Česko – Slovensko 6:3 (kon.) | USA – Švédsko 1:2 (kon.) | Japonsko – Švýcarsko 1:2 (kon.)
Kanada – Finsko 3:2 (po pr.)
konec
HC Škoda Plzeň
3:5 (2:0, 1:3, 0:2)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 14.01.2023, 13:00 • LOGSPEED CZ Aréna • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 12. kolo
Partner:
    59:58 Vojtěch ČIHAŘ - 3:5
     
    59:58
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Je rozhodnuto. Plzeň zkusila hru bez brankáře a prázdnou bránu dokázal trefit VOJTĚCH ČIHAŘ. Asistence: Viktori Wardas.
    59:12 Vojtěch VÁŇA - 3:4
     
    59:12
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté využívají početní výhodu a v poslední minutě jdou do vedení. Mařík pouze vyrazil ránu Záhejského a pohotový VOJTĚCH VÁŇA dorazil puk do sítě. Asistence: Vít Záhejský.
     
    58:32
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Tolar – 2 min., krosček.
     
    54:30
    Další obrovská šance indiánů. Petr Makovec si na ose hřiště všiml odraženého kotouče, ten bez přípravy ale záhy poslal jen do brankáře Energie.
     
    50:56
    Antonín Klatovský měl další velkou šanci. Soupeři na modré čáře vypíchl kotouč, záhy jel sám na brankáře po pravé straně, svou rychlou střelu ale poslal o kousek nad branku.
     
    47:32
    Tomáš Pittr v útočném pásmu obral soupeře o puk, ten se následně pokoušel zasunout do bránu u druhé tyčky, brankář Varů byl ale pozorný a včas se přesunul.
     
    37:26
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Záhejský – 2 min., faul kolenem.
    31:59 Vojtěch ČIHAŘ - 3:3
     
    31:59
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Neuvěřielné, domácí polevili a hosté vyrovnávají. Galnor našel v útočném pásmu VOJTĚCHA ČIHAŘE, který si s kotoučem věděl posléze rady. Asistence: Jakub Galnor.
    30:58 Vojtěch VÁŇA - 3:2
     
    30:58
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Už je to pouze o gól. VOJTĚCH VÁŇA se ve středním pásmu zmocnil odraženého kotouče, posléze si sám nabruslil na pravý kruh, odkud vyslal milimetrovou ránu do pravé šibenice. Asistence: Šimon Kožík, Vojtěch Čihař.
    29:53 Viktor WARDAS - 3:1
     
    29:53
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté z ničeho dávají gól naděje. Plzeňskému brankáři puk propadl za svá záda a než se stačil otočit, puk do sítě doklepl VIKTOR WARDAS. Asistence: David Poizl, Kryštof Dyk.
     
    27:45
    Na druhé straně doslova vyšachoval celou obranu Antonín Klatovský, který se přes všechny hráče proháčkoval až před brankáře, na toho jediného nicméně nevyzrál.
     
    24:01
    Hosté jsou dnes u každého kotouče jako druzí, další velkou šanci nyní měl Jiří Kamas, který byl sám na pravém kruhu, čtvrtou branku svého týmu ale nesvstřelil.
    23:08 Petr MAKOVEC - 3:0
     
    23:08
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Matyáš Beran si všiml na levé straně rozjetého PETRA MAKOVCE, plzeňský forvard se dostal s kotoučem až před brankáře, kterému puk následně hodil krásně pod horní tyčku. Asistence: Matyáš Beran, Tomáš Pittr.
     
    18:06
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Kůrka – 2 min., podrážení.
    17:29 Tomáš PITTR - 2:0
     
    17:29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka zaslouženě trestá Karlovy Vary a zdvojnásobuje své vedení. Petr Makovec si nabruslil mezi kruhy, jeho střelu Ebenstreit pouze vyrazil a pohotový TOMÁŠ PITTR následně puk doklepl za brankáře Energie. Asistence. Petr Makovec
     
    13:20
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Kocek – 2 min., krosček.
    00:44 Antonín KLATOVSKÝ - 1:0
     
    00:44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To je úvod! ANTONÍN KLATOVSKÝ jel nejprve sám na brankáře, bekhendovou kličku avšak nedotáhl do zdárného konce. Poté se puk nicméně dostal na modrou čáru, Prošek ho vystřelil znovu na brankáře a nyní Klatovský pohotovou dorážkou již poslal puk na místo určení. Asistence: Matyáš Úbl, Hynek Prošek.

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 1. Klatovský (Úbl, Prošek), 18. Pittr (Makovec, Beran), 24. Makovec (Beran, Pittr) – 30. Wardas (Poizl, Dyk), 31. Váňa (Kožík, Čihař), 32. Čihař (Galnor), 60. Váňa (Záhejský), 60. Čihař (Wardas)


    HC Škoda Plzeň: Mařík (Pavlis) – Kocek, Tolar, Prošek, Holubec, Černý, Skala (A), Kamas – Pittr (C), Makovec (A), Matějka, Pavlák, Úbl, Klatovský, Fábera, Beran, Hofrajtr, Slačík.
    Trenér: Jiří Hanzlík.

    HC Energie Karlovy Vary: Ebenstreit (Oršulák) – Postl (A), Kůrka, Pelikán, Cipko, Mähler (C), Dyk – Poizl, Wardas, Váňa, Galnor, Kožík, Čihař, Záhejský, Zeman.
    Trenér: Martin Gombár.

    Rozhodčí: Turhobr – Hošťálek, Kaiser.
    thejrc.org