Tampa – Columbus 6:3 (kon.) | NY Rangers – Minnesota 4:3 (2:1 po s.n.) | Carolina – New Jersey 3:5 (kon.)
Buffalo – Seattle 3:4 (kon.) | Pittsburgh – Vancouver 5:4 (kon.) | Detroit – Winnipeg 7:5 (kon.)
NY Islanders – Dallas 1:2 (0:1 po s.n.) | St. Louis – Calgary 4:3 (po pr.) | Arizona – San Jose 2:4 (kon.)
Colorado – Florida 4:5 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
3:5 (1:1, 2:2, 0:2)
New Jersey Devils
Středa 11.01.2023, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:04 Nico HISCHIER - 3:5
     
    59:04
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto. NICO HISCHIER sice z důvodu faulu Jordana Staala netrefil prázdnou domácí bránu, ale nemusel smutnit, protože rozhodčí po krátké poradě s kolegy nařídil technický gól. Asistence: Tomáš Tatar a Erik Haula.
    48:53 Dawson MERCER - 3:4
     
    48:53
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Ano, tohle se povedlo! Boqvist nastartoval DAWSONA MERCERA. Kanadský forvard udržel vysokou rychlost, drze se natlačil před Chatfielda a bekhendem si podél levého betonu Kočetkova přehodil puk na forhend, střela do prázdné brány již byla sladkou třešničkou na dortu. Asistence: Jesper Boqvist a Michael McLeod.
    39:26 Jesper BOQVIST - 3:3
     
    39:26
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Ďáblové přidávají druhý gól v rozmezí osmnácti vteřin a posouvají stav do vyrovnané podoby! Mercer pro změnu v roli asistenta našel na levé straně JESPERA BOQVISTA a i tento Švéd se zvládl natlačit před bránu, gólmana prostřelil ránou z bekhendu k pravé tyčce. Asistence: Dawson Mercer a Michael McLeod.
    39:08 Dawson MERCER - 3:2
     
    39:08
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat! Dlouhou přihrávku Seversona zpracoval DAWSON MERCER až za bránou soupeře, ovšem natlačil se před Kočetkova a bekhendem mu propasíroval kotouč mezi betony. Asistence: Damon Severson a Ryan Graves.
    37:34 Sebastian AHO - 3:1
     
    37:34
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hurikáni střílí druhý gól v oslabení! Pesce vysunul do útoku SEBASTIANA AHA. V situaci dvou proti dvěma si vyměnil puk s krajanem Teräväinenem, načež forhendem uklízel do prázdné brány. Asistence: Teuvo Teräväinen a Brett Pesce.
    28:50 Max PACIORETTY - 2:1
     
    28:50
    Carolina právě vstřelila branku!
    Brind'Amourova družina se z pokračujícího tlaku dočkala zasloužené branky! MAX PACIORETTY vystřelil ze zápěstí nepřesně, avšak situaci nezabalil a puk dojel, aby posléze nahodil bekhendem před bránu a byl to Šarangovič kdo srazil kus černé gumy za záda bezmocného Vaněčka. Asistence: Sebastian Aho a Brady Skjei.
    17:06 Jonas SIEGENTHALER - 1:1
     
    17:06
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Všechno je jinak, je to gól! Pracovníci ve videomístnosti v Torontu našli záběr, kdy skórující JONAS SIEGENTHALER vystřelil z ostrého úhlu a brankář Kočetkov si pravým betonem srazil touš celým objemem za brankovou čáru. Je vyrovnáno! Asistence: Dougie Hamilton a Nico Hischier.
    13:03 Jesperi KOTKANIEMI - 1:0
     
    13:03
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak dlouho si Ďáblové koledovali, až gól v oslabení skutečně inkasovali! Obrovskou šikovnost ukázal při vhazování Martin Nečas, jenž se s obrovskou lehkostí dostal za svého soupeře a nahrávkou pod sebe vybídl k zakončení JESPERI KOTKANIEMIHO, za jehož střelou z první se překvapený Vaněček jenom ohlédl. Asistence: Martin Nečas.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 14. Kotkaniemi (Nečas), 29. Pacioretty (S. Aho II, Skjei), 38. S. Aho II (Teräväinen, Pesce) – 18. Siegenthaler (Hamilton, Hischier), 40. Mercer (Severson, Graves), 40. J. Boqvist (Mercer, M. McLeod), 49. Mercer (J. Boqvist, M. McLeod), 60. Hischier (Tatar, Haula)


    Carolina Hurricanes: Kočetkov (Raanta) – Burns, Slavin (A), Pesce, Skjei, Coghlan, Chatfield – Jarvis, S. Aho II (A), Pacioretty – Nečas, Stastny, A. Svečnikov – Fast, J. Staal (C), Martinook – Noesen, Kotkaniemi, Teräväinen.
    Trenér: Rod Brind'Amour

    New Jersey Devils: Vaněček (Blackwood) – Hamilton, Siegenthaler, Severson, Graves, B. Smith, Ochoťuk – Bratt, Hischier (C), Tatar – Mercer, J. Hughes (A), Šarangovič – J. Boqvist, Haula, Palát (A) – Wood, M. McLeod, Zetterlund.
    Trenér: Lindy Ruff

    Rozhodčí: G. Hebert, J. Hebert – Shewchyk, Barton

    Diváci: 18 092
    thejrc.org