Olomouc – Kometa Brno 1:4 (kon.)
konec
HC Olomouc
1:4 (0:0, 0:1, 1:3)
HC Kometa Brno
Středa 11.01.2023, 18:00 • Zimní stadion Olomouc • Tipsport extraliga • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:52 Andrej KOLLÁR - 1:4
     
    58:52
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté pojišťují tříbodový zisk! Ve vlastním pásmu získal puk ANDREJ KOLLÁR, který trefil přes celé hřiště odkrytou bránu. Bez asistence.
    55:02 Martin ZAŤOVIČ - 1:3
     
    55:02
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté opět odskakují na rozdíl dvou branek! Po pasu Adama Zbořila pálil Tomáš Kundrátek, jehož zakončení ještě před bránou tečoval MARTIN ZAŤOVIČ. Kotouč následně propadl Konrádovi mezi betony. Asistence: Tomáš Kundrátek a Adam Zbořil.
    49:21 Karel Plášek ml. - 1:2
     
    49:21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí snižují na rozdíl jedné branky! Do situace jeden na jednoho se dostal rozjetý KAREL PLÁŠEK, který se ohlédl za sebe, a když viděl, že za ním není žádný ze spoluhráčů, tak zpoza Kundrátka vypálil přesně do pravé šibenice. Asistence: Tomáš Dujsík.
    45:10 Petr HOLÍK - 0:2
     
    45:10
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté přidává druhou branku! Domácí pochybili na útočné modré čáře, a tak se do přečíslení dva na jednoho hnali hosté. Akci řídil PETR HOLÍK, který také sám přesně zakončil ke vzdálenější tyči. Bez asistence.
    33:38 Jakub FLEK - 0:1
     
    33:38
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru! Eduard Šalé posunul nalevo puk Radku Kučeříkovi, který jej po otočce předal před bránu, kde jej šikovně k bližší tyči tečoval JAKUB FLEK. Asistence: Radek Kučeřík a Eduard Šalé.
    Marken.cz

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 50. Plášek ml. (Dujsík) – 34. Flek (Kučeřík, Šalé), 46. Holík, 56. Zaťovič (Kundrátek, Zbořil), 59. Kollár


    HC Olomouc: Konrád (Lukáš) – Ondrušek (C), Dujsík, Mareš, T. Černý, Řezníček, Švrček, Rutar – Orsava (A), Knotek (A), Bambula – P. Musil, Kunc, Plášek ml. – Navrátil, Nahodil, Kusko – Olesz, Anděl, Klimek.
    Trenér: Jan Tomajko

    HC Kometa Brno: Furch (Kavan) – Kučeřík, Kundrátek (A), Ščotka, Holland, Hrbas, Gulaši (A), Němec – Pospíšil, Holík, Horký – Zaťovič (C), Kollár, Flek – Raška I, Zbořil, Šalé – Koblížek, Strömberg, Süss.
    Trenér: Patrik Martinec

    Rozhodčí: Hribik, Pražák – Gebauer, Kis

    Diváci: 5 142
    thejrc.org