Česko – Slovensko cz 4:3 (kon.) | Finsko – Švédsko 1:6 (kon.) | Švýcarsko – Japonsko 2:1 (kon.)
Kanada – USA 3:1 (kon.)
konec
Česko
4:3 (2:1, 1:0, 1:2)
Slovensko
Středa 11.01.2023, 12:10 • Östersund Arena • Mistrovství světa žen do 18 let • Skupina B
Partner:
    58:34 Zuzana DOBIAŠOVÁ - 4:3
     
    58:34
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Přece jen z toho bude drama! Slovenky snižují na 3:4, když Lopušanová pěkně projela po pravém křídle a následně vybídla ZUZANU DOBIAŠOVOU, která trefila kotouč přesně k zadní tyči. 4:3. Asistence: Nela Lopušanová.
    51:25 Barbora JUŘÍČKOVÁ - 4:2
     
    51:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Už je to znovu o dvě branky a vypadá to, že české juniorky to zvládnou! BARBORA JUŘÍČKOVÁ nabrala velkou rychlost na pravém křídle, protáhla se okolo obránkyně a poté naprosto přesně zavěsila do horního růžku. Juříčková si připsala druhou trefu v utkání. 4:2. Asistence: Natálie Brichová a Anežka Čabelová.
    45:38 Tatiana BLICHOVÁ - 3:2
     
    45:38
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovensko využívá přesilovou hru a snižuje na rozdíl jediné branky. Střela od modré čáry vyplavala v nepřehledné situaci těsně před brankovištěm, načež k rychlé dorážce se dostala TATIANA BLICHOVÁ. 3:2. Asistence: Lily Stern.
    35:37 Eliška HOTOVÁ - 3:1
     
    35:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je tady třetí gól, který na konci druhé třetiny Češky střílí! Hra byla přenesena k modré čáře, kde Vaníčková vybídla ELIŠKU HOTOVOU, jejíž rána zapadla až do slovenské sítě. Možná ale před brankovištěm došlo k teči, kterou by měla na svědomí Vocetková. Branka je ale zatím připsána Hotové. 3:1. Asistence: Anna Vaníčková a Anežka Čabelová.
    12:43 Barbora JUŘÍČKOVÁ - 2:1
     
    12:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky se znovu dostávají do vedení! Zpoza brány perfektně přihrála Linda Vocetková a její pobídku do sítě dorazila BARBORA JUŘÍČKOVÁ. 2:1. Asistence: Linda Vocetková.
    12:28 Nela LOPUŠANOVÁ - 1:1
     
    12:28
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovenky se dočkaly vyrovnání, navíc ve vlastním oslabení! Chybu českých hokejistek na útočné modré čáře potrestala NELA LOPUŠANOVÁ, která se hnala kupředu a následnou parádní bekhendovou kličkou zastrčila kotouč za tyč. 1:1. Bez asistence.
    03:17 Adéla ŠAPOVALIVOVÁ - 1:0
     
    03:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky se na začátku utkání ujímají vedení! ADÉLA ŠAPOVALIVOVÁ se protáhla středem kluziště, obránkyně se zbavila kličkou a poté parádně vystřelila směrem k zadní tyči. První přesilovka je tedy využita! 1:0. Asistence: Veronika Hujová.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 4. Šapovalivová (Hujová), 13. Juříčková (Vocetková), 36. Hotová (Vaníčková, Čabelová), 52. Juříčková (Brichová, Čabelová) – 13. Lopušanová, 46. Blichová (Stern), 59. Dobiašová (Lopušanová)


    Česko: Hesová (Dalecká) – Hotová, Vaníčková, Slavíčková, Narovcová, Velinská, Hujová, Wojnarová, Mazancová – Šapovalivová, Plosová (A), Pištěková – Juříčková, Brichová (C), Malicka (A) – Vocetková, Čabelová, Prošková – Matějová, Hračová, Příhodová
    Trenér: Dušan Andrašovský

    Slovensko: Debnárová (Kubaniová) – Macková, Krákorová, Stern, Gálisová, Halušková, Mandelíková, Mateičková, Nogová – Lopušanová, Tóthová, Dobiašová (C) – Jancsóová (A), Blichová (A), Karkošková – Taricsová, Beňáková, Lacková – Paulínyová, Donovalová, Juríková
    Trenér: Miroslav Mosnár

    Rozhodčí: Camaneová (LAT), Hanveltová (USA) – Egliová (SUI), Kostersová (NED)
    thejrc.org