Vítkovice – Kladno 0:3 (kon.) | Plzeň – Litvínov 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 3:2 (po pr.)
Motor ČB – K. Vary 2:4 (kon.) | Liberec – Pardubice 3:4 (kon.) | Třinec – Kometa Brno 6:1 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
3:4 (2:2, 1:0, 0:2)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 13.01.2023, 12:45 • ŠKO-ENERGO Aréna, Mladá Boleslav • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 11. kolo
Partner:
     
    56:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři jdou vedení, Bruslařům už na vyrovnání nezbývá moc času. K výhře se Liberec přibližuje po přesné střele DAVIDA ROZSÍVALA z modré čáry. Asistence: Prokůpek.
     
    45:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Po přihrávce Bajera zpoza branky vypálil z levého kruhu MATYÁŠ KRATOCHVÍL a kotouč skončil za Vystrčilem, který neměl moc času na reakci a potřetí kapituloval. Asistence: Bajer a Krajdl.
     
    28:16
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři využívají přesilovou hru. První pokus Šindeláře ještě na branku neprošel, po jeho pasu ale vypálil Kubíček a před brankou si důrazně počínal VOJTĚCH BERAN, který doklepl puk za Macourka. Asistence: Kubíček a Šindelář.
     
    15:46
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři se udrželi v pásmu a srovnávají na 2:2. Od modré vypálil Jáchym Průšek a DAVID ŠINDELÁŘ usměrnil puk za Macourka. A začínáme od začátku. Asistence: Průšek J..
     
    13:17
    Liberec právě vstřelil branku!
    A Tygři otáčejí vývoj zápasu na svou stranu. Po pravé straně pronikl do útočného pásma DAVID ROZSÍVAL, jenž si poté před Vystrčilem přehodil puk na forhend a procedil puk do branky. Asistence: Maxin a Macháček M..
     
    11:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Signalizovaný trest se však ukládat nebude. Po krátké kombinaci v útočné třetině vypálil MATĚJ BAJER a jeho střela z pravé strany prosvištěla do branky – 1:1. Asistence: Jarabko a Kučera.
     
    04:31
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Následně se už domácí prosazují. Po přihrávce Macháčka zůstal na levém kruhu volný JAN HURT, jenž poslal puk k pravé tyči – 1:0. Asistence: Macháček K..

    Tomáš Taybner

    Branky a nahrávky: 5. Hurt (Macháček K.), 16. Šindelář (Průšek J.), 29. Beran (Kubíček, Šindelář) – 12. Bajer (Jarabko, Kučera), 14. Rozsíval (Maxin, Macháček M.), 46. Kratochvíl (Bajer, Krajdl), 57. Rozsíval (Prokůpek)


    BK Mladá Boleslav: Vystrčil (Kovář) – Fišer, Šilhavý, Křivánek (A), Kubíček (A), Průšek J., Macháček K. – Steklý, Beran, Kurka, Vojáček, Lev, Hurt, Hájek, Trefil, Kristek, Šindelář (C)
    Trenér: David Vrbata

    Bílí Tygři Liberec: Macourek (Pech) – Pilíšek, Průšek P. (A), Seidl, Král, Hrouda, Macháček M. (C), Jarabko, Vaněček, Stromský – Maxin, Kratochvíl, Krajdl, Kučera, Prokůpek, Rozsíval, Bajer
    Trenér: Milan Plodek

    Rozhodčí: Folk – Maštalíř, Kettner

    Diváci: 58
    thejrc.org