HC MUNI – Akademici Plzeň 0:8 (kon.) | Engineers Prague – VUT Cavaliers Brno 15:1 (kon.)
konec
ČVUT Engineers Prague
15:1 (4:0, 8:1, 3:0)
VUT Cavaliers Brno
Středa 11.01.2023, 20:15 • Zimní stadion HC Hvězda Praha, Praha 6–Vokovice • Univerzitní liga ledního hokeje • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:04
    Engineers právě vstřelili branku!
    Vzápětí je na světě ještě patnáctý gól, cesta zpět do Brna bude pro hosty nejspíš pořádně dlouhá! V samotném závěru se mezi adepty na hattrick přidává také FRANTIŠEK JANUŠKA, ale zdá se, že se nakonec nikomu nepodaří jej uzavřít – 15:1! Asistence: Tomáš Šíma, Tomáš Kadlec.
     
    58:06
    Engineers právě vstřelili branku!
    Martinčík bude ze své branky lovit ještě minimálně jeden kotouč, pěkná akce Engineers vede ke gólu číslo čtrnáct! Slavata posunul puk před brankoviště na nehlídaného MATOUŠE NAJMANA, jenž se hravě prosadil – 14:1! Asistence: Adam Slavata, Tomáš Kleveta.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    48:50
    Engineers právě vstřelili branku!
    Domácí nadále rozšiřují svůj střelecký účet, tentokrát za zásahem stojí TOMÁŠ ŠÍMA! Martinčík na jeho tvrdou ránu z pravé strany vůbec nestačil zareagovat – 13:1! Asistence: Václav Burda, Jan Kubata.
     
    43:09
    Na trestnou lavici se vrací Vojtěch Pernický (CVB), tentokrát za zásah do hlavy nebo krku.
     
    40:39
    Je to tak, David Vobořil (ENG) s Richardem Rogoznikem (CVB) dnes dohráli, oba dostávají pět minut a do konce utkání za bitku. Hosté mají už jen 13 hráčů v poli.
     
    40:39
    Úvod třetí třetiny okořenila kočkovaná mezi Richardem Rogoznikem a Davidem Vobořilem! Rukavice sice myslím zůstaly nasazené, ale oba hráči nejspíš tak jako tak zamíří do sprch.
     
    39:55
    Engineers právě vstřelili branku!
    Odpověď Inženýrů ale na sebe nenechala dlouho čekat, rozdíl mezi oběma celky znovu činí jedenáct zásahů! Z hranice brankoviště puk mezi Martinčíkovy betony poslal TOMÁŠ KLEVETA, jenž se tak zařadil mezi adepty na hattrick – 12:1! Asistence: Adam Slavata.
     
    39:43
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Sedmnáct sekund před koncem prostřední části přichází první gól Kavalírů, čestný hostující zásah je na světě! Pöschl v pádu z posledních sil posunul puk na TOMÁŠE NOVÁKA, který se následně prosadil z pravé strany – 11:1! Asistence: Josef Pöschl, Vojtěch Pernický.
     
    39:00
    Ohlášena poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:23
    Engineers právě vstřelili branku!
    Tak tohle byla hodně velká paráda ze strany Engineers, kteří vyrazili do bleskového přečíslení dva na jednoho a následným prudkým zakončením překonali bezmocného Martinčíka! Pod gól se podepsal VÁCLAV BURDA – 11:0! Asistence: Tomáš Šíma, František Januška.
     
    36:33
    Engineers právě vstřelili branku!
    Nevyhnutelné se stává realitou, desátý gól je na světě! V početní výhodě se prosazuje MICHAL KUČERA, který za Martinčíka protečoval Spurného střelu z prostoru pro vhazování – 10:0! Asistence: Lukáš Spurný, Jakub Dohnal.
     
    34:56
    Josef Pöschl (CVB) v rohu za Martinčíkem podržel protihráče, Pražany čeká další početní výhoda.
     
    32:39
    Pověstná desítka byla na dosah! Na kruhu se nebezpečně uvolnil zřejmě Šonský, Martinčík se ale blýskl skvělým zákrokem!
     
    31:35
    Engineers právě vstřelili branku!
    Brankář Martinčík toho už musí mít plné zuby, Engineers se prosazují podeváté a to jsme sotva za polovinou utkání. Tentokrát si po velmi rychlé akci zásah do statistik připsal TOMÁŠ KLEVETA – 9:0! Bez asistence.
     
    29:49
    Engineers právě vstřelili branku!
    Pražané sice početní výhodu nevyužili, moc dlouho je to ale mrzet nemuselo! Před Martinčíkem zavládl naprostý chaos, kterého naplno využil MAREK ŠONSKÝ a přidal se mezi úspěšné domácí střelce – 8:0! Asistence: Jakub Dohnal, Michal Kučera.
     
    27:43
    Hosté teď budou bránit oslabení, za podrážení je trestán jejich kapitán Vojtěch Pernický (CVB).
     
    26:58
    Mann nyní vyjel až na kruh a málem ho to stálo čisté konto! Situaci ale zachránil Šonský, který zastavil střelu z pravé strany a vyhodil puk daleko od brannkoviště.
     
    25:59
    Engineers právě vstřelili branku!
    Vzápětí je to už o sedm gólů, Kavalíři jsou zralí na ručník! Před brankoviště se protáhl DAVID VOBOŘIL, který zachytil přihrávku z křídla a z voleje zakončil přesně za Martinčíka – 7:0! Asistence: Tomáš Kadlec, Michal Kučera.
     
    25:35
    Engineers právě vstřelili branku!
    Domácí exhibice pokračuje pěkným gólem TOMÁŠE ŠÍMY, který zvyšuje na rozdíl šesti branek! Martinčík si neporadil s pěkným projektilem z otočky z prostoru pro vhazování – 6:0! Asistence: Jakub Najman, Václav Burda.
     
    20:54
    Engineers právě vstřelili branku!
    Úvodní minuta druhé třetiny přináší další domácí zásah! Do řad pražských střelců se přidává FRANTIŠEK JANUŠKA, který se prosadil těsně předtím, než byla vychýlena branka – 5:0! Asistence: David Vobořil, Pavel Vaňous.
     
    20:37
    Z křídla jela na střed přihrávka na najíždějícího Burdu, útočící domácí borec ale nezvládl pryž nasměrovat na brněnskou branku!
     
    19:55
    Pět sekund před koncem se ještě na trestnou usadí Tomáš Šíma (ENG), který celkem okatě hákoval.
     
    19:00
    Ohlášena poslední minuta první třetiny!
     
    18:58
    Januška měl na hokejce pátý gól Inženýrů! Zachytil totiž dorážku u pravé tyče a rovnou zakončoval do takřka prázdné branky, Martinčík se ale stihl přesunout včas a zasáhl betonem!
     
    17:20
    Engineers právě vstřelili branku!
    Signalizovaný trest se ukládat nebude, VOJTĚCH MATĚJKA si zadělává na hattrick! Martinčíka nyní zaskočil pěknou střelou z prostoru pro vhazování, a gólman tak z klece musí lovit už čtvrtý puk – 4:0! Asistence: Tomáš Kleveta, Jakub Najman.
     
    16:20
    Před domácí klecí se po chybě jednoho z pražským zadáků zjevil protihráč, který jen těsně přestřelil Mannovu branku!
     
    14:34
    Engineers právě vstřelili branku!
    Utkání se zatím vyvíjí přesně podle papírových předpokladů, Pražané mají už v patnácté minutě celkem solidně zaděláno na vítězství! Po levém křídle na konci početní nevýhody do úniku vyrazil VOJTĚCH MATĚJKA, který z hranice brankoviště zakončil pod víko – 3:0! Bez asistence.
     
    12:34
    Kavalíři mají šanci srovnat krok v přesilovce, Marek Šonský (ENG) míří na trestnou za podrážení.
     
    11:28
    Engineers právě vstřelili branku!
    Martinčík pod velkým tlakem kapituluje podruhé, Inženýři navyšují své vedení! Tentokrát se o zásah zasloužil VÁCLAV BURDA, který hostujícího brankáře překonal z předbrankového prostoru – 2:0! Asistence: Jan Kubata, Tomáš Šíma.
     
    09:23
    Engineers právě vstřelili branku!
    Domácí v polovině první třetiny otevírají skóre! Střeleckou listinu dnešního střetnutí otevírá MICHAL KUČERA, který se na mezikruží dostal k odraženému kotouči, vyjel blíže k brankovišti a střelou o tyč připravil Martinčíka o neprůstřelnost – 1:0! Asistence: Jakub Dohnal.
     
    04:21
    Šance pro změnu na druhé straně! Po Vobořilově přihrávce se do úniku dostal Matějka, Martinčík byl ale ve střehu a jeho zakončení vyrazil!
     
    03:32
    Kavalíři měli velkou šanci otevřít skóre! Domácí obrana zaspala a pustila je do přečíslení dva na jednoho, přičemž najíždějící Charvát před Mannem nakonec jen promáchl a nezvládl tečovat přihrávku ze strany!
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 10. M. Kučera (Dohnal), 12. Burda (Kubata, Šíma), 15. Matějka, 18. Matějka (Kleveta, J. Najman), 21. Januška (Vobořil, Vaňous), 26. Šíma (J. Najman, Burda), 26. Vobořil (Kadlec, M. Kučera), 30. Šonský (Dohnal, M. Kučera), 32. Kleveta, 37. M. Kučera (Spurný, Dohnal), 39. Burda (Šíma, Januška), 40. Kleveta (Slavata), 49. Šíma (Burda, Kubata), 59. M. Najman (Slavata, Kleveta), 60. Januška (Šíma, Kadlec) – 40. Novák (Pöschl, V. Pernický)


    ČVUT Engineers Prague: Mann (Maličkay) – J. Kučera, Šonský, Kubata, Skorčík, Raiterman (A), Vobořil (C), J. Najman, Spurný – Šíma, Dohnal, Januška, Březina, M. Kučera (A), Matějka, Slavata, Burda, Vaňous, Kadlec, Kleveta, M. Najman.
    Trenér: Daniel Fuks.

    VUT Cavaliers Brno: Martinčík – V. Pernický (C), Běhal, L. Pernický – Kmoníček, Ďuriš, Balář, Plitko, Jančí, Rogoznik, Novák, Charvát, Pöschl, Kolder, Šišma.
    Trenér: Štěpán Koukal.

    Rozhodčí: Čap – Karda, Gregar.

    Diváci: 197
    thejrc.org