Česko – Švýcarsko cz 3:2 (kon.) | Slovensko – Japonsko 6:3 (kon.) | USA – Švédsko 6:3 (kon.)
Kanada – Finsko 8:0 (kon.)
konec
USA
6:3 (1:1, 2:1, 3:1)
Švédsko
Neděle 08.01.2023, 16:10 • Östersund Arena • Mistrovství světa žen do 18 let • Skupina A
Partner:
    59:04 Finley MCCARTHYOVÁ - 6:3
     
    59:04
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Výhru Švédska zpečetila gólem do prázdné klece FINLEY MCCARTHYOVÁ, která si najela do útočného pásma a přesně zamířila. 6:3.
    51:54 Linnea Natt Och Dagová - 5:3
     
    51:54
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Ale ještě rozhodnuto není! Švédky to nyní sehrály parádně a na konci celé akce byla LINNEA NATT OCH DAGOVÁ. 5:3. Asistence: Hilda Svenssonová a Mira Hallinová.
    50:33 Margaret SCCANNELLOVÁ - 5:2
     
    50:33
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Už je to o tři branky, Američanky si připisují využitou přesilovku! MARGARET SCCANNELLOVÁ propasírovala kotouč mezi ruku a tělo gólmanky Henrikssonové, která si vybrala slabší chvíli. 5:2. Asistence: Elly Klepingerová a Megan Healyová.
    45:11 Lucia DIGIROLAMOVÁ - 4:2
     
    45:11
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američanky se radují ze čtvrtého gólu a vypadá to, že utkání zvládnou. Úplně volná vyplavala na pravém křídle LUCIA DIGIROLAMOVÁ, která zavěsila hrací předmět pod horní tyč. 4:2. Asistence: Lindzi Avarová a Alexandra Lalondeová.
    36:31 Peyton COMPTONOVÁ - 3:2
     
    36:31
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    PEYTON COMPTONOVÁ vrátila Spojeným státům americkým vedení! Z ničeho nic se dostala před švédskou klec a propasírovala puk mezi betony. 3:2. Asistence: Alexandra Lalondeová.
    34:47 Mira HALLINOVÁ - 2:2
     
    34:47
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Hokejistky Tre Kronor se opět dočkaly srovnání! Jungakerová obkroužila klec a poslala pak puk na brankoviště. Ten se u zadní tyče odrazil před MIRU HALLINOVOU, která měla poměrně snadnou práci. 2:2. Asistence: Mira Jungakerová.
    28:03 Samantha TABEROVÁ - 2:1
     
    28:03
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Hokejistky USA se znovu dostávají do vedení, když využívají přesilovou hru. Na středu útočného pásma se uvolnila SAMANTHA TABEROVÁ, která přesně zamířila do vzdálenějšího horního růžku. 2:1. Asistence: Josie St. Martinová a Megan Healyová.
    15:39 Emma REHNOVÁ - 1:1
     
    15:39
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédky se radují z vyrovnání ve vlastním oslabení. Perfektní přihrávku do úniku dostala EMMA REHNOVÁ, který pak zvedla hrací předmět nad lapačku Bergmannové. 1:1. Asistence: Emilia Bergeby Hallbecková.
    06:29 Ava LINDSAYOVÁ - 1:0
     
    06:29
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američanky využívají svou první početní výhodu. Vytvořily si obrovský tlak na brankovišti, až se k dorážce dostala AVA LINDSAYOVÁ, jejíž skákavá střela zamířila za beton brankářky. 1:0. Asistence: Margaret Sccannellová a Cassandra Hallová.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 7. Lindsayová (Sccannellová, Hallová), 29. Taberová (Martinová, Healyová), 37. Comptonová (Lalondeová), 46. Digirolamová (Avarová, Lalondeová), 51. Sccannellová (Klepingerová, Healyová), 60. McCarthyová – 16. Rehnová (Bergeby Hallbecková), 35. Hallinová (Jungakerová), 52. Dagová (Svenssonová, Hallinová)


    USA: Bergmannová (Hempová) – Jordanová, Klepingerová, Kimová, Mummová, Healyová, Hauseová, Dwyerová – McCarthyová, Digirolamová, Sccannellová – Taberová, Dunneová, Hallová – Lindsayová, St. Martinová, Fanaleová – Lalondeová, Avarová, Comptonová – Distadová
    Trenér: Katie Lachapelleová

    Švédsko: Henrikssonová (Franková) – Jungakerová, Aleniusová, Lindebergová, Godingová, Raunioová, Natt Och Dagová, Sohrnerová – Hallinová, Svenssonová, Leijonhielmová – Lundqvistová, Gustafssonová, Lindellová – Markströmová, Anderssonová, Utbultová – Hellmanová, Bergeby Hallbecková, Rehnová
    Trenér: Andreas Karlsson

    Rozhodčí: Berezowskiová (CAN), Janshenová (USA) – Hájková (CZE), Krautová (USA)
    bahis siteleri