Skalica – Levice 2:3 (kon.) | Vlci Žilina – Trnava 5:2 (kon.) | Martin – Žiar nad Hronom 4:3 (po pr.)
Brezno – Modré Krídla 1:2 (kon.) | Dubnica – Humenné 4:3 (kon.) | Topoľčany – Pov. Bystrica 4:6 (kon.)
po prodl.
HK VITAR Martin
4:3 (1:1, 1:0, 1:2 - 1:0)
MŠK Žiar nad Hronom
sk Pátek 13.01.2023, 18:00 • Martinské hokejové centrum • 1. liga (SR) • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vyjadrenia po zápase:

    Ján Šimko (tréner MŠK Žiar nad Hronom): "Chlapcom nechcem nič vyčítať. Siahli si na dno síl, niektorí s horúčkami. Stálo nás to nesmierne úsilie, mali sme problém dostať hráčov do zostavy s tým, že nám z večera do rána vypadli štyria hokejisti. Do kabíny sa vkradol vírus. Navzdory všetkému sme podali kvalitný výkon počas celých 60 minút. Vzhľadom k stavu, v akom sa ako tím nachádzame, nemám chlapcom čo vytknúť. Kto mohol dnes za Žiar nastúpiť, nastúpil. Samozrejme, človeka to mrzí, vrátane tretej tretiny, v ktorej sme hrali výborne a Martin do ničoho nepúšťali. Okrem tretieho gólu sme mali i ďalšie príležitosti. Ono sa to opakuje, ak si pozrieme predošlé zápasy, že po individuálnej chybe sa súper dostane ku gólu. Človeka i chlapcov to zamrzí, keď si necháme streliť vyrovnávajúci gól. Z celkového hľadiska však naďalej riešim celkovú situáciu, ktorá vyplýva z toho, že hráči, ktorí nastúpili, urobili maximum pre víťazstvo. Otvorene poviem, že sme veľké očakávania pred stretnutím nemali. Ako ale ubiehal čas a videl som u hráčov chcenie, pričom hra mala svoju kvalitu, je samozrejmé, že sme si chceli uchmatnúť viac ako jeden bod. Všetkých nás preto mrzí, že súper dokázal vyrovnať. V predĺžení sme siahali na ďalší bod, ktorý by sme si za predvedený výkon určite zaslúžili. Pred najbližšími stretnutiami sa nepozeráme na to, či nás čaká posledný tím tabuľky alebo vedúce mužstvo. My ideme od zápasu k zápasu, máme svoje problémy, ktoré verím, že zvládneme a situácia sa obráti v náš prospech. Okrem toho, že mužstvo potrebujeme zdvihnúť nielen herne, ale aj psychicky, musíme vyriešiť zdravotný problém. Je toho na nás dosť, na hráčoch ale vidím veľké chcenie, od ktorého sa budeme odrážať, či už to bude súper z čela alebo z konca tabuľky."

    Rudolf Jendek (tréner HK VITAR Martin): "Vedeli sme, že nás čaká ťažký súper. Pozreli sme si spoločne videozáznam, vedeli sme, že tím má nového trénera pod ktorého vedením bude chcieť tím výkonnostne stúpať. To isté očakávam aj od našich hráčov, zmenu a vyššiu aktivitu. V stretnutí sme videli, že nám to bude chvíľu trvať. Po každom strelenom góle sme sa paradoxne dostávali pod tlak, pričom by to malo byť naopak. Bolo vidieť, že niekoľko prehratých zápasov v minulosti zanechalo na hráčoch stopy. V stretnutí sa bojovalo do poslednej chvíle, chalanom patrí vďaka za to, že sa nám podarilo doviezť zápas do víťazného konca. Nielen v poslednej, aj v predchádzajúcich dvoch tretinách sa v našom prípade striedali lepšie momenty s horšími. Mali sme niekoľko dobrých príležitostí po ktorých nás pre zmenu dokázal zatlačiť súper. Častokrát sme sa ocitali v situáciách, s ktorými sme si nevedeli poradiť. V našej hre je ešte veľmi veľa systémových vecí, v ktorých sa potrebujeme zdokonaliť aby to hráči mali v zápasoch jednoduchšie. Chalanom nechýba bojovnosť, potrebujeme si ale našou snahou pritiahnuť v rozhodujúcich chvíľach šťastie na našu stranu. Pred najbližšími stretnutiami očakávame návrat jedného či dvoch hráčov do zostavy. Uvidíme už onedlho. Sú to všetko lídri mužstva, ktorí vedia podržať puk a ukľudniť hru, čo ako tím veľmi potrebujeme. Všetci však budeme naďalej pracovať na tom, aby naša hra bola lepšia a Martin sa vrátil na miesta, na ktoré patrí. Chceme sa prezentovať aktívnou, agresívnou hrou, atraktívnou pre diváka."

    Viktor Fekiač (útočník MŠK Žiar nad Hronom): "Konečne to bolo z našej strany dobré stretnutie. Mali sme viac z hry, viac príležitostí, opäť sa ale v konečnom dôsledku zápas lámal na tom istom. Na individuálnych chybách, ktoré súper trestal. Tretia tretina nebola z našej strany zlá. Prehrávali sme 2:1 a podarilo sa nám otočiť skóre na 2:3. Vedenie sme si ale neustriehli, prišla chyba, ktorú domáci využili. Získaný bod zo stretnutia má pre nás určite cenu, vzhľadom k jeho vývoju nás ale mrzí, že sme nezískali všetky tri. Pred najbližšími zápasmi nerozlišujeme proti komu nastupujeme. S každým súperom chceme uspieť, vyhrávať a zbierať body. V tejto sezóne sme mali už viacero nepriaznivých sérií, nielen túto 5-zápasovú, takže musíme vývoj zlomiť v náš prospech a dostať sa na víťaznú vlnu."

    Tomáš Nauš (útočník HK VITAR Martin): "Je určite príjemné vrátiť sa takto do zápasového rytmu po dvoch mesiacoch, kedy ste zranený a iba trénujete bez hokejovej praxe. Som rád za gól i za to, že som chalanom pomohol. Teším sa z víťazstva, dúfam, že to takto pôjde ďalej. Nový tréner nás tlačí dopredu, včerajší tréning bol zameraný na streľbu, hru pred bránkou, jednoducho na to, aby sme boli efektívnejší. Škoda tretej tretiny, stále ešte nie sme ako tím skonsolidovaní, chýbajú nám niektorí hráči. Prechod do útočného pásma, rovnako ako hra v obrane ešte nie sú ideálne. Čaká nás ešte veľa práce, vieme, čo musíme pre to urobiť, aby sme mohli byť s našou hrou spokojní. Máme pred sebou náročný program. Už v nedeľu nás čaká ďalší súper. Musíme sa dobre zregenerovať, verím, že najbližšie zápasy zvládneme. Vieme, kde sme nedávno stratili body, napríklad aj v Topoľčanoch. Tieto najbližšie stretnutia preto musíme zvládnuť, každý jeden zápas je pre nás dôležitý a my urobíme všetko pre zisk troch bodov." (22:24:55)
     
    Martin zvíťazil nad Žiarom 4:3 po predĺžení. Góly: 12. Nauš (Semaňák, Dírer), 26. Petran (Fafrák, Dírer), 48. Lahtinen, 64. Poliaček (Semaňák, Dírer) – 13. Fekiač (Jakúbek), 42. Demiters (Fekiač, Valigura), 45. Gábor (Václav, Suchý).
     
    Koniec zápasu.
     
    63:08
    Martin dal gól! Rozhodnutie v predĺžení o ktoré sa postaral FRANTIŠEK POLIAČEK po sólo akcii, ktorou sa prebil útočným pásmom. Asistencie si pripisujú Martin Semaňák a Matej Dírer.
     
    63:04
    Semaňák v súboji s Valigurom. Puk končí v rohu klziska.
     
    62:28
    Roman Vaňo nevystrelil. Vrátil puk Lahtinenovi.
     
    62:01
    Petran zabránil Fekiačovi v zakončení. Puk sa vracia na domáce hokejky.
     
    61:40
    Naušov pokus zblokoval Fekiač. Domáci sa musia vrátiť späť.
     
    61:12
    Fafrák prenechal puk Dírerovi. Jeho zakončenie gól neprinieslo.
     
    60:59
    Ďalekonosný pokus Valiguru. Vyskúšal pozornosť brankára.
     
    60:31
    Paulíny sa zrazil s Demitersom. Súboj sa odohral ešte v strednom pásme.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Tretia tretina poslala duel do predĺženia. Domácim sa podarilo po otočení skóre zo strany hostí vyrovnať, čo znamená, že sa bude hrať o extra bod.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:59
    Vyhodený puk zásluhou Jakúbeka. Zápas sa končí.
     
    59:41
    Juščák na Ďurinu. Ten mohol z tesnej blízkosti rozhodnúť.
     
    59:25
    Bobčekom nahodený puk. Dorážať chcel Poliaček, ktorého zrazil jeden z hosťujúcich hráčov.
     
    58:46
    Roman Vaňo spolu s Fafrákom. Dvaja proti dvom.
     
    58:19
    Fekiač len vrátil puk Semaňákovi. Ten sa však uponáhľal s rozohrávkou.
     
    57:48
    Valigura vracia puk Nádašdimu. Hostia teraz pripravujú akciu po prestriedaní hráčov.
     
    57:11
    Gabriho strela a Chlepčokova dorážka. Vhadzovanie pred bránkou domáceho tímu.
     
    56:57
    Pačov pokus sa obtrel o konštrukciu bránky. Glosár mal zakrytý výhľad.
     
    56:27
    Fekiač v dobrej príležitosti. Ani tá sa neujala.
     
    55:53
    Fafrákov pokus skončil na žŕdke. Hostia mali veľké šťastie.
     
    55:16
    Mešárovi prekĺzol puk za modrú čiaru. Domáci sa musia vrátiť dozadu.
     
    54:44
    Poliaček len nahodil puk do útočného pásma. Korčuľuje za ním Lahtinen.
     
    54:02
    Václav v príležitosti. Puk zrazený na ochrannú sieť a posunutá bránka.
     
    53:33
    Hostia v plnom počte. Gabri na ľadovej ploche.
     
    53:14
    Bobčekovi skĺzol puk po hokejke. Mal pred sebou odkrytú bránku.
     
    52:48
    Dírer za bránkou. Puk sa dostáva do rohu klziska.
     
    52:24
    Nauš pripravený na dorážku. K nej sa už nedostal.
     
    51:58
    Paulíny na seba naviazal dvojicu brániacich hráčov. Tí teraz chýbajú počas prihrávky na Fafráka.
     
    51:32
    Radovan Gabri (ZNH) inkasuje dve minúty za držanie.
     
    50:44
    Ďurina z ostrého uhla zakončil. Na pravej strane sa mu podarilo prejsť cez Suchého.
     
    50:21
    Rozbehnutý Semaňák. Skončil na hokejke Demitersa.
     
    49:56
    Fafrák pri puku. Bojuje oň s Valigurom.
     
    49:22
    Lopejský z pravej strany. Ďalšia príležitosť hostí.
     
    48:56
    Kováč v tlačenici takmer dostal puk do bránky. Glosárov betón mu v tom zabránil.
     
    48:12
    Domáci hráči pokropení živou vodou. Roman Vaňo sa ocitol pred bránkou.
     
    47:40
    Martin dal gól! Adam Paulíny napádajúci súpera pred jeho bránkou. Po odrazení sa puku od jedného z hráčov sa tento dostal na hokejku TIMIHO JUHANI LAHTINENA, ktorý vyrovnáva.
     
    46:57
    Dvořákovo zachytenie puku. Na modrej čiare.
     
    46:23
    Ďurinovo nahodenie puku po ktorom domáci triafajú žŕdku. Smola na domácej strane.
     
    45:56
    Domáci naďalej bezradní. Charvátovo nahodenie pred bránku.
     
    45:19
    Gábor z pravej strany. Nenápadne zakončoval.
     
    44:36
    Žiar nad Hronom dáva gól! Nahodený puk pred domácu bránku a jeho dorážka spôsobujú otočenie skóre v prospech hostí zásluhou KEVINA GÁBORA a asistencie Rastislava Václava. Druhú asistenciu si pripisuje Markus Suchý.
     
    44:12
    Suchý a Gabri v úlohe brániacich hráčov. Pri pokuse Dírera.
     
    43:43
    Jakúbek spoza brániaceho hráča. Hostia naďalej vpredu aktívnejší.
     
    43:12
    Kobolka spoza pravého kruhu. Pokus mu zráža Nauš.
     
    42:31
    Lopejský zostal ležať v rohu útočného pásma. Odchádza našťastie bez pomoci na striedačku.
     
    41:59
    Žiar nad Hronom dáva gól! Využitá presilová hra. REINIS DEMITERS prestrelil domáceho brankára po asistenciách Viktora Fekiača a Adriána Valiguru.
     
    41:46
    Fekiačova letiaca strela. Vedľa bránky.
     
    41:30
    Glosár nemal puk vo svojej moci. Hosťujúci hráč bol však v bránkovisku a tak rozhodca hru prerušil.
     
    41:02
    Jakúbek do náručia brankára. Ľahšia strela.
     
    40:52
    Martin Semaňák (MAR) inkasuje dve minúty za hákovanie.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    V druhej tretine sme videli jeden gól, ktorý sa podarilo streliť domácemu tímu. Ten sa tak dostal druhýkrát v zápase do tesného vedenia.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:46
    Semaňák si poradil s Kobolkom. Posiela puk do stredného pásma.
     
    39:17
    Paulíny získava puk. Nemá ale pred sebou voľný priestor.
     
    38:49
    Prihrávka na Dírera. Avšak pridlhá.
     
    38:21
    Roman Vaňo bez puku. Odstavili ho od neho hostia pri prechode modrou čiarou.
     
    37:42
    Bobček si postrážil Halamu. Nepustil ho do zakončenia.
     
    37:20
    Petran v súboji s Jakúbekom. Puk zostáva v strednom pásme.
     
    36:31
    Demiters poslal puk do lapačky brankára. Vhadzovanie si tak hráči zopakujú.
     
    36:21
    Juščák v oslabení triafa betón Sluku. Okamžite sa ale musí vrátiť späť.
     
    35:46
    Petranom vyhodený puk. Domáci teraz potrebujú byť mimo svojho pásma.
     
    35:19
    Hostia v plnom počte. Václav na ľadovej ploche.
     
    34:44
    Timi Juhani Lahtinen (MAR) inkasuje dve minúty za podrazenie.
     
    34:20
    Fekiač sa v oslabení dostal do dobrej pozície. Škoda nevyužitej príležitosti.
     
    33:42
    Chlepčokov odpal. Hostia sa oslobodzujú.
     
    33:18
    Rastislav Václav (ZNH) inkasuje dve minúty za podrazenie.
     
    32:45
    Václav ako ďalší v poradí. Domáci sa bránia.
     
    32:21
    Gabriho pokus zrazený Poliačekom. Hostia ale vo veľkom tlaku.
     
    31:46
    Semaňák zabránil v zakončení Valigurovi. Domáci ale teraz naozaj dovoľujú súperovi veľa.
     
    31:21
    Siakeľ bez puku. Získava ho Chlepčok a skúša ohroziť domácu bránku.
     
    30:44
    Suchý dorážal pokus Pača. Hostia v obrovskej príležitosti.
     
    30:12
    Valigura skúšal prekvapiť Glosára spoza brániaceho hráča. Domáci brankár pozorný.
     
    29:44
    Bobčekova strela. Dírerova dorážka.
     
    29:01
    Nádašdi z prvej. Opatrný pokus hostí.
     
    28:32
    Roman Vaňo už nestihne prihrávku. Je z toho zakázané uvoľnenie.
     
    28:22
    Semaňák nachádza Dírera. Prihrávku chcel zmariť Václav.
     
    27:56
    Nauš z ľavej strany priamo do lapačky Sluku. Hra je prerušená.
     
    27:12
    Demiters triafa betón domáceho gólmana. Pri puku je okamžite Nauš a rozohráva ďalšiu akciu Martina.
     
    26:55
    Petran v komunikácii s Valigurom, ktorá takmer prerástla do potýčky. Veľmi rýchlo je zo strany rozhodcov rozhovor ukončený.
     
    26:27
    Lopejský spoza brániaceho hráča. Skúsil ohroziť domácu bránku.
     
    25:54
    Suchý na Václava. Tomu sa ani na dvakrát nepodarilo prekonať Glosára.
     
    25:11
    Martin dal gól! MARCEL PETRAN vypálil od modrej po získaní puku na čiare od Miloša Fafráka a dostáva domáci tím do vedenia. Druhú asistenciu si pripisuje Matej Dírer.
     
    24:55
    Dírer dokázal vyviezť puk z obranného pásma. Domáci môžu zaútočiť.
     
    24:21
    Fekiač na buly oproti Dírerovi. Hostia zostávajú v útočnom pásme.
     
    23:44
    Zakončujúci Gábor. Spoza pravého kruhu.
     
    23:24
    Gabri zhodil po odpískaní hry Nauša. Odchádza sa mu ospravedlniť.
     
    22:53
    Hostia v plnom počte. Václav na ľadovej ploche.
     
    22:21
    Vyhodený puk zásluhou Nádašdiho. Domáci sa poň musia vrátiť.
     
    21:55
    Fafrák na vhadzovaní. Domáci z pravej strany hľadajú voľného spoluhráča.
     
    21:23
    Fafrák nabíjal Juščákovi. Z ľavej strany prichádza domáce zakončenie.
     
    20:52
    Rastislav Václav (ZNH) inkasuje dve minúty za nebezpečnú hru vysokou hokejkou.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Úvodná tretina priniesla vyrovnané skóre po využitej presilovej hre domáceho tímu a následnom vyrovnaní hostí vo vlastnom oslabení. Ako sa bude skóre vyvíjať v druhom dejstve budeme vedieť o niekoľko minút.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:54
    Fafrákovo pretlačenie sa do zakončenia. V závere dejstva ešte pokus na domácej strane.
     
    19:16
    Jakúbek vo výbornej pozícii. Vybojoval aspoň vhadzovanie v útočnom pásme.
     
    18:50
    Postavenie mimo hry na hosťujúcej strane. Prihrávke teraz chýbali centimetre.
     
    18:10
    Oba tímy doplnené o chýbajúcich hráčov z trestnej lavice. Gábor i Charvát na ľadovej ploche.
     
    17:48
    Juščák s Fafrákom smerujúci za odrazeným pukom. Je pri ňom skôr Demiters.
     
    17:21
    Dírer prechádzajúci popri mantineli. Padá v súboji s protihráčom.
     
    16:51
    Zakončenie Petrana od modrej. Brankár hostí s problémami puk skrotil.
     
    16:09
    Marek Charvát (MAR) inkasuje dve minúty za údery.
     
    16:09
    Kevin Gábor (ZNH) inkasuje dve minúty za údery.
     
    15:59
    Potýčka pred domácou bránkou. Gábor v súboji s Charvátom, postupne sa pridávajú aj ďalší hráči.
     
    15:23
    Zakázané uvoľnenie na hosťujúcej strane. Hostia síce protestujú, rozhodcovia ale ukazujú na priestor pred Slukom.
     
    14:55
    Charvát na modrej. Domáci ale pri rovnovážnom stave majú problém s udržaním si pásma.
     
    14:13
    Hostia v plnom počte. Nádašdi na ľadovej ploche.
     
    13:24
    Dírer v dobrej pozícii minul prihrávku. Domáci ešte zostávajú v útočnom pásme.
     
    13:02
    Fafrák za bránkou súpera. Puk sa dostáva k Petranovi.
     
    12:25
    Žiar nad Hronom dáva gól! Gól v oslabení. Po chybe domácej obrany sa dopredu pretlačil Martin Jakúbek, ktorý mal spolu s VIKTOROM FEKIAČOM dostatok priestoru i času na niekoľkonásobné zakončenia. Na tretí pokus napokon dostali puk do bránky.
     
    12:12
    Tomáš Nádašdi (ZNH) inkasuje dve minúty za hákovanie.
     
    11:43
    Martin dal gól! Využitá presilová hra. Martin Semaňák strieľajúci z pozície brániaceho hráča. TOMÁŠOVI NAUŠOVI sa na dvakrát podarilo z ľavej strany dopraviť puk do bránky. Druhú asistenciu si pripisuje Matej Dírer.
     
    11:32
    Fafrák prenechal puk Dírerovi, ktorý len tesne minul bránku. Domáci ešte zostávajú v útočnom pásme.
     
    11:12
    Charvátom nahodený puk pred bránku. Bez teču.
     
    10:42
    Semaňákova strela zrazená na ochrannú sieť Kováčom. Vhadzovanie si hráči zopakujú.
     
    10:37
    Roman Vaňo a jeho pokus, ku ktorému sa nedostal Nauš. Sluka celú situáciu zachránil.
     
    10:27
    Marek Pač (ZNH) inkasuje dve minúty za hákovanie.
     
    09:55
    Kováč bez prípravy. Chýbalo mu veľmi málo.
     
    09:23
    Demiters z ľavej strany. Jakúbek ešte dočahoval puk.
     
    08:56
    Zorvanov pokus. Vytlačený na ochrannú sieť.
     
    08:10
    Hostia v plnom počte. Gábor na ľadovej ploche.
     
    07:48
    Dvořákova strela od modrej. Juščák ju nestihol tečovať.
     
    07:29
    Nauš číhajúci pred bránkou. V najväčšej príležitosti sa ale ocitol Roman Vaňo.
     
    07:01
    Dírer z pravej strany. Prihrávka na Fafráka.
     
    06:34
    Poliaček minul priestor bránky. Pač vyhadzuje puk.
     
    06:09
    Kevin Gábor (ZNH) inkasuje dve minúty za hákovanie.
     
    05:50
    Dírer v dobrej príležitosti. Opäť to nevyšlo.
     
    05:23
    Fafrák medzi kruhmi. Puk sa k nemu nedostal.
     
    04:56
    Demiters sa snaží udržať útočné pásmo. Puk i napriek snahe končí za modrou čiarou.
     
    04:21
    Lahtinen s Poliačekom v závese. Obranný zákrok Fekiača.
     
    03:59
    Paulíny na opačnej strane. Bol vytlačený pri zakončovaní.
     
    03:24
    Lopejský v dobrej pozícii. Neskoro sa ale odhodlal k zakončeniu.
     
    03:07
    Domáci v plnom počte. Semaňák na ľadovej ploche.
     
    03:01
    Opäť Jakúbek. Tentoraz zakončil nad bránku.
     
    02:34
    Jakúbek nastreľuje roh útočného pásma. Hostia sa opäť zoraďujú.
     
    02:10
    Lahtinen s pukom v rohu útočného pásma. Získal tak niekoľko sekúnd.
     
    01:36
    Václav nastreľuje Nauša. Domácim sa podarilo vyhodiť puk.
     
    01:06
    Martin Semaňák (MAR) inkasuje dve minúty za hákovanie.
     
    00:41
    Petranov pokus. Sluka takisto bez chyby.
     
    00:21
    Jakúbek ako prvý ohrozil domácu bránku. Glosár pozorný.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    HK VITAR Martin: Glosár (Maťovčík) – Mešár, Charvát – Semaňák, Petran – Bobček, Dvořák – Belica – Poliaček, Paulíny, Lahtinen – Vaňo R., Dírer, Fafrák – Ďurina, Juščák, Nauš – Siakeľ, Vaňo D., Sleziak
    Tréner: Rudolf Jendek

    MŠK Žiar nad Hronom: Noskovič (Sluka) – Kobolka, Demiters – Pač, Gabri – Nádašdi, Lopejský – Kleja – Jakúbek, Fekiač, Gábor – Valigura, Suchý, Václav – Chlepčok, Halama, Kováč – Tatár, Zorvan, Hlinka
    Tréner: Ján Šimko

    Rozhodca: Smrek, Tornay – Pribula, Beniač, Majling (inštruktor).
     
    Strelecké trápenie Martina pokračuje a jeho hráči si zaknihovali v Topoľčanoch v poradí už piatu prehru, tentoraz 5:3. O góly sa postupne postarali Poliaček, Roman Vaňo a Juščák.

    Päť prehier v rade má na svojom konte i Žiar nad Hronom, ktorý naposledy podľahol Slovanu 3:2. Za hostí skórovali Suchý a Szypula.

    Martinu patrí v tabuľke aktuálne piata pozícia s 51 bodmi. Žiar má na jedenástom mieste na svojom konte 33 bodov.

    V tejto sezóne sa obaja súperi stretli dvakrát. Najskôr Martin podľahol Žiaru 1:2, následne mu prehru oplatil po víťazstve 0:6.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Daniel Modrovský

    Branky a nahrávky: 12. Nauš (Semaňák, Dírer), 26. Petran (Fafrák, Dírer), 48. Lahtinen, 64. Poliaček (Semaňák, Dírer) – 13. Fekiač (Jakúbek), 42. Demiters (Fekiač, Valigura), 45. Gábor (Václav, Suchý)


    HK VITAR Martin: Glosár (Maťovčík) – Mešár, Charvát – Semaňák, Petran – Bobček, Dvořák – Belica – Poliaček, Paulíny, Lahtinen – Vaňo R., Dírer, Fafrák – Ďurina, Juščák, Nauš – Siakeľ, Vaňo D., Sleziak
    Trenér: Rudolf Jendek

    MŠK Žiar nad Hronom: Noskovič (Sluka) – Kobolka, Demiters – Pač, Gabri – Nádašdi, Lopejský – Kleja – Jakúbek, Fekiač, Gábor – Valigura, Suchý, Václav – Chlepčok, Halama, Kováč – Tatár, Zorvan, Hlinka
    Trenér: Ján Šimko

    Rozhodčí: Smrek, Tornay – Pribula, Beniač, Majling (inštruktor)

    Diváci: 1122
    bahis siteleri