues, Samuel Girard.
    43:06 Nathan MACKINNON - 2:1
     
    43:06
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak to byla nádherná solo akce NATHANA MACKINNONA! Útočník Colorada se dostal k puku na vlastní modré čáře, nabral rychlost, prošel přes dva protihráče až před brankoviště Edmontonu a překonal Skinnera střelou pod horní tyč. Asistence: Cale Makar, Evan Rodrigues.
    35:03 Zach HYMAN - 2:0
     
    35:03
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Nakonec se ovšem domácím povedlo v samém závěru využít přesilovou hru! Barrie sice zpoza pravého kruhu přestřelil, ale puk se odrazil zpět před brankoviště, odkud se povedlo ZACHU HYMANOVI propasírovat puk za záda brankáře Georgijeva. Asistence: Tyson Barrie, Leon Draisaitl.
    15:37 Zach HYMAN - 1:0
     
    15:37
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru! Pohyb kotouče byl tak rychlý, že s tím měl problémy i Draisaitl, ale nakonec to byl on, kdo stál na počátku finální gólové kombinace. Křižným pasem našel v levém kruhu McDavida, který se přiblížil k brankovišti a nacentroval před branku na ZACHA HYMANA, jenž protečoval puk za záda Georgijeva. Asistence: Connor McDavid, Leon Draisaitl.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 16. Hyman (McDavid, Draisaitl), 36. Hyman (Barrie, Draisaitl) – 44. MacKinnon (Makar, Rodrigues), 49. B. Hunt (Rodrigues, Girard), 63. Makar


    Edmonton Oilers: S. Skinner (Campbell) – Ceci, Nurse, Barrie, Kulak, Broberg, Bouchard, Niemeläinen – Yamamoto, McDavid (C), Kostin – Draisaitl (A), Nugent-Hopkins (A), Hyman – Puljujärvi, R. McLeod, Janmark – Ryan, Holloway.
    Trenér: Jay Woodcroft

    Colorado Avalanche: Georgijev (J. Johansson) – Makar (A), D. Toews, E. Johnson, Girard, B. Hunt, MacDonald – MacKinnon (A), Lehkonen, Rantanen (A) – Rodrigues, Compher, Newhook – L. O'Connor, Meyers, Cogliano – Kaut, Helm, MacDermid.
    Trenér: Jared Bednar

    Rozhodčí: Skilliter, Rank – Cherrey, Toomey

    Diváci: 18347
    bahis siteleri