Švýcarsko – Japonsko 5:0 (kon.) | Švédsko – Slovensko 6:1 (kon.) | Finsko – Česko 3:2 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
12:0 (5:0, 4:0, 3:0)
HC Tábor
Čtvrtek 12.01.2023, 17:15 • Budvar aréna, České Budějovice • Extraliga dorostu - o účast v play-off • 11. kolo
Partner:
     
    55:11
    České Budějovice právě vstřelily branku! Domácí se radují podvanácté! FILIP KINTER dostal dostatek prostoru ke střele, čehož využil, nechytatelnou ranou k zadní tyči kompletuje svůj hattrick! Asistence: Josef Šrámek.
     
    52:25
    České Budějovice právě vstřelily branku! Gólová produkce domácích nepolevuje! Ke střele se dostal v dobré pozici FILIP KINTER, který přesnou ranou nedal hostujícímu brankáři šanci. Asistence: Štěpán Hoch.
     
    47:54
    České Budějovice právě vstřelily branku! Domácí se radují desáté branky! ALAN ŠIMON si prohodl kotouč mezi nohama obránce a přesnou ranou přidává desátou trefu svého týmu a pátou svojí! Asistence: Dominik Postl.
     
    39:09
    České Budějovice právě vstřelily branku! Domácí se radují podeváté! K dorážce se dostal před Ferdusem FILIP KINTER, který dokázal procpat kotouč za záda táborského brankáře. Asistence: Dominik Postl a Jakub Lukáš.
     
    37:48
    České Budějovice právě vstřelily branku! Co nevyšlo před pár sekundami, tak to vyšlo tentokrát! ALAN ŠIMON zůstal opět nehlídaný za hostující obranou a čtvrtou brankou v zápase navyšuje opět vedení v oslabení. Asistence: Jakub Lukáš.
     
    27:08
    České Budějovice právě vstřelily branku! Přesilovou hru Motor využívá! Hattrick kompletuje Alana Šimon a Motor vede o sedm branek! Bez asistence.
     
    22:10
    České Budějovice právě vstřelily branku! Domácí zvyšují svůj náskok! Po další chybě ve středním pásmu se dostali do přečíslení dva na jednoho, Pánek našel JAKUBA KRETSCHMERA, který už odklidil kotouč do poloodkryté branky. Asistence: Sebastian Pánek a Štěpán Hoch.
     
    19:43
    České Budějovice právě vstřelily branku! Tak přeci jen končí pátý puk v síti hostů ještě do konce první periody! Samuel Drančák našel volného MATYÁŠE HUMENÍKA, který ranou z první nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci. Asistence: Samuel Drančák a Adam Gřegořek.
     
    15:18
    České Budějovice právě vstřelily branku! Čtvrtá branka v síti táborského celku! Parádní akci předvedl ALAN ŠIMON, který se proháčkoval mezi obránci a přesnou ranou na zadní tyč přidává svůj čtvrtý bod v utkání! Asistence: Tomáš Přibyl a Martin Hečko.
     
    11:00
    České Budějovice právě vstřelily branku! Domácí se prosazují v oslabení! Po chybě v defenzivě se dostal k volnému puku Postl, který našel ještě lépe postaveného ALANA ŠIMONA, který se v samostatnému úniku nemýlil. Asistence: Dominik Postl a Jakub Šíma.
     
    09:07
    České Budějovice právě vstřelily branku! Domácí navyšují vedení! Nahození Šimona od modré čáry dokázal tečovat za záda hostujícího brankáře TOMÁŠ PŘIBYL. Asistence: Alan Šimon a Dominik Postl.
     
    07:16
    České Budějovice právě vstřelily branku! Domácí jdou do vedení! Krásnou individuální akci předvedl ŠTĚPÁN HOCH, který se dostal za obranu soupeře a perfektně provedenou kličkou otevírá skóre zápasu!
    Asistence: Alan Šimon a Dominik Postl.

    Adam Černý

    Branky a nahrávky: 8. Hoch (Šimon, Postl), 10. Přibyl (Šimon, Postl), 11. Šimon (Postl, Šíma), 16. Šimon (Přibyl, Hečko), 20. Humeník (Drančák, Gřegořek), 23. Kretschmer (Pánek, Hoch), 28. Šimon, 38. Šimon (Lukáš), 40. Kinter (Postl, Lukáš), 48. Šimon (Postl), 53. Kinter (Hoch), 56. Kinter (Šrámek)


    Banes Motor České Budějovice: Schacherl (Brož) – Prušák, Šrámek. Šíma, Gřegořek (A), Lukáš – Šimon, Humeník, Drančák (C), Kretschmer, Postl, Aulický, Hečko, Pánek, Hoch, Kinter, Přibyl.
    Trenér: Milan Dančišin

    HC Tábor: Šrámek (21. Ferdus) – Jirášek, Jaroš, Mrázek, Bouška, Šťastný (A), Céza, Bačo – Vlček, Dohnal, Němeček, Pospíchal, Mohyla (A), Eremiáš, Podzimek, Pospíchal C), Vrba, Suchan.
    Trenér: Arpád Györi

    Rozhodčí: Šperl – Matys, Deja

    Diváci: 96
    thejrc.org