Tampa – Columbus 6:3 (kon.) | NY Rangers – Minnesota 4:3 (2:1 po s.n.) | Carolina – New Jersey 3:5 (kon.)
Buffalo – Seattle 3:4 (kon.) | Pittsburgh – Vancouver 5:4 (kon.) | Detroit – Winnipeg 7:5 (kon.)
NY Islanders – Dallas 1:2 (0:1 po s.n.) | St. Louis – Calgary 4:3 (po pr.) | Arizona – San Jose 2:4 (kon.)
Colorado – Florida 4:5 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
3:4 (1:1, 1:1, 1:2)
Seattle Kraken
Středa 11.01.2023, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:40 Alex TUCH - 3:4
     
    59:40
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Domácí ještě křesají jiskru naděje. Střelu Dahlina vyrazil Gubauer před sebe, kde se nejlépe orientoval dorážející ALEX TUCH. Asistence: Rasmus Dahlin a Dylan Cozens.
    45:17 Justin SCHULTZ - 2:4
     
    45:17
    Seattle právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají čtvrtou branku a máme tu vedení o dvě trefy. JUSTIN SCHULTZ měl na ose útočné třetiny dostatek prostoru a po Beniersově přihrávce prošla jeho střela z první za Comrieho záda. Asistence: Matthew Beniers a Jordan Eberle.
    41:06 Matthew BENIERS - 2:3
     
    41:06
    Seattle právě vstřelil branku!
    Bleskový nástup do poslední dvacetiminutovky a hosté poprvé v utkání vedou. Střelu Dunna srazil Comrie pouze do levé tyče a jako první puk zasáhl dorážející MATTHEW BENIERS. Asistence: Vince Dunn a André Burakovsky.
    28:59 Yanni GOURDE - 2:2
     
    28:59
    Seattle právě vstřelil branku!
    Již podruhé se Krakenům daří vyrovnat. Velikou zásluhu na tom měl Schultz, jenž zavezl hru do útočné třetiny a přesnou přihrávkou na hranici brankoviště našel nastavenou hůl najíždějícího YANNI GOURDEHO, kterého Ljubuškin nezvládl ubránit. Asistence: Justin Schultz a Oliver Bjorkstrand.
    25:12 Rasmus DAHLIN - 2:1
     
    25:12
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Podobně jako využili hosté rychle svou přesilovku nyní rozjasňuje domácí fans RASMUS DAHLIN zcela přesnou trefou k pravé tyči od modré čáry. Asistence: Jeff Skinner a Dylan Cozens.
    18:52 Jordan EBERLE - 1:1
     
    18:52
    Seattle právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovku využívají během sedmi vteřin a v závěru třetiny srovnávají! Burakovskyho nahození tečoval před brankou JORDAN EBERLE zcela přesně do protipohybu Comrieho. Asistence: André Burakovsky.
    10:04 Alex TUCH - 1:0
     
    10:04
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    A naopak jsou to domácí, kteří otevírají brankový účet tohoto utkání! Skinner stáhl hru na Thompsona na levém kruhu, čímž uvolnili na pravé tyči zakončujícího ALEXE TUCHE. Asistence: Tage Thompson a Jeff Skinner.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 11. Tuch (Ta. Thompson, J. Skinner), 26. Dahlin (J. Skinner, Cozens), 60. Tuch (Dahlin, Cozens) – 19. Eberle (Burakovsky), 29. Gourde (Schultz, Bjorkstrand), 42. Beniers (Dunn, Burakovsky), 46. Schultz (Beniers, Eberle)


    Buffalo Sabres: Comrie (Luukkonen) – Samuelsson, Dahlin, Power, Clague, Bryson, Ljubuškin, Jokiharju – J. Skinner, Ta. Thompson, Tuch – Peterka, Cozens, Quinn – Mittelstadt, Jost, V. Olofsson – Girgensons, Krebs, Okposo – Hinostroza, Asplund.
    Seattle Kraken: Grubauer (Mar. Jones) – Dunn, A. Larsson, Oleksiak, Schultz, Soucy, Borgen – Burakovsky, Beniers, Eberle – Schwartz, Wennberg, McCann – Tolvanen, Gourde, Bjorkstrand – B. Tanev, Donato, Sprong.
    thejrc.org