Val. Meziříčí – Kopřivnice 2:5 (kon.) | Nový Jičín – Opava 2:0 (kon.) | Znojmo – Vyškov 3:2 (kon.)
SHKM Hodonín – Vel. Meziříčí 2:1 (po pr.) | Žďár n/S – Havlíčkův Brod 6:5 (kon.) | Letňany – Hronov 9:2 (kon.)
Benátky n/J – Vrchlabí 1:9 (kon.) | Tábor – Příbram 4:5 (1:2 po s.n.) | Písek – Kobra 5:1 (kon.)
Klatovy – Cheb 4:0 (kon.) | Děčín – Jablonec n/N 7:3 (kon.) | Mostečtí Lvi – Chomutov 1:2 (kon.)
Řisuty – Ústí n/L 5:6 (kon.)
konec
HC Řisuty
5:6 (1:4, 4:1, 0:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Středa 11.01.2023, 19:30 • VSH Slaný, Zimní stadion • 2. liga skupina Západ • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:06 BERČÍK - 5:6
     
    50:06
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Dlouhý nápor ze strany ústeckého týmu nakonec nese kýžené ovoce a hosté jdou opět do vedení! V těsné blízkosti levé tyče se dobře umístil MARTIN BERČÍK a doklepl za záda gólmana Petržílky pas od Trefného. Asistence: Jakub Trefný.
    36:14 JANEČEK - 5:5
     
    36:14
    Řisuty právě vstřelily branku!
    A využitím přesilovky se vracejí zpátky do hry! Rychlý pas od modré dopředu převzal na hranici brankoviště PETR JANEČEK, který v první možné chvíli vymetl odkrytý prostor u levé tyče Stahlovy klece. Asistence: Sebastian Janda a David Routa.
    33:22 ZICH - 4:5
     
    33:22
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Řisutští se čím dál tím více přibližují k vyrovnanému stavu! Další rychlý brejk a další vydařenou kombinaci tentokrát doklepl za Stahlova záda ADAM ZICH. Asistence: Petr Janeček a Aleš Chamrád.
    29:07 ROUTA - 3:5
     
    29:07
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Další gól v brance hostů! Křepelka totiž posunul puk na modrou čáru, kde byl Pavel Řepka. Ten rychle vystřelil a těsně před Stahlem střelu tečoval do sítě DAVID ROUTA! Asistence: Pavel Řepka a Jonáš Křepelka.
    27:24 POTECHIN - 2:5
     
    27:24
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Nedáš – dostaneš se tentokrát projevilo v plné míře! Dva neúspěšné pokusy Kuchynky, následná polapená dělovka Rudovského předznamenala rychlý brejk Řisut, po kterém dokázal umístit puk za záda ležícího gólmana Stahla MICHAIL POTECHIN a vrátil buldoky na dostřel třech branek. Asistence: Ondřej Sýkora a Yuya Okegawa.
    25:30 VACÍK - 1:5
     
    25:30
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Po vhazování přichází další gól Slovanu! Ústečtí se dokázali rychle obtočit kolem branky a po rychlé kombinaci přesně zavěsil puk mezi tři tyče DOMINIK VACÍK. Asistence: Jaroslav Roubík
    17:40 TREFNÝ - 1:4
     
    17:40
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Už čtvrtý gól z hole ústeckých hokejistů! JAKUB TREFNÝ našel volnou skulinu u bližší tyče řisutské svatyně, do níž se mu povedlo dotlačit kotouč. Asistence: Jan Rudovský a Pavel Kordule.
    11:56 RUDOVSKÝ - 1:3
     
    11:56
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Trestného střílení se chopil JAN RUDOVSKÝ, který si s pukem najel k pravé tyčce, odkud obloučkem překonal gólmana Petržílku a vrátil Slovanu dvoubrankový náskok.
    07:33 ROUTA - 1:2
     
    07:33
    Řisuty právě vstřelily branku!
    I domácí se dočkali vstřelené branky! DAVID ROUTA se utrhl po úspěšné buldočí kombinaci střemhlav proti Davidu Stahlovi, jehož překonal povedeným blafákem k levé tyči, čímž snížil na rozdíl jediné branky. Asistence: Jonáš Křepelka a Pavel Řepka.
    02:27 ROUBÍK - 0:2
     
    02:27
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Celkem rychle přichází i druhá branka Slovanu! JAROSLAV ROUBÍK stál těsně před brankovištěm domácího týmu, kde převzal přihrávku od mantinelu a ihned jí poslal směrem za záda gólmana Řisut. Asistence: Martin Tůma a Kale Costa.
    00:32 KORDULE - 0:1
     
    00:32
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústečtí jdou do vedení! Zadovku od Štěpána Kuchynky převzal na hranici pravého kruhu PAVEL KORDULE, který naprosto přesně z první zavěsil směrem k vzdálenější tyči řisutské branky. Asistence: Štěpán Kuchynka a Jan Rudovský.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 8. Routa (Křepelka, Řepka), 28. Potechin (Sýkora, Okegawa), 30. Routa (Řepka, Křepelka), 34. Zich (Janeček, Chamrád), 37. Janeček (Janda, Routa) – 1. Kordule (Kuchynka, Rudovský), 3. Roubík (Tůma, Costa), 12. Rudovský (TS), 18. Trefný (Rudovský, Kordule), 26. Vacík (Roubík), 51. Berčík (Trefný)


    HC Řisuty: Petržílka (Pánek) – Zich, Janda, Pokorný, Řepka, Malovický, Strnad, Potechin – Routa, Rendla, Chamrád, Okegawa, Sýkora, Pejchal, Křepelka, Výrut, Bílek (C).
    Trenér: Pavel Křepelka

    HC Slovan Ústí nad Labem: Stahl (Cikánek) – Drtina (A), Vacík, Záruba, Trefný (C), Funk, Šefl, Bartoň – Costa, Roubík, Tůma (A) – Kordule, Kuchynka, Rudovský – Damašek, Bartoš, Smola – Berčík.
    Trenér: Jan Čaloun

    Rozhodčí: Hacaperka – Žídek, Hlinka

    Diváci: 135
    thejrc.org