Švýcarsko – Japonsko 5:0 (kon.) | Švédsko – Slovensko 6:1 (kon.) | Finsko – Česko 3:2 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
8:1 (2:0, 2:0, 4:1)
HC Škoda Plzeň
Čtvrtek 12.01.2023, 18:00 • KV Arena, Karlovy Vary • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 11. kolo
Partner:
     
    55:29
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Osmý gól vstřelil KRYŠTOF DYK. Asistence Vít Záhejský a Vojtěch Váňa.
     
    54:47
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Tak to byla parádní akce dua Jakub Galnor a VOJTĚCH ČIHAŘ. Cestou na branku si mezi sebou posílali kotouč a Pavlis netušil odkud udeří.
     
    48:22
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Energetici jsou k nezastavení. Pavlise opět překonal VÍT ZÁHEJSKÝ. Asistence Nick Mähler a Jakub Galnor.
     
    46:31
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Energetici vzápětí odpověděli na inkasovanou branku trefou VÍTA ZÁHEJSKÉHO. Asistence Viktor Wardas a Matěj Pelikán.
     
    45:54
    Plzeň právě vstřelila branku! Antonín Klatovský střílel z kruhu. Kotouč se odrazil od betonu a vypadalo to, že se dostane pryč od branky, ale ALEŠ HOFRAJTR byl rychlejší než energetici a zamířil přesně do prázdné části branky.
     
    35:42
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! A další výjezd k brance hostů už energetikům vyšel. Kotouč do branky poslal NICK MÄHLER. Asistence Vojtěch Váňa a Vít Záhejský.
     
    28:51
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Energetici objeli svou branku a před branku hostů se dostal VOJTĚCH ČIHAŘ, který poslal kotouč za Pavlisova záda.
     
    14:40
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! I druhá početní výhoda byla využita. Z prostoru před brankou poslal do klece hostů kotouč KRYŠTOF DYK. Asistence Lukáš Slavík a Matěj Pelikán.
     
    07:36
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Přesilovková kombinace nakonec nese ovoce. Do rohu Pavlisovy branky poslal kotouč VOJTĚCH ČIHAŘ. Asistence Vít Záhejský a Jakub Galnor.

    Marie Valentová

    Branky a nahrávky: 8. Čihař (Záhejský, Galnor), 15. Dyk (Slavík, Pelikán), 29. Čihař, 36. Mähler (Váňa, Záhejský), 47. Záhejský (Wardas, Pelikán), 49. Záhejský (Mähler, Galnor), 55. Čihař (Galnor), 56. Dyk (Záhejský, Váňa) – 46. Hofrajtr (Klatovský)


    HC Energie Karlovy Vary: Ebenstreit (Oršulák) – Kůrka, Pelikán, Postl (A), Mähler (C), Dyk – Váňa, Čihař, Galnor, Kožík, Záhejský, Wardas, Slavík, Poizl
    Trenér: Martin Gombár

    HC Škoda Plzeň: Pavlis (Mařík) – Kocek, Tolar, Prošek, Holubec, Černý, Skala (A), Kamas – Pittr (C), Makovec (A), Matějka, Pavlák, Úbl, Klatovský, Fábera, Beran, Hofrajtr, Slačík
    Trenér: Jiří Hanzlík

    Rozhodčí: Dyršmíd – Belko, Pěkný
    bahis siteleri