Litoměřice – Sokolov 4:6 (kon.) | Třebíč – Vsetín 2:1 (kon.) | Přerov – Jihlava 4:3 (kon.)
Slavia – Prostějov 5:0 (kon.) | Kolín – Šumperk 3:2 (kon.) | Frýdek-M. – Poruba 2011 4:0 (kon.)
Pardubice B – Zlín 5:2 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
4:3 (1:1, 2:2, 1:0)
HC Dukla Jihlava
Středa 11.01.2023, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:11 Rok MACUH - 4:3
     
    43:11
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hned na úvod oslabení sice Havránek vyvezl kotouč ven, Zubři se ale vrátili do pásma, usadili se a poprvé jdou v zápase do vedení! Puk se dostal před branku, kde Pechancovu ránu nejprve Maláč vyrazil, na dorážku ROKA MACUHA do odkryté části branky už ale nedosáhl! Asistence: Antonín Pechanec, David Březina.
    34:25 David BŘEZINA - 3:3
     
    34:25
    Přerov právě vstřelil branku!
    Statická obrana Jihlavy oslabení neustála a také Zubři využívají svoji přesilovou hru! Dlouho si puk pouze předávali, nakonec se ale odvážili střílet a po zásluze sklízí ovoce! Chroboček rozdával puky v pozici posledního hráče a jeden takový předal na pravý kruh také DAVIDU BŘEZINOVI, jenž se příklepem bez přípravy zapisuje mezi střelce utkání a vyrovnává stav utkání! Asistence: David Chroboček, Jakub Svoboda.
    30:58 Jan FENCL - 2:3
     
    30:58
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři dokázali uspět na vhazování po icingu a dostávají se na rozdíl jedné branky! Macuh zazářil ve své oblíbené disciplíně, buly, Goiš dostal puk na brankoviště a zde se činil JAN FENCL, který se dnes stává druhým hráčem v modrožlutém dresu, který oslavil první trefu v přerovském áčku! Asistence: Jiří Goiš, Rok Macuh.
    28:03 Miroslav JUDA - 1:3
     
    28:03
    Dukla právě vstřelila branku!
    A to se jí velice rychle daří s gólovou třešničkou! Po pravém křídle kotouč na dostřel Postavy bleskově dovezl Brož, nabruslil si za branku a využil zamrzlé přerovské obrany, která nedokázala uhlídat Cachnína s MIROSLAVEM JUDOU. Druhý jmenovaný dostal gól naservírovaný na zlatém podnose, když jednoduše doklepával do zcela odkryté branky. Asistence: Richard Cachnín, Vítězslav Brož.
    24:51 Tomáš HARKABUS - 1:2
     
    24:51
    Dukla právě vstřelila branku!
    Ve druhém dějství jsme toho zatím mnoho neviděli, nyní tu ale máme opětovné vedení Jihlavy a opět u toho stojí TOMÁŠ HARKABUS! Ten zkusil vystřelit zápěstím z pravého kruhu přes couvajícího obránce Přerova a trefil se přesně k tyči! Asistence: Filip Dundáček, Filip Haman.
    16:07 Zdeněk OKÁL - 1:1
     
    16:07
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři dnes měli vícero gólových příležitostí, nakonec se však dostávají ke srovnání z méně nápadné akce! Krisl sebral puk u mantinelu a poslal jej před branku, kde viděl volného ZDEŇKA OKÁLA. Ten do trajektorie kotouče nastrčil svoji hůl a překonal Maláče, čímž se konečně dočkal a po návratu z marodky mohl oslavit svoji první trefu za přerovské Zubry! Asistence: Jiří Krisl, Jan Dluhoš.
    05:17 Tomáš HARKABUS - 0:1
     
    05:17
    Dukla právě vstřelila branku!
    Po pěti minutách hry tu máme úvodní branku večera, o kterou se postarali svěřenci Viktora Ujčíka! Přerovská defenziva nechala poměrně dost prostoru na puku Chvátalovi, který zpoza branky našel na kruhu uvolněného TOMÁŠE HARKABUSE a ten bleskově prostřelil Postavu! Asistecne: Marek Chvátal, Josef Skořepa.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 17. Okál (Krisl, Dluhoš), 31. Fencl (Goiš, Macuh), 35. Březina (Chroboček, Jak. Svoboda), 44. Macuh (Pechanec, Březina) – 6. Harkabus (Chvátal, Skořepa), 25. Harkabus (Dundáček, Haman), 29. Juda (Cachnín, V. Brož)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Žurek) – Hrdinka, Chroboček, R. Černý, Gréč, Krisl (C), Dluhoš, Ševčík – Březina, Pechanec, Jak. Svoboda – Doležal (A), F. Dvořák, Okál – Indrák, Kratochvil, Jan Svoboda – Goiš, Macuh, Fencl.
    Trenér: Robert Svoboda

    HC Dukla Jihlava: Maláč (Beran) – Bilčík, Chvátal, Vala, F. Kočí, Dundáček, Haman – Harkabus (A), Skořepa (C), Pořízek – Křehlík, Menšík, T. Havránek – Cachnín, Juda, V. Brož – Tecl.
    Trenér: Viktor Ujčík

    Rozhodčí: Cabák, Rapák – Blažek, Veselý
    thejrc.org