Val. Meziříčí – Kopřivnice 2:5 (kon.) | Nový Jičín – Opava 2:0 (kon.) | Znojmo – Vyškov 3:2 (kon.)
SHKM Hodonín – Vel. Meziříčí 2:1 (po pr.) | Žďár n/S – Havlíčkův Brod 6:5 (kon.) | Letňany – Hronov 9:2 (kon.)
Benátky n/J – Vrchlabí 1:9 (kon.) | Tábor – Příbram 4:5 (1:2 po s.n.) | Písek – Kobra 5:1 (kon.)
Klatovy – Cheb 4:0 (kon.) | Děčín – Jablonec n/N 7:3 (kon.) | Mostečtí Lvi – Chomutov 1:2 (kon.)
Řisuty – Ústí n/L 5:6 (kon.)
konec
HC Řisuty
5:6 (1:4, 4:1, 0:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Středa 11.01.2023, 19:30 • VSH Slaný, Zimní stadion • 2. liga skupina Západ • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Řisuty:
    Jan Křepelka – 2 min., krosček.

    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem:
    Richard Záruba – 2 min., hrubost.
     
    59:53
    Poslední útok třetí třetiny zkusí buldoci bez gólmana!
     
    53:00
    Vyloučení v týmu HC Řisuty:
    Kryštof Pejchal – 2 min., faul kolenem.
     
    52:47
    Velká chyba Kalea Costy v rozehrávce umožnila Ondřejovi Sýkorovi samostatný výjezd proti Davidu Stahlovi. Exústecký forvard v barvách Řisut ovšem tentokrát na připraveného brankáře hostů vyzrát nedokázal.
    50:06 BERČÍK - 5:6
     
    50:06
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Dlouhý nápor ze strany ústeckého týmu nakonec nese kýžené ovoce a hosté jdou opět do vedení! V těsné blízkosti levé tyče se dobře umístil MARTIN BERČÍK a doklepl za záda gólmana Petržílky pas od Trefného. Asistence: Jakub Trefný.
     
    40:37
    Jan Rudovský vystavil velmi nadějný pokus pro Pavla Korduleho! Ten ovšem se zpracováním kotouče příliš dlouho otálel, načež rozezvonil pouze horní tyč brankové konstrukce.
    36:14 JANEČEK - 5:5
     
    36:14
    Řisuty právě vstřelily branku!
    A využitím přesilovky se vracejí zpátky do hry! Rychlý pas od modré dopředu převzal na hranici brankoviště PETR JANEČEK, který v první možné chvíli vymetl odkrytý prostor u levé tyče Stahlovy klece. Asistence: Sebastian Janda a David Routa.
     
    35:01
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem:
    Jakub Trefný – 2 min., hrubost.
     
    34:47
    Ondřej Sýkora si najel zcela sám před branku Davida Stahla a z těsné blízkosti se mu pokusil umístit kotouč mezi betony! Tentokrát ovšem gólman hostů dokázal puk mezi nimi sevřít a další branku neinkasoval.
    33:22 ZICH - 4:5
     
    33:22
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Řisutští se čím dál tím více přibližují k vyrovnanému stavu! Další rychlý brejk a další vydařenou kombinaci tentokrát doklepl za Stahlova záda ADAM ZICH. Asistence: Petr Janeček a Aleš Chamrád.
    29:07 ROUTA - 3:5
     
    29:07
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Další gól v brance hostů! Křepelka totiž posunul puk na modrou čáru, kde byl Pavel Řepka. Ten rychle vystřelil a těsně před Stahlem střelu tečoval do sítě DAVID ROUTA! Asistence: Pavel Řepka a Jonáš Křepelka.
    27:24 POTECHIN - 2:5
     
    27:24
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Nedáš – dostaneš se tentokrát projevilo v plné míře! Dva neúspěšné pokusy Kuchynky, následná polapená dělovka Rudovského předznamenala rychlý brejk Řisut, po kterém dokázal umístit puk za záda ležícího gólmana Stahla MICHAIL POTECHIN a vrátil buldoky na dostřel třech branek. Asistence: Ondřej Sýkora a Yuya Okegawa.
     
    25:54
    Šestá branka Slovanu na sebe nemusela nechat dlouho čekat! Gólman Petržílka nechal za sebou na brankové čáře zapomenutý kotouč. Ke štěstí domácích si toho včas nevšiml nikdo z hráčů Slovanu a nedoklepl puk za jeho záda. Strážce řisutské svatyně následně situaci pokryl.
    25:30 VACÍK - 1:5
     
    25:30
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Po vhazování přichází další gól Slovanu! Ústečtí se dokázali rychle obtočit kolem branky a po rychlé kombinaci přesně zavěsil puk mezi tři tyče DOMINIK VACÍK. Asistence: Jaroslav Roubík
     
    23:32
    Nadějná střela Martina Tůmy z levého kruhu! Ústecký forvard poslal slibný kotouč pod víko řisutské svatyně. Proti němu se ale Hynek Petržílka blýskl velmi pěkným zákrokem svou lapačkou.
     
    19:40
    V závěru třetiny ještě velká akce Řisut! Chamrádovu přihrávku od mantinelu využil David Routa, který se dostal do prostoru mezi kruhy. Tečí poslal puk na branku. Stahl ho sice vyrazil, avšak zcela pod kontrolou ho neměl. I tak ovšem Ústečtí situaci uhlídali.
    17:40 TREFNÝ - 1:4
     
    17:40
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Už čtvrtý gól z hole ústeckých hokejistů! JAKUB TREFNÝ našel volnou skulinu u bližší tyče řisutské svatyně, do níž se mu povedlo dotlačit kotouč. Asistence: Jan Rudovský a Pavel Kordule.
     
    14:58
    Překvapivá střela Michaila Potechina od modré čáry! Puk dolétl až ke Stahlovi, který v poslední možné chvíli reagoval svými betony a vyrazil jej nad sebe.
    11:56 RUDOVSKÝ - 1:3
     
    11:56
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Trestného střílení se chopil JAN RUDOVSKÝ, který si s pukem najel k pravé tyčce, odkud obloučkem překonal gólmana Petržílku a vrátil Slovanu dvoubrankový náskok.
     
    11:56
    Vyloučení v týmu HC Řisuty:
    Pavel Řepka – TS, držení.
     
    10:59
    Martin Berčík blízko dalšího gólu! Využil nepřesnosti v souhře Řisut a mezikružím si najížděl tváří v tvář gólmanu Petržílkovi. Tentokrát byl ovšem úspěšnější maskovaný muž v buldočí brance, který pokryl puk svou lapačkou.
    07:33 ROUTA - 1:2
     
    07:33
    Řisuty právě vstřelily branku!
    I domácí se dočkali vstřelené branky! DAVID ROUTA se utrhl po úspěšné buldočí kombinaci střemhlav proti Davidu Stahlovi, jehož překonal povedeným blafákem k levé tyči, čímž snížil na rozdíl jediné branky. Asistence: Jonáš Křepelka a Pavel Řepka.
    02:27 ROUBÍK - 0:2
     
    02:27
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Celkem rychle přichází i druhá branka Slovanu! JAROSLAV ROUBÍK stál těsně před brankovištěm domácího týmu, kde převzal přihrávku od mantinelu a ihned jí poslal směrem za záda gólmana Řisut. Asistence: Martin Tůma a Kale Costa.
    00:32 KORDULE - 0:1
     
    00:32
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústečtí jdou do vedení! Zadovku od Štěpána Kuchynky převzal na hranici pravého kruhu PAVEL KORDULE, který naprosto přesně z první zavěsil směrem k vzdálenější tyči řisutské branky. Asistence: Štěpán Kuchynka a Jan Rudovský.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 8. Routa (Křepelka, Řepka), 28. Potechin (Sýkora, Okegawa), 30. Routa (Řepka, Křepelka), 34. Zich (Janeček, Chamrád), 37. Janeček (Janda, Routa) – 1. Kordule (Kuchynka, Rudovský), 3. Roubík (Tůma, Costa), 12. Rudovský (TS), 18. Trefný (Rudovský, Kordule), 26. Vacík (Roubík), 51. Berčík (Trefný)


    HC Řisuty: Petržílka (Pánek) – Zich, Janda, Pokorný, Řepka, Malovický, Strnad, Potechin – Routa, Rendla, Chamrád, Okegawa, Sýkora, Pejchal, Křepelka, Výrut, Bílek (C).
    Trenér: Pavel Křepelka

    HC Slovan Ústí nad Labem: Stahl (Cikánek) – Drtina (A), Vacík, Záruba, Trefný (C), Funk, Šefl, Bartoň – Costa, Roubík, Tůma (A) – Kordule, Kuchynka, Rudovský – Damašek, Bartoš, Smola – Berčík.
    Trenér: Jan Čaloun

    Rozhodčí: Hacaperka – Žídek, Hlinka

    Diváci: 135
    thejrc.org